![]() |
|
Pogłoski transferowe 2026 - Wersja do druku +- Forum WL (https://www.wiaralecha.pl/forum) +-- Dział: Forum Kibiców Lecha Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Lech Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3) +---- Dział: Transfery Lecha Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=14) +---- Wątek: Pogłoski transferowe 2026 (/showthread.php?tid=183) |
RE: Pogłoski transferowe 2026 - Antonio - 25-03-2026 Puchacza? Ja go chciałem pisząc o jego statystykach w Kaiserslautern. To wielu go nie chciało bo Wieniawa i głośnik. RE: Pogłoski transferowe 2026 - strzelisty jupiter - 25-03-2026 Zwracam honor. Wszystko mi się już myli.
RE: Pogłoski transferowe 2026 - secret - 25-03-2026 Ale ja wciąż nie jestem pewien czy to nie jest gwiazda ligi azerbejdżańskiej która jest 27 w rankingu UEFA Za Węgrami, Rumunią czy Słowenią. Wydaje mi się, że on wyżej sra niż dupę ma. RE: Pogłoski transferowe 2026 - Sultan - 25-03-2026 Puchacz to „kwiecisty” zawodnik. Swoje jednak pograł, pytanie jakby się wpisał w rygor taktyczny Nielsa - moim zdaniem słabo. Tak jak Rutkowski określił Velde, że u Duńczyka wyleciałby z pierwszego treningu, tak myślę że Tymek też nie ma głowy do prób grania „laptopowego”. Tak czy inaczej Moutinho to nie jest poziom, jakiego potrzebujemy. Szukali Pereiry na lewą stronę. RE: Pogłoski transferowe 2026 - strzelisty jupiter - 26-03-2026 Może Rebocho chciałby zagrać o Ligę Mistrzów, wracając z niespokojnego Bliskiego Wschodu. Przez trzy lata trochę w Arabii zarobił, żeby nie powiedzieć - ustawił siebie i rodzinę. Jest w nim pewnie chęć sprawdzenia się w poważniejszej piłce. Trzydzieści jeden lat to jeszcze nie emeryt. RE: Pogłoski transferowe 2026 - Skorpion - 26-03-2026 A jak z jego poziomem nie osiadł na laurach tam? BO może to już piłkarski emeryt kopiący sobie piłeczkę hobbystycznie w Arabii. RE: Pogłoski transferowe 2026 - Kefas9494 - 26-03-2026 (25-03-2026, 23:22)Sultan napisał(a): Puchacz to „kwiecisty” zawodnik. Swoje jednak pograł, pytanie jakby się wpisał w rygor taktyczny Nielsa - moim zdaniem słabo. Tak jak Rutkowski określił Velde, że u Duńczyka wyleciałby z pierwszego treningu, tak myślę że Tymek też nie ma głowy do prób grania „laptopowego”. Zgadzam się co do Puchacza z Sułtanem. A co do Rebocho to pamiętam, że z nim był problem taki, że nie nadawał się do gry co do trzy dni. Ja bym brał jakiegoś głodnego wilczka, który chce się rozwinąć albo kogoś w stylu Palma czyli wypożyczenie z wykupem grajka który trochę się odbił od jakiegoś dużego klubu, a u nas mógłby się odbudować. Myślę że to dobra droga. RE: Pogłoski transferowe 2026 - Lucyferek - 26-03-2026 Co do Puchacza to podobno Wieniawa chodzi teraz z jakimś kopaczem z Motoru czy skądś tam. Byłoby niezłe starcie na murawie, jak dawniej rycerze na kopie się ścierali. RE: Pogłoski transferowe 2026 - Icek - 26-03-2026 U Puchacza piłka nożna jest dodatkiem do jego całej "celebryckiej" reszty. Dlatego skończył poważną karierę w lidze azerbejdżańskiej, nigdzie nie umiejąc zagrzać na dłużej miejsca. Osobiście nie chciałbym go już nigdy w Lechu zobaczyć. Nam potrzebne są kroki do przodu, coraz lepsza jakość. Tak sobie wyobrażam rozwój drużyny. Na chwilę obecną byłbym zadowolony kimś o jakości Carstensena, którego bardzo żałuję swoją drogą. Zapierdalanie od pola karnego do pola karnego, dołożenie coś extra z przodu, dużo wyższa dyscyplina taktyczna, ale to zrozumiałe, jeśli się porówna jego IQ z Puchaczem, uniwersalność i na pewno lepszy w obronie, chociaż też mający swoje minusy w tym aspekcie. Zawodników o takiej charakterystyce powinniśmy szukać. Nowy chłopak Wieniawy to podobno Matthys. Niestety, ale gra na środku obrony. RE: Pogłoski transferowe 2026 - uncoolben - 31-03-2026 Palma "Świetnie czułem się z Celticu, bardzo mi się tam podobało. Chcę drugiej szansy, nadal mam z nimi kontrakt i jestem częścią klubu. Jeśli powiedzą, że mam wrócić, zrobię to w najlepszy możliwy sposób. Moim marzeniem jest powrót do ligi z najwyższej klasy. Liga szkocka taką była. Udało mi się zagrać w rozgrywkach, o których marzy każdy zawodnik, czyli w Lidze Mistrzów. To marzenie wciąż jest żywe. Chcę ponownie to przeżyć i zagrać w takim meczu" - za meczyki.pl Wygląda na to, że nie pozostanie z nami. Jego słowa znaczą chyba, że albo chce wrócić, albo wie, że wróci i chce sobie "przygotować grunt" deklarując determinację w walce o miejsce w składzie. No to wróćmy do dyskusji o Alim i Ismaheelu może. |