Forum WL
Quo Vadis Lech Poznań - Wersja do druku

+- Forum WL (https://www.wiaralecha.pl/forum)
+-- Dział: Forum Kibiców Lecha Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Dział: Lech Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3)
+---- Dział: Quo Vadis? (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=16)
+---- Wątek: Quo Vadis Lech Poznań (/showthread.php?tid=127)

RE: Quo Vadis Lech Poznań - rojber - 22-07-2026

(21-07-2026, 17:14)Skorpion napisał(a): Przypomnę tylko, że mistrzostwa to już historia teraz trzeba budować wszystko od zera.

Widzę, że nie ma zbytnio do czego się przyjebać więc trzeba coś wymyślić;D

RE: Quo Vadis Lech Poznań - strzelisty jupiter - 22-07-2026

Od zera traktujemy trenera, kasujemy jego dotychczasowe sukcesy z Lechem - trzy porażki i niech wypierdala.

RE: Quo Vadis Lech Poznań - Róża - 22-07-2026

Litościwie. Aż 3 porażki. Kto to zniesie?

RE: Quo Vadis Lech Poznań - MichalM - 22-07-2026

Ej, to był skrót, że od zera - liga, puchary ruszają na nowo. Już nie łapcie za słówka.

Przynajmniej mam taką nadzieję....

RE: Quo Vadis Lech Poznań - uncoolben - 22-07-2026

(21-07-2026, 16:57)hif napisał(a): Cały ten wywiad z Rutkiem ciekawy, w Lechu faktycznie poszli rozumnie do przodu, słowa Prezesa potwierdzają, że pracują z głową. Nawet o Rumaku miał finalnie bardzo sensowną wypowiedź, oczywiście podkreślał, że finalnie to był duży błąd (bo pewnie mogli wziąć innego trenera z klubu na te kilka miesięcy, a nie Mariusza), ale jeszcze większym byłaby łapanka po trenerach, których Lech nie chciał. Generalnie, budująco się tego słucha. Nauczyli się pokory, konsekwencji, pracy na danych, widać ogromną chęc do nauki i rozwoju.

Tyle lat czekaliśmy, w końcu się doczekaliśmy. Jeszcze jakby ta LM się przytrafiła w tym sezonie.. Ale nawet z LE będę mocno zadowolony po tych dwóch mistrzostwach.

Bo te wszystkie lata. gdzie narzekano na "minimalizm" zarządu - to było konsekwentne budowanie fundamentów pod to, co mamy dzisiaj. A budowanie fundamentów sporo trwa, a obserwowanie zastygania betonu jest mało satysfakcjonujące dla widza. Któryś z forumowiczów zauważył "wreszcie wydano duzo kasy" - kto inny zwrócił trzeźwo uwagę, że przedtem tej kasy tyle nie było. Determinacja, konsekwencja i wyciąganie wniosków - to cechuje ostatnie półtorej dekady w naszym klubie i dzięki temu jesteśmy tu, gdzie jestesmy. Oczywiście - zawsze sie może usrać, ale ja jestem już pewien - jak się usra (co stanie się nieraz), to szybko staniemy na nogi.
Brawo zarząd, brawo prezesy, brawo Rząsa.

RE: Quo Vadis Lech Poznań - Skorpion - 23-07-2026

No tak Smile Jedziemy od nowa. Liga, puchary ruszają od nowa. Czy za zeszłoroczne osiągnięcia mamy pkt? Jak tak to przepraszam. Zostały piękne wspomnienia i trofeum ale teraz wszystko rusza od nowa. I jak widać po meczu z Duńczykami i Górnikiem jest to traktowane poważnie i idzie w dobrą stronę.

Ale widzę ześrańsko w komentarzach jest Big Grin a zapomniałem znafcy i eksperci od ,,wyjebny Alego za darmo bo przecież co może pójść nie tak"

RE: Quo Vadis Lech Poznań - rojber - 23-07-2026

Tej, największym osrusem to jesteś Ty. Ile razy wypierdalałeś Nielsa? ;D

Dwa razy Wink raz dwa lata temu nawet był zakładzik z Mosiną. Przegrałem przyznałem rację, przeprosiłem (jako może 1 procent na tym forum miałem jaja Ty pewnie z koleżkami do końca byście się zarzekali, że tak nie było albo źle was ktoś zrozumiał a zresztą tematu nie było) i drugi raz rok temu tak jak wszyscy zimą jak był kryzys. Potem kiedy pojawiły się tutaj głosy o jego wyjebaniu w marcu/kwietniu to broniłem go bo uważałem, ze jego odejście nic by nam nie dało.

I co w związku z tym?

A ile razy tutaj padały słowa o wyjebaniu Alego bo chujowy piłkarz i żeby go opchnąć za drobne bo przecież za 500 000 euro kupimy zdrowego kota jego pokroju? Co nie znafco?

RE: Quo Vadis Lech Poznań - rojber - 23-07-2026

Jak bym miał czas to bym sobie przeleciał wszystkie wątki meczowe i posprawdzał ile razy pisałeś, że NF jest do wyjebania a klub do zaorania. Jednak powiedzmy, że Ci wierze, że to było TYLKO te dwa razy aczkolwiek z tym, że Ty go broniłeś to jakoś wierzyć mi się nie chce...;D Co do Alego to wklej mi proszę cytat gdzie piszę, że Ali jest chujowy i trzeba się go pozbyć.

A czy ja tylko o Tobie pisałem Big Grin popatrz sobie kto się zesrał w komentarzach pod moim postem. To była właśnie do niego aluzja. 

przeleć podsumuj zobaczymy co Ci wyjdzie kto kłamie a kto nie.