![]() |
|
Lech Poznań – Aarhus GF, 29.07.2026 19:00 el. LM - Wersja do druku +- Forum WL (https://www.wiaralecha.pl/forum) +-- Dział: Forum Kibiców Lecha Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Lech Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3) +---- Dział: Mecze Lecha Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=15) +---- Wątek: Lech Poznań – Aarhus GF, 29.07.2026 19:00 el. LM (/showthread.php?tid=242) |
RE: Lech Poznań – Aarhus GF, 29.07.2026 19:00 el. LM - Timbuktu - 30-07-2026 Nie lubię krytykować dla samej krytyki...ale dzisiajszy blamaż mnie zmusił... Styl i wielkość porażki zmusza do zastanowienia "kto to wszystko zaplanował"? Duński manager zespołu opowiada niespotykane brednie o nieznanych przyczynach a ja widzę jego bezpośrednią winę sugerującą nawet "pomoc kollegom z duńskiej federacji"". Oczywiście nie znam szczegółów ale styl porażki zespołu prowadzonego przez "duńskego demiurga"jest co najmniej zastanawiający. Polecam uwadze szafów Lecha tą zawstydzającą "lojalność". RE: Lech Poznań – Aarhus GF, 29.07.2026 19:00 el. LM - Antonio - 30-07-2026 Bez przesady. Boleć może to, że odpadliśmy wygrywając pierwszy mecz 4-1 a nie to, że odpadliśmy z jakby nie patrzeć drużyną lepszą niż Kopenhaga. A w gabinetach z całą pewnością jest plan B w postaci gry w LE albo stukaniu punktów i walki o MP 2027 które da Q4 z automatu. RE: Lech Poznań – Aarhus GF, 29.07.2026 19:00 el. LM - Sultan - 30-07-2026 To nie była drużyna lepsza niż Kopenhaga. To był Piast Gliwice. E: nie ma planu B. Jest szok i krytyka sztabu Słuszna RE: Lech Poznań – Aarhus GF, 29.07.2026 19:00 el. LM - rojber - 30-07-2026 Tylko dziś już nikt nie pamięta, że to mistrz Dani z niemałym budżetem i, że po losowaniu szanse na awans szacowano na 50:50. Dzis, jutro i za kilka lat będzie ciśnięta z nas beka jak to odjebaliśmy maniane w rewanżu mając z tyłu głowy, że kolejny przeciwnik jest dużo słabszy a i w IV rundzie nie ma wielkich kozaków (no może poza AEK). Można się teraz zastanawiać na kogo trafimy w IV rundzie LE o ile przejdziemy tych pastuchów z wysp albo ile nabijemy punktów i siana w pucharach (obojętnie jakich o ile tam awansujemy) ale każdy kibic Lecha będzie to mieć z tyłu głowy a każdy wielki znawca futbolu w tym kraju przy każdej możliwej okazji będzie nam to wypominał. I tak wiem, trzeba to olać, poza tym jesteśmy zahartowanymi takimi wybrykami kibicami Lecha ale kurwa ile można znosić… zasnąć przez nich nie mogę tak to we mnie siedzi. RE: Lech Poznań – Aarhus GF, 29.07.2026 19:00 el. LM - Mosina - 30-07-2026 no tak, bo to Kopenhaga wygrała ichnią ligę, a Ci dostali się z 10 miejsca z dziką kartą
RE: Lech Poznań – Aarhus GF, 29.07.2026 19:00 el. LM - Antonio - 30-07-2026 (Wczoraj, 00:51)Sultan napisał(a): To nie była drużyna lepsza niż Kopenhaga. To był Piast Gliwice. No patrz a w tabeli byli wyżej i to znacznie. No ale może faktycznie to Piast Gliwice który odpadnie z Tymkiem Puchaczem i spółką. RE: Lech Poznań – Aarhus GF, 29.07.2026 19:00 el. LM - Mosina - 30-07-2026 (Wczoraj, 00:40)Timbuktu napisał(a): Nie lubię krytykować dla samej krytyki...ale dzisiajszy blamaż mnie zmusił... jeśli masz pisać takie bzdury to może zostań z tym jednym postem, opraw sobie w ramkę, powieś na ścianie, i weź duży rozbieg... RE: Lech Poznań – Aarhus GF, 29.07.2026 19:00 el. LM - Sultan - 30-07-2026 Rojber, bo odjebali maniane dekady Stracić 3 bramki przewagi Przeciwnik bez 8 podstawowych graczy gra juniorami Przez pół godziny mieć 30 proc posiadania piłki To jest frajerstwo. I nie wiem jaki może być reset, dziś ludzie ryczeli na schodach I powiem tak - jakieś łby muszą polecieć RE: Lech Poznań – Aarhus GF, 29.07.2026 19:00 el. LM - rojber - 30-07-2026 (Wczoraj, 00:51)Sultan napisał(a): To nie była drużyna lepsza niż Kopenhaga. To był Piast Gliwice. Śmiem twierdzić, że ten duński Piast Gliwice zakwalifikuje się do LM. Ktoś pisał wcześniej, że tam 8 zawodników było nieodstępnych z powodu kontuzji. Mimo to mieli chłopaków co to nakryli czapką tych naszych kozaków. Z resztą pierwszy mecz był mocno ponad stan, gdyby nie ta czerwona kartka to wcale bym się nie zdziwił jakb w Dani skończyło się remisem lub nawet naszą porażką. RE: Lech Poznań – Aarhus GF, 29.07.2026 19:00 el. LM - Sultan - 30-07-2026 (Wczoraj, 00:56)Antonio napisał(a):(Wczoraj, 00:51)Sultan napisał(a): To nie była drużyna lepsza niż Kopenhaga. To był Piast Gliwice. Aarhus to jest poziom średniaka ekstraklasy i nic nie osiągnie w Europie. Grają prosto i na nas wystarczyło, zresztą w lidze paru trenerom też się udało, o PP z szacunku nie wspomnę |