Forum WL
Pogłoski transferowe 2026 - Wersja do druku

+- Forum WL (https://www.wiaralecha.pl/forum)
+-- Dział: Forum Kibiców Lecha Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Dział: Lech Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3)
+---- Dział: Transfery Lecha Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=14)
+---- Wątek: Pogłoski transferowe 2026 (/showthread.php?tid=183)

RE: Pogłoski transferowe 2026 - Kefas9494 - 12-02-2026

(12-02-2026, 21:44)Sultan napisał(a): Z Thordarssonem to w sumie jak z nowym, nie?
A następca Antka?

@strzelisty - wiadomo że nie pewne. Tak jak i nie jest pewne obecnie czy będziemy grali w eliminacjach pucharów - z tej perspektywy rzeczywiście można zrozumieć brak ruchów kadrowych w obecnym oknie.

A tak bez ironii - dla mnie to okno to porażka. Rezerwowy bramkarz wypożyczony na 5 miesięcy.

Jeśli to ten bramkarz sprawił, że Mrozek zaczął grać jak wcześniej dobry transfer. Niemniej, oczywiście szósteczka/ósemeczka w perspektywie za Antka i teraz do rywalizacji powinna być już z miesiąc temu zakontraktowana. No ale jest jak jest. Niech tam Radzio się kuruje i wraca czym prędzej, żebyśmy nie musieli oglądać naszej czarnej perły prosto z Pragi.

RE: Pogłoski transferowe 2026 - Antonio - 13-02-2026

(12-02-2026, 21:44)Sultan napisał(a): Z Thordarssonem to w sumie jak z nowym, nie?
A następca Antka?

@strzelisty - wiadomo że nie pewne. Tak jak i nie jest pewne obecnie czy będziemy grali w eliminacjach pucharów - z tej perspektywy rzeczywiście można zrozumieć brak ruchów kadrowych w obecnym oknie.

A tak bez ironii - dla mnie to okno to porażka. Rezerwowy bramkarz wypożyczony na 5 miesięcy.

Przed synem Thordara jest jeszcze dwóch w kolejce do grania więc będzie to ekstremalna sytuacja gdzie w środku pola zagra dwóch nowych. 

No ale bawmy się dalej. 
Jeśli dwóch z 5 piłkarzy środka pola to rewolucja kadrowa to jak nazwać 3 nowych piłkarzy grających bezpośrednio za Ishakiem? Nowa kadra?

RE: Pogłoski transferowe 2026 - Sultan - 13-02-2026

A środek pola nie gra za Ishakiem? Swoją drogą - dobrze nam poszły eliminacje i jesień z tą "nową kadrą"?

Trochę nie wiem, do czego zmierzasz. Ja do tego, że brak zakontraktowania dobrego, defensywnego pomocnika to jest wielki błąd. Raz, że jest potrzeba na tu i teraz, dwa, że latem i tak ta potrzeba będzie. Tylko już najprawdopodobniej nie tylko defensywnego, ale "8" też.
Moim zdaniem wydarzyło się to, co z napastnikiem latem. Polecieliśmy w dół listy scoutingowej w trybie ekspresowym, zresztą da się to wyczytać z tych nielicznych wypowiedzi jak przytaczanego Henszela. Tylko tak można tłumaczyć przywracanie Oumy (fajny autorytet sztabu zatem, gość potruchtał zimą "za karę" we Wronkach, a teraz druga szansa) i liczenie na powrót po rocznej przerwie Murawskiego.
Radek jest bliski powrotu, choć wiadomo, co taka przerwa robi z czuciem piłki i meczu. Ogarnie się za kilka tygodni - trochę późno.
A od lata budujemy!

RE: Pogłoski transferowe 2026 - strzelisty jupiter - 13-02-2026

Na razie Niels próbuje łatać środek pomocy Rodriguezem, licząc, że Wålemark się nie rozsypie i dogra sezon na kierownicy.

RE: Pogłoski transferowe 2026 - Icek - 13-02-2026

To może akurat wyjść obydwóm i całej drużynie na dobre, chociaż to nie jest wytłumaczenie dla brak rasowej 6-ki.

RE: Pogłoski transferowe 2026 - Kefas9494 - 15-02-2026

Palma pytany o to czy zostanie w Lechu powiedział: " Czy zostanę w Lechu? Mam taką nadzieję, ale to nie tylko moja decyzja. Robię swoje z dnia na dzień i tego się trzymam. Mam nadzieję, że zostanę w tym wielkim klubie, chociaż nie wszystko zależy ode mnie."

Oby poprawił swoją formę i oby został z nami.

RE: Pogłoski transferowe 2026 - Skorpion - 16-02-2026

Zawodnikiem jest kozackim ale.. nie za takie siano z tym co prezentuje od 10 meczy.

RE: Pogłoski transferowe 2026 - Lewik - 16-02-2026

Wiadomo, za Nielsa jakiegoś Brosza, za Palmę nie wiem, może Kapustka, będzie chulac jak dzikie.

RE: Pogłoski transferowe 2026 - Skorpion - 16-02-2026

Za NF chcą Siemieńca..

RE: Pogłoski transferowe 2026 - Mosina - 16-02-2026

mogą sobie chcieć, Wiedzew też chce...