![]() |
|
Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - Wersja do druku +- Forum WL (https://www.wiaralecha.pl/forum) +-- Dział: Forum Kibiców Lecha Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Sport (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Wątek: Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 (/showthread.php?tid=228) |
RE: Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - Mosina - 15-07-2026 zacząłem sie obawiać gdy Mac Allister zaczął trafiać w słupki. niesawowita determinacja i dominacja w ostatnich 30 minutach. ja świadomie nieco wcześniej więc wychowany na Maradonie, a rękę boga pamiętam z transmisji. a Angoli nie da się lubić po prostu ![]() aż trudno sobie wyobrazić co może być w finale. RE: Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - Róża - 15-07-2026 Ciekawe czy Argentyna się zregeneruje do finału bo jakby nie patrzeć to dali 200% z wątroby a Hiszpanie dzisiaj vamos a la playa po trochę łatwiejszym meczu. I nikt tam nie 39 lat. RE: Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - Skorpion - 16-07-2026 Anglia po strzeleniu bramki dała sobie spokój. Plus brak siły. No cóż tak się nie da grać. RE: Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - rojber - 16-07-2026 To już któryś z kolei mecz na tym mundialu gdzie po strzeleniu bramki i wyjściu na prowadzenie zespół się cofa i uprawia totalny minimalizm. No i któryś raz z kolei ta taktyka nie przynosi efektu. I w sumie bardzo dobrze. RE: Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - Bonx82 - 16-07-2026 Pięknie Anglicy zostali nagrodzeni za minimalizm po strzelonej bramie. Lepiej być nie mogło Finał zapowiada się imponująco RE: Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - marekst - 16-07-2026 Ale ten minimalizm pojawił się stąd, że Anglicy już po prostu sił nie mieli na bieganie, jeszcze 2 minuty dłużej i Kane na kolanach by się czołgał, tutaj Tuchel zjebał ze zmianami, co z tego, że wzmocnił obronę jak nie miał kto później wychodzić z własnego pola karnego. Teraz w finale takie drużyny, że nie wiem komu kibicować, niech się napierdalają, 3-3 w 90 minutach, 5-5 w dogrywce i karne 10 serii
RE: Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - strzelisty jupiter - 18-07-2026 To już chyba gwałt. RE: Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - Zabal - 19-07-2026 10 goli w meczu o 3 miejsce Mistrzostw Świata czy to kiedyś miało miejsce? Podejrzewam że większość zawodników po tym turnieju będzie dochodzić do formy pół roku. Chyba pierwszy raz widziałem jak oni zwyczajnie nie mieli już sił. RE: Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - Onufry - 19-07-2026 Nie miało. Poprzedni rekord meczu o 3. miejsce to 9 goli w spotkaniu RFN - Francja w 1958 roku (3:6). RE: Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - galis - 19-07-2026 (19-07-2026, 11:10)Zabal napisał(a): Podejrzewam że większość zawodników po tym turnieju będzie dochodzić do formy pół roku. Chyba pierwszy raz widziałem jak oni zwyczajnie nie mieli już sił.Spokojnie, dojdą bardzo szybko. Wczoraj zrobili show i byli jak bokserzy pod remizą - opuszczamy gardę, zero obrony i napierdalamy się aż ktoś padnie- dla widowiska nawet przyjemne ale ze współczesną piłką niewiele ma to wspólnego. |