![]() |
|
Lech Poznań - Górnik Zabrze 4.03.2026 20:30 PP - Wersja do druku +- Forum WL (https://www.wiaralecha.pl/forum) +-- Dział: Forum Kibiców Lecha Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Lech Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3) +---- Dział: Mecze Lecha Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=15) +---- Wątek: Lech Poznań - Górnik Zabrze 4.03.2026 20:30 PP (/showthread.php?tid=202) |
RE: Lech Poznań - Górnik Zabrze 4.03.2026 20:30 PP - Adzio23 - 04-03-2026 Nie wiem jak to takie małe, ukraińskie coś do 75 minuty dotrwało. Strasznie wkurwiajacy typ no ale sędzia długo pozwalał mu pajacować. Obrzydliwy mecz. Strzelić gola Lechowi i potemgrupowa gra na czas. Myślałem, że tylko Zagłębię Ojrzyńskiego tak gra ale wróciła stara dobra ekstraklasa w wydaniu pucharowym. RE: Lech Poznań - Górnik Zabrze 4.03.2026 20:30 PP - Skorpion - 04-03-2026 Jak dla mnie mecz oddany za ten ligowy wygrany tak patrząc z boku. Albo po prostu specjalnie grali taka padake RE: Lech Poznań - Górnik Zabrze 4.03.2026 20:30 PP - Jerry2015 - 04-03-2026 Zestawienie obrony sugerowało że coś odjebią no i odjebali. Mecz syfowy i tyle. Ludzie z ławki nic nie dali a niektórzy w ogóle nie powinni się pojawiać na boisku w takiej formie. Jedziemy dalej RE: Lech Poznań - Górnik Zabrze 4.03.2026 20:30 PP - rojber - 04-03-2026 Niestety ale mecz zajebali zmiennicy, co pokazuje, że mamy w ..uj szeroką kadrę ale tak na prawdę do gry o najwyższe cele jest gotowych może 12-13. Przed sezonem to dałbym sobie rękę uciąć, że najpewniejsza i najlepiej skompletowaną formacją będzie obrona. Dziś jak widać pewnych jest 4 zawodników i Bogu możemy dziękować, że Mońka okazał się kotem a Gumny odnajduje formę sprzed lat. Pozostaje się modlić by kontuzje i spadki formy ich omijały bo inaczej gówno będzie z walki o MP. No i Niels może niech zacznie myśleć z ustawieniem z fałszywym napastnikiem. Ani Ishak ani Agnero nie nadają się do gry, kompletnie. RE: Lech Poznań - Górnik Zabrze 4.03.2026 20:30 PP - SpokoLoko - 04-03-2026 Chyba sami za bardzo uwierzyli w swoją zajebistość i niezniszczalność. Nonszalancja w obronie ocierająca się o lekceważenie. Mońka gdzieś hasający z przodu, od tyłu rozgrywanie tylko dwoma obrońcami. Zostali sprowadzeni na ziemię. Przy bramce piłkarze Górnika w polu karnym robili co chcieli. Kubeł zimnej wody. (04-03-2026, 23:47)Adzio23 napisał(a): Nie wiem jak to takie małe, ukraińskie coś do 75 minuty dotrwało. Strasznie wkurwiajacy typ no ale sędzia długo pozwalał mu pajacować. Cel uświęca środki. Nie pierwszy nie ostatni raz. Przecież nie poprosisz przeciwnika, żeby grał otwartą piłkę. Musimy sobie radzić z takimi sytuacjami. Można było więcej walić z dystansu, czasami za koronkowo próbujemy. RE: Lech Poznań - Górnik Zabrze 4.03.2026 20:30 PP - pacal - 05-03-2026 Podajmy sobie ręce i podziękujmy sobie po sezonie ze Skrzypczakiem. I nie wpuszczajmy go do końca wiosny pomijając rozstrzygnięte mecze. On jest jak Dolha - niby piłkarz robiący różnicę, ale po przejściu do Lecha sobie mentalnie nie radzi i wprowadza zamęt na pozycji potrzebującej chłodnej głowy. Za każdym występem coś. No ile można punktów/awansów przez takie popisy tracić... My wiedzieliśmy że coś wywinie, Górnik wiedział że coś wywinie, i konsekwentnie na niego grali. W parze z Moutinho to już się w ogóle skumulowało. Dzisiaj praktycznie wszystko co groźne u Górnika wynikało z niezdecydowania Mateusza. Nie było tego groźnego wiele, ale niestety dzisiaj na nas wystarczyło, bo z przodu waliliśmy głową w zabrski mur, a murawa jeszcze w tym Górnikowi pomagała. Miałem jakieś 2 minuty nadziei po tym jak mogliśmy jedną akcją zmienić mecz w remis z grą w przewadze, ale szybko mi