Forum WL
KuPS Kuopio - Lech Poznań, 19.02.2026 18:45 LKE - Wersja do druku

+- Forum WL (https://www.wiaralecha.pl/forum)
+-- Dział: Forum Kibiców Lecha Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Dział: Lech Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3)
+---- Dział: Mecze Lecha Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=15)
+---- Wątek: KuPS Kuopio - Lech Poznań, 19.02.2026 18:45 LKE (/showthread.php?tid=196)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: KuPS Kuopio - Lech Poznań, 19.02.2026 18:45 LKE - Mosina - 20-02-2026

Podaj przykład. Nawet nie wiem gdzie ten twór istnieje. Więc nie czytam więc nie komentuje. Serio mylisz mnie z kimś

RE: KuPS Kuopio - Lech Poznań, 19.02.2026 18:45 LKE - strzelisty jupiter - 20-02-2026

(20-02-2026, 18:41)Grom napisał(a): Od góry

Bo już z 10 razy próbowałeś mi przypiąć łatkę, że jestem jakimś Gromem. Nie graj głupszego niż jesteś..

Dla mnie mecz żenujący i słaby i zdania nie zmienię czemu? Proponuje przeczytać moje posty to zobaczysz, że nie jest to opinia na zasadzie było żenująco i tyle ale zawiera ona coś więcej. Niestety większość tutaj w tym także kolego Michał który przejawia braki w czytaniu ze zrozumieniem tego nie zrobiło. 

Mosina chodź ty bądź honorowy. Ilość twoich postów w których wyśmiewałeś, przedwarzałeś i kpiłeś z ludzi piszących na KKS jest spora. Także daj spokój z tworzeniem jakieś lewej legendy..

A nie jesteś? W poprzedniej wersji forum używałeś identycznych zlepek słów. Typie.

RE: KuPS Kuopio - Lech Poznań, 19.02.2026 18:45 LKE - Skorpion - 20-02-2026

Ech i znowu to samo. On Ci coś zrobił? Niszczył Cię na poprzednim forum? Zresztą wierz sobie w co tam chcesz. Na poprzednim forum miałem taki sam nick jak tutaj. Hipotetycznie skoro uważasz, że robię to samo co ten twój Grom to po co miałbym zmieniać nick? Wiem za trudno dla ciebie.. niech ci rodzina albo koledzy z forum pomogą rozwiązać ten problem.

KKSLech.com dobra.. uznawałem Cię za bardziej inteligentnego niż taki strzelisty ale widzę, że się myliłem.

Nigdy tam nie byłem. Nie czytam tego portalu.
Dzięki za linka.
Ale dlaczego mnie obrażasz? Tzn próbujesz Wink

RE: KuPS Kuopio - Lech Poznań, 19.02.2026 18:45 LKE - MichalM - 20-02-2026

(19-02-2026, 21:39)Skorpion napisał(a): Żenujący występ. Co to miało być? 80 minut w przewadze i takie coś? Żenada. Napastnicy dno.. pomocnicy jacy pomocnicy żenujące próby strzelenia bramki i pseudo rozgrywania.. totalne dno. Przykro na to patrzeć

Czytanie ze zrozumieniem słowa podanego przez Trolla

Żenujący występ - wszyscy zagrali bardzo słabo
Co to miało być? - lekceważące podejście do Klubu
80 minut w przewadze i takie coś? - kolejne lekceważenie, szydzenie z Klubu
Żenada - żenada
Napastnicy dno - po co oni wyszłi skoro i tak nic nie grają?
Fragment o pomocnikach - jw
Przykro na to patrzeć - przykro na to patrzeć.

Koleś nie wywołuj mnie do tablicy bo nie mam z Tobą ochoty więcej dyskutować dopóki nie ogarniesz swoich wypowiedzi a szczególnie jego języka. Jeśli rozumiesz o co chodzi.

A odnośnie "kanapowych znawców" to w 99% pierwszy piszesz po każdym meczu.

Baw się i raduj w swoim świecie. Z mojej strony koniec dyskusji z Tobą.

