![]() |
|
Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - Wersja do druku +- Forum WL (https://www.wiaralecha.pl/forum) +-- Dział: Forum Kibiców Lecha Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Sport (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Wątek: Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 (/showthread.php?tid=228) |
RE: Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - Zabal - 03-07-2026 Kierunek mistrzostw robotów RE: Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - Icek - 03-07-2026 Jak dka mnie nie ma opcji żeby tam był kontakt. Powtórki zza bramki wyglądalÿ jadnoznacznie. Wygląda na to, że sędzia zasugerował się stop klatkami z perspektywy kamery z boku boiska, , które zrobiły pauzę w nomencie gdy piłka leciała na wysokości głowy tego Chorwata...Sprawdzanie trwało 20 sekund. RE: Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - Róża - 04-07-2026 Ten Chorwat niby się przyznał po meczu, że smyrnął. Tak twierdzi ekspert TVPSPORT Rostkowski. RE: Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - Kefas9494 - 04-07-2026 (04-07-2026, 04:53)Róża napisał(a): Ten Chorwat niby się przyznał po meczu, że smyrnął. Tak twierdzi ekspert TVPSPORT Rostkowski. Dokładnie. Był z nim wywiad i powiedział, że poczuł jak to Róża elokwentnie stwierdził, smyrnięcie. RE: Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - strzelisty jupiter - 04-07-2026 Spalił podając końcówkami czupryny. Ja tam od dawna jestem łysy. RE: Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - Kefas9494 - 04-07-2026 (04-07-2026, 07:17)strzelisty jupiter napisał(a): Spalił podając końcówkami czupryny. Ja tam od dawna jestem łysy. Najważniejsze, żeby żonie się podobało. RE: Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - strzelisty jupiter - 04-07-2026 W walce o mistrzostwo świata pozostały 3 reprezentacje z Ameryki Północnej (wszyscy gospodarze!), 4 przedstawicieli Ameryki Południowej, 2 drużyny z Afryki i 7 krajów z Europy. RE: Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - Mosina - 04-07-2026 Dodam tylko że minuty dzieliły od innych rozwiązań w dwóch meczach z Europa Oraz, że nigdy Europa nie wygrała w Ameryce I na odwrót. Takie coś już dawno usłyszałem i się tego trzymam
RE: Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - strzelisty jupiter - 04-07-2026 To Francja, którą chyba typowałeś na mistrza, może przetrzeć szlaki. Teraz jak Chorwacja odpadła, chciałbym żeby Paragwaj pozamiatał turniej. W XXI wieku wygrywali kolejno: Brazylia, Włochy, Hiszpania, Niemcy, Francja i ostatnio Argentyna. Z tego zestawu w grze tylko 4 reprezentacje. Fajnie jak by złoto zgarnął ktoś inny. Nigdy mistrzem nie była na przykład Portugalia, a Cristiano pewnie chciałby w ten sposób spiąć swoją karierę. Anglia tylko raz, równo 60 lat temu, też pewnie mają chrapkę. Hiszpania też raz. Ciekawie będzie jeszcze. No i mecze zaczynają się o sensowniejszych godzinach. RE: Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - pacal - 04-07-2026 W walce o mistrzostwo świata pozostały 3 reprezentacje z Ameryki Północnej (wszyscy gospodarze!), 4 przedstawicieli Ameryki Południowej, 2 drużyny z Afryki i 7 krajów z Europy. === Przy czym trzeba wziąć pod uwagę, że trójka gospodarzy została, bo była w swoich grupach rozstawiona jako najmocniejszy zespół, i miała "słabsze" dolosowywane, więc uniknęli grania w grupie z topką, przez co pokończyli na 1 miejscach, i w rezultacie grali ze słabszymi zespołami z trzecich miejsc w 1/16. Gdyby grali jako regularne zespoły CONCACAF, to pokończyliby grupy na miejscach 2/3, a nie na 1, w 1/16 trafiliby na dużo trudniejszych rywali, i na oko 2 z tej 3 już by nie było w turnieju. |