![]() |
Lechia Gdańsk - Lech Poznań 26.07.2025 20:15 - Wersja do druku +- Forum WL (https://www.wiaralecha.pl/forum) +-- Dział: Forum Kibiców Lecha Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Lech Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3) +---- Dział: Mecze Lecha Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=15) +---- Wątek: Lechia Gdańsk - Lech Poznań 26.07.2025 20:15 (/showthread.php?tid=140) |
RE: Lechia Gdańsk - Lech Poznań - pacal - 26-07-2025 (26-07-2025, 22:30)SpokoLoko napisał(a): @pacal Kiedy Szymczak walnął hattrika? Ja bym tego Bobceka z Dynamo Gdańsk wyciągał jako konkurencja dla Ishaka. Piłka go szuka + wygrać głowę z Milicem to niezła sztuka. Nie wiem, strzelam że nigdy, skoro tak pytasz? Ale co to ma do rzeczy? Chodzi mi o to żeby nie oceniać gracza na podstawie jednego meczu. To jest ok zawodnik, ale nie aż tak jakby się wydawało po dzisiejszym spotkaniu. Popatrz na jego statystyki z całej kariery. Jakieś takie mało luksusowe. Tak na oko, około 0.3 gola ma mecz. Celujmy wyżej. RE: Lechia Gdańsk - Lech Poznań - uncoolben - 26-07-2025 (26-07-2025, 22:11)Gugus napisał(a): Ale rożne stają się naszą siłą, w końcu. Raczej tylko te w ofensywie. Teraz rozumiem, co Niels miał na myśli mówiąc, że oczekuje jeszcze więcej od Ugljeberga. Nie można nie dac małego minusa trenerowi za postawienie na Oumę, gdy ma się w składzie Thorderssona. Ten chłopak kiedyś odejdzie od nas za kwotę moderopodobną. Tętno mam wciąz na poziomie 150. (26-07-2025, 22:29)Mosina napisał(a): Mrozek - czy tylko mi się wydaje że jest jakby pod formą w porównaniu z zeszłym sezonem? Mam też takie wrazenie - mimo to wybronił dwie sety. Się rozkręci. RE: Lechia Gdańsk - Lech Poznań - Róża - 26-07-2025 Mrozek musi zejść na ziemię, bo trochę odfrunął. Jeszcze nie jest za późno. RE: Lechia Gdańsk - Lech Poznań - secret - 26-07-2025 Obrońcy mu nie pomagają RE: Lechia Gdańsk - Lech Poznań - Skorpion - 27-07-2025 Co się jeszcze musi odjebać aby Gurgul usiadł na ławce a najlepiej poszedł drogą Lecha i został gdzieś tam wypożyczony przecież to jest jawny sabotaż. Ja pierdole Milic też ławka jest Bartek a gra Milic która kolejny mecz coś odwala. Z plusów. Udało się odrobić. Mam nadzieję, że teraz już tak będzie zawsze. Walka do końca! Ważne 3 pkt! RE: Lechia Gdańsk - Lech Poznań - Oskar - 27-07-2025 Dwa mecze i siedem straconych bramek.. To budzi straszny niepokój.. Ale nie będę tutaj oceniał poszczególnych formacji czy piłkarzy. Odwrócili dzisiaj wynik i za to należą im się brawa. RE: Lechia Gdańsk - Lech Poznań - Adzio23 - 27-07-2025 Ten trener od stałych fragmentów został chyba na pół etatu zatrudniony. W defensywie wciąż straszna nędza. Oby kontuzjowani wracali szybko do zdrowia i jedziemy dalej. RE: Lechia Gdańsk - Lech Poznań - galis - 27-07-2025 Ostatni raz wygraliśmy mecz, przegrywając wcześniej dwiema bramkami, w 2011 w PP z Podbeskidziem a w lidze w 2009 z Jagą. To pokazuje jak ważne jest to co wczoraj zrobiliśmy. Na tym można budować pewność siebie i wiarę w zwycięstwo w każdych warunkach. Co do gry to niestety... zgruzowany OUMA, trzy bramki strzela Nam Gość który nie wiem czy trzy kolejne strzeli do końca rundy. Nie wygląda to dobrze, Lechia to druzyna która psim swędem utrzymała się w lidze i mam nadzieję że teraz już spadną. Nadzieja w tym, że mamy Zawodników a nie mamy jeszcze Drużyny. Dużo roboty przed Trenerem RE: Lechia Gdańsk - Lech Poznań - Skorpion - 27-07-2025 Ale jakby nie patrzeć to Murzynka zastąpił jednak zawodnik który dał radę. RE: Lechia Gdańsk - Lech Poznań - Dextris - 27-07-2025 Nadal po tym meczu mam niejednoznaczny obraz Lecha w tym sezonie. Z jednej strony - widać po piłkarzach, że mamy OGROMNĄ jakość w zespole. Takiej jakiej w Poznaniu jeszcze nigdy nie było. Z drugiej - cały czas ta jakość jest jednak nie spożytkowana w 100%. Pierwsze dwa mecze to były męczarnie, głównie przez bardzo ciężkie nogi. Wydaje się, że powoli zaczyna wyglądać to lepiej (chociaż do ideału jeszcze daleko), a wczorajszy mecz wygrywamy głównie dzięki umiejętnościom czysto piłkarskim. Ale tylko w ofensywie. Bo w fazie obronnej (w szczególności tuż po stracie piłki), wygląda to zatrważająco. Zaczynam skłaniać się ku temu, że jest to spowodowane brakiem typowej 6. Mamy bardzo wielu zawodników na pozycję nr 8 i cierpimy przez to w momencie kontrataków rywala. Taka Crvena wykorzysta to bez dwóch zdań. Tutaj sztab musi się ogarnąć i wyciągnąć wnioski. |