![]() |
Kwal. LM: Lech Poznań - Breiðablik, 22.07.2025 20:30 - Wersja do druku +- Forum WL (https://www.wiaralecha.pl/forum) +-- Dział: Forum Kibiców Lecha Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Lech Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3) +---- Dział: Mecze Lecha Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=15) +---- Wątek: Kwal. LM: Lech Poznań - Breiðablik, 22.07.2025 20:30 (/showthread.php?tid=139) |
RE: Kwal. LM: Lech Poznań - Breiðablik, 22.07.2025 / 20:30 - Skorpion - 28-07-2025 Dlatego chciałbym zobaczyć co potrafi Bąkowski. Czy nie trzeba już szukać nowej jedynki. RE: Kwal. LM: Lech Poznań - Breiðablik, 22.07.2025 / 20:30 - Kefas9494 - 28-07-2025 (28-07-2025, 09:12)Skorpion napisał(a): Dlatego chciałbym zobaczyć co potrafi Bąkowski. Czy nie trzeba już szukać nowej jedynki. Pamiętam jak szukano nowej jedynki za Bednarka, bo pierwsze mecze Mrozka nie były przekonujące i chciano go odpalać. ![]() RE: Kwal. LM: Lech Poznań - Breiðablik, 22.07.2025 / 20:30 - koziołek - 28-07-2025 Tylko Mrozek wcześniej sporo pokazał w Stali na poziomie ekstraklasowym. Przyznam, że nie widziałem Bąkowskiego na wypożyczeniu więc nie wiem ale Mrozka byłem pewny a mimo to wątpliwości się pojawiły. Nie wiem czy ktoś pamięta jak kiedyś poruszyłem temat strachu w oczach Mrozka. Teraz tego nie widzę i czuję względnie spokój gdy ma piłkę przy nodze ![]() ![]() Jak dla mnie teraz jest kozak a w sobotę nie wiem czy bym go winił za cokolwiek a gdzieś mi mignęło, że niby nie dojeżdża w tym sezonie. Wybronił nam sporo a to co wpadło było chyba poza zasięgiem. RE: Kwal. LM: Lech Poznań - Breiðablik, 22.07.2025 / 20:30 - Róża - 28-07-2025 Bąkowski idzie tą samą dróżką, co Mrozek. Na ostatnim wypożyczeniu zaprezentował się conajmniej solidnie (osobiście obejrzałem chyba jego 2 występy w Rzeszowie i wcześniej też z 3). Moim zdaniem to może być bramkarz grający bardziej efektownie niż Mroziu, nie wiem jak z bramkarskimi odpałami u niego, bo podczas gry w Ekstraklasie czasami coś wywinął. RE: Kwal. LM: Lech Poznań - Breiðablik, 22.07.2025 / 20:30 - Gugus - 28-07-2025 Zupełnie inną ścieżką. Mrozka odpalilismy i całe szczęście, że ktoś pomyślał, aby wrzucić klauzulę odkupu i zaraz po odkupie został naszą "jedynką". Bąkowskiego czeka teraz rok grania bardzo mało (liczę, że zagra pojutrze). Liczę, że Mrozek nie będzie wyjątkiem, a faktycznie będziemy umieli sobie bramkarza sami "wyprodukować". RE: Kwal. LM: Lech Poznań - Breiðablik, 22.07.2025 / 20:30 - Róża - 28-07-2025 Mrozek po wypożyczeniu w GKS wrócił do Lecha gdzie miał taki sam status jak Bączek dzisiaj. Zagrał u Skorży w meczach w PP i dopiero wtedy poszedł do Mielca. Wszystko jeszcze przed Bąkowskim, niech w środę zadebiutuje w europejskich. RE: Kwal. LM: Lech Poznań - Breiðablik, 22.07.2025 / 20:30 - Skorpion - 29-07-2025 Też bym jeszcze Bąkowskiego wypożyczył gdzieś do Eklapy. Aby się ograł i pokazał co potrafi. Też bym jeszcze Bąkowskiego wypożyczył gdzieś do Eklapy. Aby się ograł i pokazał co potrafi. Pytanie-ciekawostka Lech w czwartek zostaje na Islandii i potrenuje na jakimś bocznym boisku. Pytanie po co? RE: Kwal. LM: Lech Poznań - Breiðablik, 22.07.2025 / 20:30 - Mosina - 29-07-2025 Może im to lepiej pasuje do harmonogramu, trening w czwartek po meczu niż lot i trening dzień przed liga. Ci co grali będa mieć rozbieganie. Ci co nie grali normalna jednostkę. Powrót w piątek połączony z regeneracja. Dla mnie smart. Dobrze że szukają rozwiązań na takie wyjazdowe tygodnie RE: Kwal. LM: Lech Poznań - Breiðablik, 22.07.2025 / 20:30 - Icek - 29-07-2025 (28-07-2025, 17:34)Gugus napisał(a): Zupełnie inną ścieżką. Mrozka odpalilismy i całe szczęście, że ktoś pomyślał, aby wrzucić klauzulę odkupu i zaraz po odkupie został naszą "jedynką". Bąkowskiego czeka teraz rok grania bardzo mało (liczę, że zagra pojutrze). Liczę, że Mrozek nie będzie wyjątkiem, a faktycznie będziemy umieli sobie bramkarza sami "wyprodukować". Skąd te rewelacje o odpaleniu i następnym odkupieniu go? Przecież on był wypożyczony i od dłuższego czasu szykowany na 1-kę w Poznaniu... RE: Kwal. LM: Lech Poznań - Breiðablik, 22.07.2025 / 20:30 - Kefas9494 - 29-07-2025 (29-07-2025, 10:30)Icek napisał(a):(28-07-2025, 17:34)Gugus napisał(a): Zupełnie inną ścieżką. Mrozka odpalilismy i całe szczęście, że ktoś pomyślał, aby wrzucić klauzulę odkupu i zaraz po odkupie został naszą "jedynką". Bąkowskiego czeka teraz rok grania bardzo mało (liczę, że zagra pojutrze). Liczę, że Mrozek nie będzie wyjątkiem, a faktycznie będziemy umieli sobie bramkarza sami "wyprodukować". Będąc precyzyjnym, to był podobny case jak teraz zrobili z Dziubą. Mrozek był wypożyczony do Stali Mielec, która miała opcję jego wykupu z którego skorzystała. Jednocześnie, Lech miał opcję pierwszeństwa w jego odkupieniu po określonej kwocie z którego też skorzystał. Wychowankowie, na których słusznie stawiamy, mają różną drogę dochodzenia do podstawowego składu. Jedni potrzebują wypożyczenia w I lidze (vide Moder i Kozubal), inni otrzaskują się jeszcze w ekstraklasie (vide Skóraś, Mrozek), inni wchodzą od razu do pierwszego składu (vide Kamiński, Linetty, Gurgul). Każdy przypadek jest inny. Ja liczę, że Bąkowski dostanie kredyt zaufania i wejdzie w następnym sezonie w buty Mrozka. |