![]() |
|
Cracovia Kraków - Lech Ponań, 7.12.2025 14:45 - Wersja do druku +- Forum WL (https://www.wiaralecha.pl/forum) +-- Dział: Forum Kibiców Lecha Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Lech Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3) +---- Dział: Mecze Lecha Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=15) +---- Wątek: Cracovia Kraków - Lech Ponań, 7.12.2025 14:45 (/showthread.php?tid=185) |
RE: Cracovia - Lech, 7.12.25 / 14:45 - Gugus - 07-12-2025 (07-12-2025, 17:21)Skorpion napisał(a): Ma Oume na ławce to wystawia Rodriego który nie ma pojęcia jak widać jak grać na tej pozycji. I fauluje. Chłop chciał tego mu odmówić nie można. Nie stał jak pała tylko walczył co zresztą robi od dłuższego czasu. Nie będzie to Sousa ale przyzwoity piłkarz. Jakby to były faule taktyczne, a raz się wjebal gościowi od tyłu, a drugi raz to kopnął jak dzisiejszej nocy Blachowicz w UFC. RE: Cracovia - Lech, 7.12.25 / 14:45 - Janiko - 07-12-2025 Życie. Czerwona kartka = przegrana murowana. Już to wiedziałem po czerwonej, że tego nie wygrają RE: Cracovia - Lech, 7.12.25 / 14:45 - Mosina - 07-12-2025 No bo Ouma ma pojęcie i nie fauluje
RE: Cracovia - Lech, 7.12.25 / 14:45 - Skorpion - 07-12-2025 Dlatego ukarać go trzeba, ale on przynajmniej walczył próbował. To wjebanie wynikało z tego, że chciał odebrać piłkę. Drugi faul to frustracja bo na nim nie odgwizdano faulu. Kara się należy ale nie skreślał bym go. RE: Cracovia - Lech, 7.12.25 / 14:45 - Lucyferek - 07-12-2025 (07-12-2025, 16:49)Antonio napisał(a): Palmę jeszcze dopisz do tej listy niechcianych. Tylko dwie drobne różnice - Palma dostał bezpośrednią czerwoną, a wymienieni artyści po pierwszej żółtej mieli czas na refleksje, że od teraz każdy faul grozi szatnią, a po drugie Palma zdaje się trochę się zrehabilitował dając co nieco drużynie. Ouma dał może jeden, dwa mecze gdzie zagrał dobrze, a Rodriquez to ja do dzisiaj nie wiem jak go ocenić. Lubię walczaków, ambitnych, ale gość jest ewidentnie przemotywowany. Oby dzisiejsza sytuacja pomogła mu dojrzeć i zrozumieć pewne rzeczy. Brawo drużyna, po czerwonej nie miałem nadziei, po golu na 2:1 byłem zrezygnowany, całe szczęście że nasi nie podzielali mojego "optymizmu". Agnero mnie zadziwia, dał dziś bardzo dużo, Lisman także odciążał obronę, brawo. Mrozek dobrze, ale może faktycznie niech zostaje na linii, każde jego wyjście to palpitacja serca. Mońka kosmiczny postęp, Gurgul także, nawet Skrzypczak się z nimi rozumie, brawo. Po takiej jesieni to wiosna musi być nasza, kumulacja kontuzji, pecha, głupoty poszczególnych piłkarzy - przy takiej kompilacji to nasza pozycja jest bardzo dobra. Idziemy po dublet. RE: Cracovia - Lech, 7.12.25 / 14:45 - Kefas9494 - 07-12-2025 Przecież wszyscy byli zgodni, że lepiej dobrze grający Pablo niż zapalnik Ouma. Ale jak się okazało Pablo też był zapalnikiem. Dobrze, że remis chociaż. Zgodnie z zasadą lepszy remis niż wiadomo co gdzie. Niemniej w lidze jest słabo, no nic muszą zostać rycerzami wiosny. RE: Cracovia - Lech, 7.12.25 / 14:45 - Mosina - 07-12-2025 (07-12-2025, 17:25)Janiko napisał(a): Życie. Czerwona kartka = przegrana murowana. Już to wiedziałem po czerwonej, że tego nie wygrają No widzisz. To mało wiesz ![]() Wchodzimy na nowy poziom i potrafimy odrabiać strate w 10. Nawet mogliśmy to wygrać Ogólnie szkoda osłabienia w momencie gdy czekaliśmy na drugą bramkę RE: Cracovia - Lech, 7.12.25 / 14:45 - Zabal - 07-12-2025 Myślę że w 11 byśmy ten mecz wygrali. RE: Cracovia - Lech, 7.12.25 / 14:45 - uncoolben - 07-12-2025 Zremisowaliśmy wygrany i przegrany jednoczesnie mecz. Brawo drużyna, trzy dni karceru o chlebie i wodzie dla Pablo. Niels znowu trafione zmiany - zarówno jezeli chodzi o ściąganych (Palma bajgorszy mecz, bodaj od poczatku sezonu), jak i wprowadzanych (Agnero nieźle, Ouma nieźle, Lisman ładnie). Miło przełamać klątwę czerwonej kartki, ale punkty spieprzają... RE: Cracovia - Lech, 7.12.25 / 14:45 - Kefas9494 - 07-12-2025 Swoją drogą Agnero zaczyna wyglądać jak piłkarz. Drużyna weszła na troch wyższy poziom pod koniec rundy. W sumie można to powiedzieć o większości piłkarzy z wyjątkiem Palmy który trochę zgasł i pewnie Ishaka (mimo bramek). Wygrać dwa ostatnie mecze i rundę będzie można uznać za solidna. |