![]() |
|
LM / LE / LKE - Wersja do druku +- Forum WL (https://www.wiaralecha.pl/forum) +-- Dział: Forum Kibiców Lecha Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Sport (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Wątek: LM / LE / LKE (/showthread.php?tid=27) |
RE: LM / LE / LKE - Kefas9494 - 30-07-2026 (30-07-2026, 10:30)Mosina napisał(a):(30-07-2026, 09:43)dst95 napisał(a): Niemniej - ja już jestem ostrożny w dzieleniu skóry na niedźwiedziu. Ta drużyna jest ROZBITA. Okej, ALE. No teraz poznamy kto jest baba a kto chłop. Rok temu też była szmata na ryj w eliminacjach, potem w chujowych LKE, potem w Pucharze Polski. I teraz zobaczymy kto jest w stanie to przetrwać. Czy Palma to hobby player i mentalna pizda czy się ogarnie i będzie w stanie grać na poziomie? Czy Ishak jest po drugije stronie rzeki zrobi rachunek sumienia i wykrzesa coś z siebie? Czy Lis ogarnie psychę i cokolwiek wybroni? Czy Pablo i Walemark będą w stanie przełożyć swoją aktywność na większe konkrety? Na nich najbardziej liczę. NSNP RE: LM / LE / LKE - rojber - 30-07-2026 Ot co. Tu trzeba zakasać rękawy i ratować choćby tą LKE co by nie było dziury w budżecie. Tym razem chyba wylosowało nam szczęśliwie, ciężko będzie to spierdolić ale... no ale to trzeba wziąć się w garść, wyciągnąć wnioski i zagrać na przyzwoitym poziomie. RE: LM / LE / LKE - Sultan - 30-07-2026 Kto ma prawa do transmisji eliminacji LE? RE: LM / LE / LKE - rojber - 30-07-2026 Optymista się znalazł Polsat ma.
RE: LM / LE / LKE - Sultan - 30-07-2026 Przeca pytam o eliminacje, na razie muszę odpocząć od wizyt czwartkowych na stadionie, a juz na pewno w przyszlym tygodniu. RE: LM / LE / LKE - pacal - 30-07-2026 Można to gdzieś obejrzeć online? Bo nie mam dostępu do naziemnego Polsatu. (może być na priv )
RE: LM / LE / LKE - Sultan - 30-07-2026 Polsat Sport 1 zapewne, tam będzie Jaga w przyszłym tygodniu. Można kupić oczywiście na polsat box. A bez kupowania to nie wiem, a chętnie sie dowiem. RE: LM / LE / LKE - Kefas9494 - 30-07-2026 Oczywiście proponuje w pierwszej kolejności Bułgarską, w drugiej legalne źródła, a w trzeciej dla osób wyłącznie za granicą jest taka witryna dlhd kropka st gdzie oglądałem sobie elegancko naszych niedoszłych rywali z Azerbejdżanu.
RE: LM / LE / LKE - Icek - 30-07-2026 Ale z tego co pamiętam, to prawa do transmisji konkretnych rozgrywek, czy to LM (Canal+), czy LE/LKE obowiązują dopiero od fazy ligowej. W eliminacjach przecież kluby same rozmawiają z TV - przykład nasz i TVP Sport, która miała transmitować wszystkie nasze mecze domowe w eLM. W tych samych rozgrywkach mecz Górnika był już w Polsacie. RE: LM / LE / LKE - Mosina - 30-07-2026 polsat box jest "on line" - masz tam wtedy wszystkie polsaty, eurosporty i inne plusem jest że kupujesz pakiet na 30 dni, a później jak się zupełnie obrazisz na rozgrywki, może prostu nie potrzebować i nie płacisz to co jest wkurzajace, to przynajmnniej na moim tv się wiesza (apka), więc unikam jak ognia. na PC za to się nie wiesz bo odpadalm wersji webową
|