RE: KuPS Kuopio - Lech Poznań, 19.02.2026 18:45 LKE - strzelisty jupiter - 20-02-2026

(20-02-2026, 19:44)Grom napisał(a): Ech i znowu to samo. On Ci coś zrobił? Niszczył Cię na poprzednim forum? Zresztą wierz sobie w co tam chcesz. Na poprzednim forum miałem taki sam nick jak tutaj. Hipotetycznie skoro uważasz, że robię to samo co ten twój Grom to po co miałbym zmieniać nick? Wiem za trudno dla ciebie.. niech ci rodzina albo koledzy z forum pomogą rozwiązać ten problem.

KKSLech.com dobra.. uznawałem Cię za bardziej inteligentnego niż taki strzelisty ale widzę, że się myliłem.

Dostałeś bana na poprzednim forum, nie było tam żadnego Skorpiona. Ciężko zmienić styl pisania. Każdy widzi, że jesteś Gromem. Gdyby na tym forum był taki sam porządek jak w poprzednich latach, już dawno by cię tu nie było. Musiałbyś zmieniać ze Skorpiona na Jaszczurkę, Agamę albo Traszkę. Typie.

RE: KuPS Kuopio - Lech Poznań, 19.02.2026 18:45 LKE - uncoolben - 20-02-2026

Czy tylko ja jetem przekonany, że przy pierwszym golu był 100% spalony?

Zdumiewająca krytyka zwycięstwa w mrozie, w którym Tofikowi uszy odpadały. Ekonomicznie i skutacznie, z dużą ilością rotacji, bez ryzykowania kontuzjami. na ciulowej nawierzchni.

Nie widziałem żadnej powtórki ale byłem pewny że Ishak był

RE: KuPS Kuopio - Lech Poznań, 19.02.2026 18:45 LKE - secret - 20-02-2026

Też tak to wyglądało i myślałem że skończy się spalonym Ishaka bo VAR długo linie rysował. No ale widocznie centymetry przesądziły

RE: KuPS Kuopio - Lech Poznań, 19.02.2026 18:45 LKE - Skorpion - 21-02-2026

Dawno czegoś takiego nie widziałem Tongue ale poziom absurdu przebił wszystko. Mosina który gdy podałem jako źródło w dyskusji o tematach klubowych (chodziło o jakieś rewelację z zawodnikami) KKS Lech pierwszy ich wyśmiał, kłamie, że tak nie było a w ogóle to on nie zna najbardziej znanego nie oficjalnego portalu o klubie.. Robisz idiotę z siebie czy próbujesz zrobić z innych? Dziad nr 1

MichałM i jego analiza posta wybitna i wyborna. Na poziomie drugiej klasy podstawowej aż w szoku jestem, że udało ci się rozbić zdanie na słowa.

A więc:

,,Żenujący występ - wszyscy zagrali bardzo słabo
Co to miało być? - lekceważące podejście do Klubu
80 minut w przewadze i takie coś? - kolejne lekceważenie, szydzenie z Klubu
Żenada - żenada
Napastnicy dno - po co oni wyszłi skoro i tak nic nie grają?
Fragment o pomocnikach - jw
Przykro na to patrzeć - przykro na to patrzeć."

Tak uważam,że na tle drużyny na poziomie hmm Warty drugoligowej grającej dodatkowo jednego mniej wyglądaliśmy słabo. Nie lekceważę klubu tylko zwracam uwagę na fakt tylko dwubramkowego zwycięstwa i tego co wydarzyło się w drugiej połowie. Podałem w następnym poście nasze statystyki które jasno pokazują, że coś było nie tak. Reszty ci tłumaczyć nie będę bo sensu w tym brak jesteś za głupi aby to zrozumieć. Jedyne co potrafisz to udawać oburzenie dla poklasku kumpli. Gratuluję!

Kolega strzelisty ma schizofrenie i widzę, że leków nie bierze. Nie dostałem bana na poprzednim forum, zostało mi jednak w jednej dyskusji jasno powiedziane przez osobę która i tutaj się udziela, że mam spierdalać bo mam tylko 50 postów ona 4000 więc mam gówno do gadania. Bo takim czymś dałem sobie spokój z pisaniem w takim toksycznym środowisku jak Wy i bardzo mocno ograniczyłem moją działalność tylko w sumie do czytania. Także nie wiem co zrobił Ci ten Grom ale proponuje iść do jakiegoś psychoanalityka bo widzę, że masz jakąś traumę i wszędzie go widzisz.

Także lecz się póki jeszcze nie jest za późno. Czekam na kolejną porcję pitolenia od rzeczy od naszych muszkieterów.