Forum WL
Quo Vadis Lech Poznań - Wersja do druku

+- Forum WL (https://www.wiaralecha.pl/forum)
+-- Dział: Forum Kibiców Lecha Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Dział: Lech Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3)
+---- Dział: Quo Vadis? (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=16)
+---- Wątek: Quo Vadis Lech Poznań (/showthread.php?tid=127)

RE: Quo Vadis Lech Poznań - Skorpion - 18-05-2026

I bardzo dobrze, im większa baza kibicowska tym lepiej. To też wpływa na markę klubu dzięki której mamy większe szanse na nowych sponsorów inwestorów, oczywiście, że to nie jedyny warunek ale jeden z wielu.

Tak jak się spodziewałem. Powiedziałem sprawdzam i już rura zmiękła i ta tania chamska próba ratowania swojego wizerunku. Ech jak łatwo się was złomuje.

RE: Quo Vadis Lech Poznań - Antonio - 18-05-2026

Kogo Ty chłopcze zezłomowałeś? Zrobiłeś z siebie Groma i brniesz w to dalej.

RE: Quo Vadis Lech Poznań - Skorpion - 18-05-2026

O jednak nie jesteś niewidomy i umiesz czytać. Jak tam idzie szukanie moich postów o wyjebaniu trenera? Rozumiem że skoro łaskawie wylazles ze swojej nory to zaraz uraczysz nas dokładnym cytatem i zgodnie z umową przeproszę wszystkich i usunę konto? No przecież tak jest prawda... Frajerze? Czy poczułeś siłę bo koledzy także próbują mi udowodnić pisanie nieprawdy i znów będziesz próbował? Miło mi się was zlomuje panowie naprawdę poziom wczesnoszkolny z jakiegoś Onetu czy pudelka prezentujcie. Brniecie cały czas w te same bzdury a na pytanie o dowody milkniecie jak gaszone cmiki na przystanku.

RE: Quo Vadis Lech Poznań - rojber - 18-05-2026

Dobra weźcie już na wstrzymanie bo to nudne się robi.

RE: Quo Vadis Lech Poznań - Zabal - 18-05-2026

Dajcie sobie po razie przed meczem i po sprawie. Albo sobie pogadajcie na żywo, piwo wypijcie czy cokolwiek. Tak się kiedyś tematy załatwiało a teraz to już internet pozwala na wszystko. Kilku już mnie tu od frajerów wyzywało - kiedy poprosiłem o spotkanie i by powiedział mi to jeden z drugim w oczy to rura zmiękła. Takie to internetowe napinacze.

Możemy się różnić ale już się nie wyzywajcie ok?

RE: Quo Vadis Lech Poznań - uncoolben - 18-05-2026

Po zdobyciu MP sią naebałem, nazajutrz złapała mnie jelitówka wszechczasów, dopiero teraz w pełni świadomie wchodzę na forum - a tu wojna poznańsko-poznańska...

Zacznę od gratulacji dla Rutkowskiego i Zarządu - wizja plus cierpliwość w jej realizacji, to jest to, co spowodowało, że osiągnięto wyznaczony cel: jesteśmy najlepszym, najlepiej zbudowanym (rola wychowanków!), najzdrowszym finansowo, najdoskonalszym sportowo, najbardziej kompletnym klubem Polski z najwspanialszą publicznością.
Oczywiście na papoerze 1990-1993 wygląda lepiej - ale jednak to ostatnie pięć lat uznałbym za najlepsze w historii klubu.

Osiągnięcie celu - oznacza wyznaczenie kolejnych. Na pewno trzeba iść za ciosem i mierzyć w kolejne MP z rzędu. Na pewno coroczna obecność w pucharach - i to na wiosnę - nie tylko jest w naszym zasięgu, ale i wręcz jest obowiązkiem. NA pewno trzeba wykorzystać ten niespodziewany trochę zbieg okoliczności - i wejść do grupy LM.

RE: Quo Vadis Lech Poznań - Podem - 18-05-2026

BRAWO! BRAWO! BRAWO!
Teraz kilka dni radości i jazda po wzmocnienia! LM czeka! My czekamy!

RE: Quo Vadis Lech Poznań - rojber - 18-05-2026

Potencjał ogromny, szansa na LM również. Obyśmy tego tym razem nie zjebali.

RE: Quo Vadis Lech Poznań - Mosina - 18-05-2026

egzamin dojrzałości dla klubu przed nami. możliwe że to jest TEN moment na zrobienie następnego kroku. przede wszystkim w sposobie i poziomie finansowania a co za tym idzie poziomu sportowego. Krok - nie 10 na raz jak Widzew.
dlatego nie powinniśmy tego zjebać.

Co do "na wiosnę" w pucharach to wręcz przeciwnie, zagrać w fazie ligowej w LM, skasować, przezyć może jakieś chwile uniesienia (cokolwiek to znaczy) a na wiosnę bronić tytułu najlepszą kadrą w lidze.

RE: Quo Vadis Lech Poznań - Antonio - 18-05-2026

Te wszystkie rozpiski rozstawionych i nierozstawionych można sobie w dupę wsadzić w przyszłym sezonie. Te porażki lokalnych mocarzy powodują, że w Q2 najgroźniejszymi ekipami będą mistrz Chorwacji i mistrz Cypru a poza nimi mistrzowie Malty, Łotwy, Bośni, Gibraltaru, Finlandii, Macedonii, Kosowa, Islandii, Irlandii i Armenii. W tym roku na dzień dobry możesz trafić mistrza Danii, Szwajcarii, Szwecji, Bułgarii, Azerbejdżanu, Rumunii czy Węgier którzy nazw może nie mają strasznych ale jednak tych Ferencvarosów czy Karabachów pokonali.