![]() |
QUO Vadis NF? - Wersja do druku +- Forum WL (https://www.wiaralecha.pl/forum) +-- Dział: Forum Kibiców Lecha Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Lech Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3) +---- Dział: Quo Vadis? (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=16) +---- Wątek: QUO Vadis NF? (/showthread.php?tid=103) |
RE: QUO Vadis NF? - Skorpion - 04-04-2025 A kto z kopaczy według Was jest tym hamulcowym i powinien ponieść konsekwencje? Salamon? Muraś? Kozubal? Ishak? RE: QUO Vadis NF? - Adzio23 - 04-04-2025 Podobnie jak kolega powyżej mam nieodparte wrażenie, że Salamon „miesza” w szatni. Gdyby miało się okazać, że to Muraś lub Ishak to byłbym okropnie rozczarowany. RE: QUO Vadis NF? - Mosina - 04-04-2025 No i mamy (nie)spodziewane zmiany. Na to czekaliśmy! Na konferencji pojawił się nowy rzecznik prasowy i tłumacz trenera. Teraz będzie już wszystko dobrze ![]() Do meritum. Ciekawa odpowiedz na pytanie Dobrasza dlaczego tak słaba druga połowa ze Śląskiem. Była tez podpucha czy trener jeszcze panuje nad zawodnikami. Trzeba przyznać ze Niels trzyma poziom i stronę zespołu. Nie wiem czy jest dobrym trenerem ale ma klasę. I tez wg mnie fajnie mówił o tym jak sobie radzić z emocjami. Widać ze koleś ma doświadczenie. Wiem ze to tylko słowa ale podoba mi się co i jak mówi. A innych źródeł dla swoich wyobrażeń nie mam RE: QUO Vadis NF? - Skorpion - 04-04-2025 Ciekawa? Dla mnie tragiczna. ,,– „Ze Śląskiem graliśmy po przerwie bardzo źle, bo straciliśmy strukturę. Piłkarze chcieli wziąć grę na siebie, bazować na indywidualnej jakości i to też nie powinno tak wyglądać. Powinniśmy trzymać się struktury, grać razem zarówno z piłką, jak i bez piłki.” A przepraszam kim jest ten pan? Trenerem czy po prostu przechodził? Nie umie wymusić na zawodnikach realizowania jego planu? To co on tam robi? Standardowe lanie wody. Korpo pierdolety o niczym. Żenada, przejebaliśmy mistrza i dwa mecze ale jest dobrze. Wszyscy trenują i jest dobrze. My chyba oglądaliśmy dwa inne mecze. RE: QUO Vadis NF? - joseph - 04-04-2025 Jak już sobie tak gdybamy, to przypomina mi się zimowe zgrupowanie w Turcji i filmiki z treningów, po których nasze wkłady do koszulek leżały na murawie ciężko dysząc i robiąc bokami. Jeśli miałbym szukać źródeł obecnej (nie)chęci do gry pipkarzy, to w tamtym momencie... Panienki dostały za bardzo w kość, Może się obraziły, bo nie lubio tak ciężko pracować na swej waciki? RE: QUO Vadis NF? - Icek - 05-04-2025 Ale macie jakieś info, co było nie tak z rzecznikiem, który zmienił Henszela jeszcze przed meczem ze Śląskiem, że go już wywalili? Dobrze rozumiem, że jest już jakiś nowy? Podobnie z tłumaczem.... RE: QUO Vadis NF? - WaNiA - 05-04-2025 (04-04-2025, 21:27)Adzio23 napisał(a): Podobnie jak kolega powyżej mam nieodparte wrażenie, że Salamon „miesza” w szatni. Gdyby miało się okazać, że to Muraś lub Ishak to byłbym okropnie rozczarowany. Na pewno tak jest.... RE: QUO Vadis NF? - rojber - 05-04-2025 Jeśli miałbym szukać winowajcy spierdolonej atmosfery w szatni to też bym wskazywał Salamona. Niels pierwotnie posadził go na ławkę. Równie albo i bardziej obrażony był/jest Hotić ale ten pewnie za dużo do powiedzenia nie ma w drużynie. RE: QUO Vadis NF? - marekst - 05-04-2025 A ja zapytam skąd wy macie informacje, że w szatni jest chujowa atmosfera i że są różne obozy? Bo z tego co widzę mamy 8 porażek w tym 6 porażek kiedy pierwsi traciliśmy bramkę. To co? Nagle ta zwaśniona szatnia przypomina sobie, że jest chujowo z trenerem i nic nie gra? Czy to raczej trener pizda nie potrafi odpowiednie zareagować na stratę gola? Brak planów taktycznych na takie sytuacje? Czy to piłkarze pizdy i nie potrafią tych planów wykonać? Mistrzostwa nie wygrywa się tylko łatwymi wygranymi, ale też właśnie odpowiednią psychiką i piłkarzy i trenera podczas okresowych dołków. Skąd ta pewność, że trener sobie radzi właśnie z tą psychiką? Że potrafi dotrzeć do piłkarzy? Do ich głów? Nie przypominam sobie aby jakiś piłkarz karnie sprowadzony na trybuny potem nagle grał jak z nut. A ja kto Ishak robi problemy? Posadzicie go na trybunach? Kto będzie w ataku grał? Rutkowski? RE: QUO Vadis NF? - rojber - 05-04-2025 Nikt nie napisał, że tak jest. Nikt nikogo za rękę nie złapał. Jednak w poszukiwaniu przyczyny aktualnego stanu rzeczy bierze się taką możliwość pod uwagę. Nic więcej, luźna dywagacja. |