przeszło. Ciekawe czy NF dalej myśli że nie należało się przygotowywać do karnych? I mam pytanie, czy Pereira jest naprawdę wyznaczony jako drugi do ich wyknonywania w meczu? RE: Lech Poznań - Górnik Zabrze 4.03.2026 20:30 PP - Skorpion - 05-03-2026 Walemark powinien sobie w rezerwach kopać. Nie wiem co człowiek bez formy robi w pierwszej drużynie. Palma dziś dno bo pewnie za zimno. Ishak dziękujemy do widzenia. Zjazd totalny bez widoków na poprawę Agnero? Nieporozumienie może w Radomiaku by było fajnie nie u Nas. Leo dziś słabo ale za niego wszedł Teofik człowiek mem. Co on robi na boisku? I dlaczego nie jest skreślony i jeszcze wystawiać go na mecz z jego klubem kto na to wpadł. Poziom GKS Tychy albo niżej dobrze, że się nie połamał. Islandczyk dziś pozytywnie mnie zaskoczył. Obrona.. Mrozek z Mońka wiadomo a reszta? Joel ile ma jeszcze kontraktu może odejść latem? Dramat pociąg odjechał a chłop nawet na drezynie go nie goni tylko pieszo. Ani obrona nie idzie mu o ataku nie wspomnę, albo dośrodkowanie na wysokości kolan albo na głowę obrońcy. Muthinio jak na piłkarza który miał robić za wypełnienie ławki to czego się spodziewać. Żal i jeszcze raz żal.. bo PP to trofeum które można łatwiej niż ligę zdobyć. I widzę, że coraz więcej osób uważa, na innych stronach, że oddaliśmy to co dostaliśmy trzy tygodnie temu. RE: Lech Poznań - Górnik Zabrze 4.03.2026 20:30 PP - lukas1184 - 05-03-2026 (05-03-2026, 00:03)Skorpion napisał(a): Walemark powinien sobie w rezerwach kopać. Nie wiem co człowiek bez formy robi w pierwszej drużynie. Palma dziś dno bo pewnie za zimno. Ishak dziękujemy do widzenia. Zjazd totalny bez widoków na poprawę Agnero? Nieporozumienie może w Radomiaku by było fajnie nie u Nas. Leo dziś słabo ale za niego wszedł Teofik człowiek mem. Co on robi na boisku? I dlaczego nie jest skreślony i jeszcze wystawiać go na mecz z jego klubem kto na to wpadł. Poziom GKS Tychy albo niżej dobrze, że się nie połamał. Islandczyk dziś pozytywnie mnie zaskoczył. Obrona.. Mrozek z Mońka wiadomo a reszta? Joel ile ma jeszcze kontraktu może odejść latem? Dramat pociąg odjechał a chłop nawet na drezynie go nie goni tylko pieszo. Ani obrona nie idzie mu o ataku nie wspomnę, albo dośrodkowanie na wysokości kolan albo na głowę obrońcy. Muthinio jak na piłkarza który miał robić za wypełnienie ławki to czego się spodziewać.Wszyscy równo zjechani, a o przeplaconym drewnie z Bialegostoku ani slowa... Czyzby to jakis kolega pisal. Ten czlowiek nie powininien sie w kolejnych meczach pokazywac, bo jak nie nie blad w PK, to karny po faulu, lub kartka, a kwintesencja jego umiejetnosci byla ta akcja pod polem karnym Gornika... RE: Lech Poznań - Górnik Zabrze 4.03.2026 20:30 PP - ma1ksiuu - 05-03-2026 (04-03-2026, 23:40)strzelisty jupiter napisał(a): Nie da się wszystkiego wygrywać. Najważniejsze teraz przywieźć trzy punkty z sobotniego wyjazdu. Lepsza wtopa w pucharze niż w lidze. Na jakiej podstawie wyjazdowy mecz ligowy ma być ważniejszy od zaprzestania corocznej kompromitacji pucharowej, która zaraz dosięgnie 20 lat? RE: Lech Poznań - Górnik Zabrze 4.03.2026 20:30 PP - Skorpion - 05-03-2026 A przepraszam zapomniałem, że był na boisku oczywiście mecz tragiczny. Nie wiadomo co robi w Lechu ale w sumie każdy się już przyzwyczaił do tego, że nas Widzew z Jagą w chuja zrobiły i trzeba było zostawić Bartka zamiast ściągać Skrzypę. Nie umie i nie chce się nauczyć bronić. Na KKS podsumowali pięknie dzisiejsze dziadostwo ,,90+6 min. – Koniec. Lechowe trofea od święta i lata oglądania sukcesów innych. Co sobie Rutkowski poskakał po stole z Rodriguezem po jakimś zwykłym zwycięstwie za 3 punkty dnia 1 marca to ich. Na końcu trofea znów będzie wznosił kto inny. Dobranoc." |