![]() |
|
Pogłoski transferowe 2026 - Wersja do druku +- Forum WL (https://www.wiaralecha.pl/forum) +-- Dział: Forum Kibiców Lecha Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Lech Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3) +---- Dział: Transfery Lecha Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=14) +---- Wątek: Pogłoski transferowe 2026 (/showthread.php?tid=183) |
RE: Pogłoski transferowe 2026 - strzelisty jupiter - 23-02-2026 Co nie zmienia faktu, że Rutkowski wykupuje go załóżmy za trzy bańki na koniec sezonu, dostając w sierpniu ofertę z innego klubu na poziomie czterech, puszcza Palmę bez mrugnięcia okiem. RE: Pogłoski transferowe 2026 - Sultan - 23-02-2026 (23-02-2026, 18:41)Mosina napisał(a): dziś Borek rzucił w KS to info, że rzekomo Ali mówi że nie będzie przedłużał mieszkania bo chce wracać do domu. Może prawda - może nie, Borek często pierdoli. Pisałem już jakiś czas temu - a raczej pytałem - czy jestescie pewni, że Ali chce tu zostać i przedłużyć? Wielu, w tym ja, by chciało, ale z tego co wiem - nie bardzo. I dywagacje o sytuacji w Iranie nic tu nie zmienia, bo ofert z Turcji czy Emiratów nie brakuje. A o przebudowie składu pisałem przy dywagacjach o braku transferu DP, ale co ja tam wiem
RE: Pogłoski transferowe 2026 - Kefas9494 - 23-02-2026 (23-02-2026, 20:50)strzelisty jupiter napisał(a): Co nie zmienia faktu, że Rutkowski wykupuje go załóżmy za trzy bańki na koniec sezonu, dostając w sierpniu ofertę z innego klubu na poziomie czterech, puszcza Palmę bez mrugnięcia okiem. Przy założeniu sprzedaży Mrozka, Kozubala i Gurgula sprzedaje Palmę z zarobkiem banki euro mając w perspektywie, np. zarobienia dużo grubszej kasy na pucharach. Toz to zarzut, iż Rutkowski nie potrafi liczyć. A myślę, że akurat liczyć potrafi. Musicie wziąć pod uwagę jedną ważną rzecz. Palma to nie będzie już chodliwy towar, chyba że by rozwalił te lige, a jak widać to ma problem rozwalić pasterzy z Finlandii. To jest gość, który odpalony został z Celticu i Olympiakosu. Do Polski miał fajne wejście i zgasł potem. Liczę, że wróci do formy, ale nawet jak zacznie grać dobrze, to takie 4 banki to jest taki Maks za nie najmłodszego Honduranina, który już kilkukrotnie odbił się od poważnego futbolu. Także opcja, że go kupią i zaraz sprzedadzą, żeby zarobić bańkę euro to najmniej prawdopodobna opcja. Najprędzej to go w ogóle nie kupią patrząc jak gra. A jak zacznie grać dużo lepiej i przy zrobieniu jakiegoś fajnego wyniku, co też zwiąże się z zarobieniem pewnie z 15 baniek na wychowankach to Palma zostanie z nami i pomoże w jakiejś Lidze Europy. RE: Pogłoski transferowe 2026 - MichalM - 23-02-2026 Odnośnie przebudowy to również wspomniałem, co zrobi Rutkowski jeśli zdobędziemy MP. Dlaczego? Bo będziemy tylko jedną rundę przed fazą LM, a pewniak LE Osobiście w życiu bym nie sprzedawał (chyba że oferta nie do odrzucenia) + konkretne wzmocnienia, patrz pozycja DP czy N. Dodatkowo wydaje mi się, że marzeniem każdego wychowanka byłaby gra w LM, nawet jednorazowa ale ja jestem Stary w porównaniu do młodych Lechitów także mogę mieć inne wartości. Choć znając życie i brygadę RR to brzydko mówiąc obsrają gacie, a transfery będą pod koniec okienka oczywiście o ile będą gdyż jeśli ten sezon nie przyniesie sukcesu (dość względne pojęcie) to czekają nas chude lata. RE: Pogłoski transferowe 2026 - Skorpion - 23-02-2026 Popieram zdanie kolegów, że za chwilę może się okazać, że cały przód będzie wymagał przebudowy. RE: Pogłoski transferowe 2026 - rojber - 24-02-2026 Co do Aliego i plotkach o rzekomym nieprzedłużeniu najmu mieszkania to pod postem Borka, który ma już wtyki nawet w mieszkaniówce dodał ktoś komentarz zapewne równie prawdziwy o tym, że Ali kupił jakiś czas temu mieszkanie na Marcelinie a jego żona nie ma ochoty wracać do Iranu.
RE: Pogłoski transferowe 2026 - Skorpion - 24-02-2026 Obstawiam, że jest w tym więcej prawdy niż w pitoleniu Borka. Zresztą w obecnych czasach to raczej nie chciał by Iranu odwiedzać. RE: Pogłoski transferowe 2026 - Zabal - 24-02-2026 Nie przedłużył wynajmu bo przeprowadza się do nowo wykończonego mieszkania które kupił. No i wszyscy mają rację
RE: Pogłoski transferowe 2026 - rojber - 24-02-2026 O takim wariancie nie pomyślałem
RE: Pogłoski transferowe 2026 - Jerry2015 - 24-02-2026 Ali dobija 30-tki, podejrzewam że agenci mogą mu poszukać klub na Bliskim Wschodzie gdzie zarobi 3-4 razy więcej niż w Lechu i tu może być problem. Co do odejścia młodych to Rutki wiedzą jak robić pieniądze więc wszystko będzie zależeć od ofert jakie spłyną. Taka kolej rzeczy że piłkarze przychodzą i odchodzą. |