![]() |
|
Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - Wersja do druku +- Forum WL (https://www.wiaralecha.pl/forum) +-- Dział: Forum Kibiców Lecha Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Sport (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Wątek: Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 (/showthread.php?tid=228) |
RE: Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - strzelisty jupiter - 18-06-2026 Czesi to straszne drewno. Koubek wystawił jedenastu Rajoviciów. RE: Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - Róża - 18-06-2026 Tam chyba grają same wieżowce, erpeaninianie wyglądali przy knedlach jak dzieci. RE: Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - Skorpion - 18-06-2026 Tak się zastanawiam czy Lech miałby szansę ściągnąć kogokolwiek z MŚ z sensownej drużyny ( nie licząc jakiegoś Iraku, Jordanii czy Curacao) RE: Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - Mosina - 18-06-2026 po co - z takimi tylko problem bo jeżdżą na kadrę zamiast odpoczywać a tak serio - kogoś masz na myśli? przecież jak ktoś tam się wybije, to będzie kosztował dziesiątki mln. a z sensownej drużyny na teraz - to setki
RE: Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - Skorpion - 18-06-2026 Nie no tak się po prosu zastanawiam. Wiadomo, że z Jordanii to każdego możemy ale nie o to chodzi.
RE: Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - rojber - 19-06-2026 Iran to ma pod górkę. Chcieli przylecieć do LA dwa dni przed meczem, z racji ogromnych upałów chcieli się tam jakoś zaaklimatyzować, oczywiście USA zezwoliło na przylot dzień przed meczem. Federacja Iranu złożyła jakieś zażalenie do FIFA ale tu raczej łysy co najwyżej poklepie po ramieniu. RE: Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - Icek - 19-06-2026 Obejrzałem wczoraj Czechów z RPA i Bośniaków ze Szwajcarią. Ekipy z pierwszego meczu dramat totalny. RPA już drugi mecz widziałem i to jest totalne dno. Czesi nie dużo lepsi. Ale Szwajcaria strasznie mnie zawiodła. Wynik trochę zamazuje obraz, bo tam przez 80 min to była jakaś totalna obustronna kopanina. Komentatorzy musieli przywoływać jakieś statystyki Lukicia, który w pierwszym meczu podobno pobił jakiś rekord MŚ w...wygranych pojedynkach główkowych. Szwajcary już w pierwszym meczu piach totalny, a oni przez ostatnie kilkanaście lat byli dla mnie w pewnym sensie "wzorem" tego, jak chciałbym żeby wyglądała nasza repra... RE: Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - Mosina - 19-06-2026 jak zrobią kiedyś 100 zespołów to dopiero będą słabe mecze. po pierwsze jeśli nie można wybrać wszystkich meczów ze względu na nocne pory, zostają te 1-2 do północy. mam wrażenie że poprzednio po prostu to były finały, a teraz to takie przedłużenie kwalifikacji póki co. ale jak zaczną się play-off to już będzie ogień ![]() a Czesi wczoraj zagrali straszną padakę. i pomyśleć, że my z nimi pewnie dostalibyśmy klasyczne bęcki. RE: Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - Skorpion - 20-06-2026 Przecież to farsa a nie Mistrzostwa Świata. Tam powinny grać najlepsze ekipy. Sorry ale takie Włochy wygrały by po 5:0 z Irakiem, Curacao, Zielonym Przylądkiem, RPA czy inną Jordanią. I na mundial nie jedzie jedna z mocniejszych ekip a jadą takie odrzuty jak Katar co łamią Nogi. RE: Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - Mosina - 20-06-2026 tak akurat zawsze było, bo inaczej w finałach by sie grało wg rankingu, a tam maja pojechać drużyny z kwalifikacji z różnych kontynentów. teraz po prostu jest tych "egzotycznych" drużyn więcej przez powiększenie puli, która nie trafiła do Europy. |