![]() |
|
Puchar Polski - Wersja do druku +- Forum WL (https://www.wiaralecha.pl/forum) +-- Dział: Forum Kibiców Lecha Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Sport (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Wątek: Puchar Polski (/showthread.php?tid=18) |
RE: Puchar Polski - Kefas9494 - 03-03-2026 (03-03-2026, 22:30)strzelisty jupiter napisał(a): Widzew gra późnego Bakero. Kompletna żenada w ofensywie, żadnego pomysłu, obrońcy kopią się po czołach wszerz boiska. Zero elementu zaskoczenia. I nie piszę tego w kontekście naszego meczu z nimi, bo pewnie się zepną, a my nie będziemy wiecznie wygrywać, więc różnie może być, ale jest to drużyna kwalifikująca się do spadku. Co budujące, możemy nawet się do tego przyczynić. Parafrazując klasyka, kibic żydzewa mógłby powiedzieć: "Nie mamy trenera kurwa, gramy kurwa bez trenera kurwa". Grają żenującą padakę, co jeszcze gorzej świadczy o tym, że Płock dostał tam wpierdol. Sytuacja wygląda tak, że Widzew jest w dupie, grają gówno, nie mają trenera i mają ręcznik na bramce. My za to gramy dobrze, poukładana gra, mamy trenera, serie zwycięstw, solidnego bramkarza. Takze zgodnie z logiką ekstraklasy można stawiać domy na Widzew.
RE: Puchar Polski - Mosina - 03-03-2026 Przestańcie tak żartować nawet... Drągowski mnie nigdy nie przekonywał - ale przyznam że na podstawie małej próbki. Ale Szkurina wyciągnął - mogło być 2:0 i jeszcze zabawniej E: ten Klemenz gada po polsku jak Polak. Sprawdziłem i...nawet ma naszą narodowość, wiek 30 lat, grał w U21? E2: a ten Lerager to mega prowokator jest i pajac, trzeba na niego uważać RE: Puchar Polski - galis - 03-03-2026 To wnuk tego czarnego chłopca z Ołowianych Dzieci ? Poważnie to zakończył karierę reprezentacyjną na U20 RE: Puchar Polski - Kefas9494 - 03-03-2026 Gdzie wy się uchowaliscie Panowie. Ja pamiętam, że w tym okresie po Euro 2012, gdzie był taki hype na piłkę, to uchodził on za duży talent i pamiętam, że w jakichś tam jedenastkach przyszłości dawali go. To się zbiegło w okresie kiedy odchodził tam do jakiegoś klubu we Francji chyba. Ale pamiętam też jego powrót do Ekstraklasy to walił babol za babolem w tamtym czasie. Także po tych wielu latach to wyrobił się. Dobrze że dogrywka z naszej perspektywy. RE: Puchar Polski - Mosina - 04-03-2026 miesięcznika "Fantastyka" rzeczywiście dawno nie czytałem ![]() widzę że on grał prawie wszędzie, a ten klub we Francji to jakiś no-name. Przynajmniej dla mnie. Zaraz mnie pewnie wyjaśnisz ![]() Dogrywka dobra ale lepiej dla nas żeby się skończyła ich, Widzewa, porażką. Bo zaraz się poczują mistrzami świata ![]() E: no i super, i piękne pudłko tego dzbana Fornalczyka na koniec RE: Puchar Polski - galis - 04-03-2026 Pewnie mecz z nami poprowadzi już Asystent albo już Kot Spaślak RE: Puchar Polski - pacal - 04-03-2026 (04-03-2026, 00:10)Mosina napisał(a): Dogrywka dobra ale lepiej dla nas żeby się skończyła ich, Widzewa, porażką. Mówisz, masz. Została im już w tym sezonie tylko walka o utrzymanie. RE: Puchar Polski - strzelisty jupiter - 04-03-2026 Jovicević zapewne wsiądzie jutro na kuter do Rijeki. Ciekawe kto będzie ogarniał tę zbieraninę z ławki w meczu z nami. RE: Puchar Polski - SpokoLoko - 04-03-2026 Do kompletu brakuje, żeby Vukovica wzięli
RE: Puchar Polski - Mosina - 04-03-2026 w przypadku mam nadzieję naszego awansu do 1/2, przeczuwam że w "losowaniu" trafimy na GKS właśnie |