![]() |
|
Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - Wersja do druku +- Forum WL (https://www.wiaralecha.pl/forum) +-- Dział: Forum Kibiców Lecha Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Sport (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Wątek: Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 (/showthread.php?tid=228) |
RE: Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - secret - 30-06-2026 Niemcy winę zwalają na nieuznanego gola w dogrywce. Dla mnie po prostu faul na bramkarzu. RE: Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - Mosina - 30-06-2026 To był faul czy zwykły wyblok jakich wiele w polu karnym na pozostałych zawodnikach? Już pomijam że fajnie że odpadają. To samo Holandia RE: Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - strzelisty jupiter - 30-06-2026 Europa w odwrocie na amerykańskiej ziemi. Ciekawe ile reprezentacji ze Starego Kontynentu załapie się na 1/8. Na razie nie ma żadnej. Będą przynajmniej 3, a max 8 na 16 drużyn. Ile będzie sukcesem? RE: Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - galis - 30-06-2026 Trudno być mi obiektywnym e przypadku Rzeszy ale sprowadził Bramkarza do parteru i nie zdążył odbudować pozycji przy strzale więc dla mnie faul. Generalnie to w konkursie rzutów karnych przypomniał m8 się półfinał z Betonami i strzały Ramireza czy Marchwińskiego ale tym razem był happy end RE: Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - Mosina - 30-06-2026 (30-06-2026, 09:40)strzelisty jupiter napisał(a): Europa w odwrocie na amerykańskiej ziemi. Ciekawe ile reprezentacji ze Starego Kontynentu załapie się na 1/8. Na razie nie ma żadnej. Będą przynajmniej 3, a max 8 na 16 drużyn. Ile będzie sukcesem? Europa mówisz.... RE: Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - Róża - 30-06-2026 W samo.sedno Mosina. Jesteśmy na kursie i na ścieżce. RE: Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - strzelisty jupiter - 30-06-2026 Macie rację. Formalnie Europa, faktycznie tygiel. Zachodnioeuropejskie kalifaty i plemiona. Tylko Chorwacja z Bośnią i Hercegowiną to reprezentacje narodowe. Dlatego też im kibicuję. Nie wiem jak z Norwegią. Nie kojarzę by ktoś z ich kadry za długo się opalał. RE: Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - secret - 30-06-2026 A Niemcy nie tak dawno się pluli że "niesprawiedliwe bo wygrali grupę, a w 1/8 mogą już trafić na Francję" Jeszcze tylko niech odpadnie Francja i gites
RE: Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - Mosina - 30-06-2026 Francja ma tradycje grania kolonialnym zaciągiem, i jakoś im to wychodzi. tzn na razie grają jedną połowę dobrą, w drugiej już im się nie chce umierać za Marsyliankę. albo odwrotnie. Niemcy utopili się w tym klimacie imigranckim i długo z tego nie wyjdą - bo niby z jakim hasłem? Powrót white power do repry to szansa na powrót do lat świetności? ![]() PS - możliwe że Bono wprowadził nowy sposób bronienia karnych, nie rzucanie się - gdzie strzał "górny" celny to sto procent bramka, tylko na stojąco przesunięcie się w róg. bardzo ciekawe RE: Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - strzelisty jupiter - 30-06-2026 Pytanie z czym lepiej graniczyć. Z white power z lat świetności czy emiratem germańskim. EOT
|