![]() |
Raków Częstochowa - Lech Poznań, 24.09.2025 18:45 - Wersja do druku +- Forum WL (https://www.wiaralecha.pl/forum) +-- Dział: Forum Kibiców Lecha Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Lech Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3) +---- Dział: Mecze Lecha Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=15) +---- Wątek: Raków Częstochowa - Lech Poznań, 24.09.2025 18:45 (/showthread.php?tid=162) |
RE: Raków Częstochowa - Lech Poznań 24.09.25 - Farmaceuta - 24-09-2025 (24-09-2025, 21:02)Janiko napisał(a):(24-09-2025, 20:57)Farmaceuta napisał(a): Nazywaj piłkarzy Lecha frajerami,. dodaj pedałow chujów i nieudaczników. Doskonały kibol. Ehh Ale nie nazwe ich frajerami. Wszystko ustawila kartka Palmy. Nie wiem co miał w głowie robiąc taki atak. RE: Raków Częstochowa - Lech Poznań 24.09.25 - Gugus - 24-09-2025 Następny mecz, kiedy z ławki wstaje Fiabema, a Rodriguez dupe grzeje. Boli to, że my im te bramki podarowaliśmy. @mosina, no właśnie nie. Jak napisałeś wcześniej, on nie przeszkadzał w interwencji. Piłka go trafiła po obronie i był na spalonym. RE: Raków Częstochowa - Lech Poznań 24.09.25 - secret - 24-09-2025 Ja tam nie widziałem czerwonej. Co miał z tą drugą naturalnie ułożoną nogą zrobić? Potrójna zmiana przy rzucie rożnym dla Rakowa to jakieś nieporozumienie. A karny z dupy. Przecież ten pajac nogi złożył zanim Douglas dotknął go ręką. Mrozek to przed strzałem coś gadał Lopezowi i chyba spodziewał się że ten strzeli w środek i dlatego się nie ruszył. Aha, jeden z tych komentatorów to z Częstochowy czy okolic był? Jak się rozpływał nad grą Rakowa w drugiej połowie, że tak uwierzyli w siebie i pięknie grają i że tylko jedna drużyna chce zdobyć gola i nie są to goście i że statystyki takie piękne... maskara. C+ schodzi na psy jeśli idzie o komentatorów. RE: Raków Częstochowa - Lech Poznań 24.09.25 - SpokoLoko - 24-09-2025 Jak to szło w przerwie letniej? - Douglas rozgląda się za nowym klubem jednak interesuje go tylko zespół z ligi TOP5. Te babole co ten człowiek robi to poziom TOP5, ale 2 polskiej ligi. Tragedia. RE: Raków Częstochowa - Lech Poznań 24.09.25 - uncoolben - 24-09-2025 (24-09-2025, 20:53)Mosina napisał(a): Spalony przy strzale Milica był - ale nie wpłynęła na interwencję bramkarza. Karnego ja nie widziałem Panie kochany, Ouma bedąc na spalonym tak absorbował uwagę bramkarza, że aż go wywrócił (swoją drogą - ładnie to zrobił, bo faulu nie było). RE: Raków Częstochowa - Lech Poznań 24.09.25 - Dyktator - 24-09-2025 Nie będę się pastwił dziś nad zespołem, choć wiadomo frajerstwo totalne, no ale wreszcie widziałem pozytywy. Drugi mecz z rzędu gdzie przestaliśmy grać nasz wesoły, durny, beztroski futbol, tylko trochę się wycofaliśmy i nie bawiliśmy piłką, co przy naszej obecnej dyspozycji przynosi jakieś efekty. Pytanie tylko do sztabu, czy rzeczywiście potrzeba było tylu spotkań żeby wyciągnąć jakieś wnioski i spróbować coś zmienić? Co do Mrozka, kilka osób wcześniej faktycznie pisało, że słaba forma, myślałem że przesadzają, no ale ten mecz faktycznie lekka katastrofa, tragiczna gra nogami, wprowadzał niepotrzebną nerwowość w obronie no i zawalona pierwsza bramka, dobrze że zrehabilitował się na sam koniec wyciągając sam na sam, no ale czas żeby się ogarnął. Czy Lisman zaliczył dziś jakieś dobre zagranie? Douglas w pierwszej połowie i początek drugiej pełna profesura, niestety potwierdza się że jak robi się gorąco to psychika nie wytrzymuje no i zaczynają się błędy, choć karny oczywiście wydrukowany. Agnero póki co wygląda naprawdę beznadziejnie, ciężko powiedzieć jakie są jego zalety, bo chłop ani szybkości, ani jakiegoś przesadnego zaangażowania nie wykazuje, obawiam się że będzie trzeba na niego poczekać do wiosny bo na razie mocno zagubiony No I osobny akapit dla Szymka Maricniaka, rozumiem że nas nie lubi, że stykowe sytuacje zawsze przeciw nam, no ale z tym karnym to już poszedł na grubo, przydałaby się jakaś mała burza ze strony klubu tak jak zrobiła Legia po meczu z Rakowem, żeby wywrzeć jakąś presję na przyszłość. Swoją drogą ten Raków ciągnięty przez sędziów w każdy możliwy sposób jest absolutnie obrzydliwy. Reasumując, jestem dziś zły, bo można było utrzeć nosa Papszunom i Marciniakowi, ale jednak wreszcie zacząłem dostrzegać jakieś światełko w tunelu, oby było już tylko lepiej. RE: Raków Częstochowa - Lech Poznań 24.09.25 - Kefas9494 - 24-09-2025 Ja mam teorię, że Palma się wkurwił na Lismana, bo tam parę razy w tej akcji Lisman zepsuł jego zagrania. I grzałka mu się włączyła. Swoją drogą tak oglądam ten karny, który odgwizdali dla Rakowa, to mam coraz większe przekonanie, że go nie było. Douglas żadnej nogi nie położył do przodu, ręce w górze cofał, a tamten typ leciał do przodu jeszcze przed kontaktem. Dlaczego nikt nie zawołał Marciniaka, żeby rzucił okiem na tę akcję na monitorze? RE: Raków Częstochowa - Lech Poznań 24.09.25 - bedi_18 - 24-09-2025 Twitter płonie po występie Agnero, a tu cisza. Ochłoncie i obczajcie co on dziś wyprawiał ? RE: Raków Częstochowa - Lech Poznań 24.09.25 - Mosina - 24-09-2025 (24-09-2025, 21:19)Kefas9494 napisał(a): Ja mam teorię, że Palma się wkurwił na Lismana, bo tam parę razy w tej akcji Lisman zepsuł jego zagrania. I grzałka mu się włączyła. skąd wiesz że nie wołali. ale pan Najlepszy na Świecie był tak przekonany, że nie zamierzał zmienić zdania. Teraz to porównajcie z brakiem karnego dla Jagi w 1/4 PP niestety strata Palmy na min 2 mecze to jeszcze większy ból od tych 2 punktów dzisiaj. nie wiem czy się zagotował - wejście przed zawodnika a ta druga noga to juz przypadek, tak jak piszecie - gdyby nie kontuzja została by żółta. RE: Raków Częstochowa - Lech Poznań 24.09.25 - MichalM - 24-09-2025 (24-09-2025, 21:21)bedi_18 napisał(a): Twitter płonie po występie Agnero, a tu cisza. Ochłoncie i obczajcie co on dziś wyprawiał ? Nic nie wyprawiał, nic... |