![]() |
Transfery 2024/25 - okienko zimowe - Wersja do druku +- Forum WL (https://www.wiaralecha.pl/forum) +-- Dział: Forum Kibiców Lecha Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Lech Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3) +---- Dział: Transfery Lecha Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=14) +---- Wątek: Transfery 2024/25 - okienko zimowe (/showthread.php?tid=12) |
RE: Transfery 2024/25 - okienko zimowe - rojber - 03-03-2025 W jednym z wywiadów nasi stwierdzili, że sprawa Carstensena nie jest przekreślona i będą się starać aby został na dłużej w Lechu. Sam zawodnik też bardzo pozytywnie się wypowiada w temacie gry dla nas. Zobaczymy jak bardzo nasi będą zdeterminowani. Myślę, że bez min 2 mln euro nie ma co w ogóle podchodzić do tematu. RE: Transfery 2024/25 - okienko zimowe - Skorpion - 03-03-2025 A ja uważam, że taniej będzie można go kupić jeśli będzie mistrz, puchary a i sam zawodnik będzie chciał do Nas przejść. Latem będzie trzeba na pewno wzmocnić: LO- do rywalizacji z Gurgulem SO- niestety mamy tylko trzech a potrzebujemy minimum czterech PO- tutaj nic jak obaj Panowie zostaną. ŚP- jeśli liczymy Jagiełłę to mamy czwórkę jak nie to jeszcze jednego zawodnika by się przydało pozyskać PS-mamy tylko Hakansa potrzebny jest jeszcze jeden. LO- licząc Aliego to nikogo na pozycję Sousy jeśli odjedzie to dwóch No i napastnika do rywalizacji z Ishakiem ale nie jakiegoś z piątej ligi tylko takiego co da nam bramki Jeśli Bednarek powie pa, pa to również w jego miejsce ktoś przyjść musi. Oczywiście jest to plan maksimum Minimalny to lewy obrońca, prawe skrzydło i napastnik. Bo pewnie Pingot, Bąkowski czy Fiabama uzupełnią skład. Chyba, że będziemy liczyli na wystrzał formy takich asów jak Andersen albo Hofmman ale to raczej nie da rady. RE: Transfery 2024/25 - okienko zimowe - rojber - 03-03-2025 Jeśli chodzi o napastnika to też między wierszami w wywiadzie padło, że mogą spróbować latem ponownie podejść pod tego Hegebo. RE: Transfery 2024/25 - okienko zimowe - joseph - 03-03-2025 @Skorpion - na moje na środku obrony jest pięciu kandydatów do gry, bo jeszcze wspominany Pingot i pokazujący potencjał młody Mońka. To jest akurat dobra sytuacja, że ten czwarty, piaty w kolejce to młody. Jakoś trzeba ich wprowadzać, a przy czterech mocnych doświadczonych wyjadaczach nie będzie na to szans. Reszta Twojej listy - podpisuje się. Z jednym dodatkiem, problemem może być nie tylko zmiennik dla Mrozka, ale i sam Mrozek. W takiej formie, w jakiej jest, ustawi się po niego latem kolejka chętnych. RE: Transfery 2024/25 - okienko zimowe - Icek - 03-03-2025 Ja, będąc na miejscu takiego FC Koeln, gdybym miał sprzedawać do ekipy, która jest mistrzem, ma przez to więcej kasy oraz dodatkowo potencjał na dużo większy zarobek, w perspektywie dużo więcej meczów do zagrania, co wiąże się z większym zapotrzebowaniem na danego grajka, to raczej bym podbijał cenę, a nie spuszczał z niej... Istotniejsze będzie to, czy będą go potrzebowali u siebie po sezonie. Nie zakładam jednak, abyśmy faktycznie musieli wykładać wspominane 2 bańki, skoro oni przed tym sezonem kupili go za 1,5 ,mln... Jeśli natomiast nie chciałby do nas iść, to kwestia ceny w takim wypadku staje się raczej nieaktualna.. RE: Transfery 2024/25 - okienko zimowe - Mosina - 03-03-2025 (03-03-2025, 09:02)Skorpion napisał(a): A ja uważam, że taniej będzie można go kupić jeśli będzie mistrz, puchary a i sam zawodnik będzie chciał do Nas przejść. jak będzie mistrz/puchary to będzie może łatwiej, ale na pewno drożej nie taniej RE: Transfery 2024/25 - okienko zimowe - Skorpion - 03-03-2025 Ciekawa uwaga co do tego 4-5 stopera. Ja jednak uważam, że tam musi być doświadczony piłkarz a nie jakiś młodzik. Owszem fajnie by było aby to był nasz wychowanek ale wtedy albo Pingot na serio walczy o bycie drugim stoperem albo robimy jakieś inne manewry. Obecnie też mamy czterech doświadczonych co prawda jeden jest na wiecznych wakacjach ale w teorii może grać. RE: Transfery 2024/25 - okienko zimowe - KILEK - 07-03-2025 Dagerstal wypada na minimum pół roku kolejna operacja wątpię by po takiej przerwie kolejnej wrócił do formy. RE: Transfery 2024/25 - okienko zimowe - Samurai - 07-03-2025 Czyli w Lechu już raczej nie zagra, bo kontrakt ma do tego roku RE: Transfery 2024/25 - okienko zimowe - uncoolben - 09-03-2025 Transfer Recy do Lecha możliwy latem, zawodnik chce wrócić do Polski - menedżer "po rozmowach z kilku klubami". |