![]() |
|
Korona Kielce - Lech Poznań, 22.02.2026 17:30 - Wersja do druku +- Forum WL (https://www.wiaralecha.pl/forum) +-- Dział: Forum Kibiców Lecha Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Lech Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3) +---- Dział: Mecze Lecha Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=15) +---- Wątek: Korona Kielce - Lech Poznań, 22.02.2026 17:30 (/showthread.php?tid=197) |
RE: Korona Kielce - Lech Poznań, 22.02.2026 17:30 - Pinkin - 23-02-2026 @uncoolben Wydać na Tofika tyle ile ma w klauzuli, albo dać te pieniądze Alemu za kontrakt? Łatwy wybór moim zdaniem. RE: Korona Kielce - Lech Poznań, 22.02.2026 17:30 - rojber - 23-02-2026 Kończąc już może ten OT dodam, że w sieci mignął mi krótki artykuł na jakimś na fejsie (podpowiedziany przez FB), gdzie niby osoba będąca blisko klubu stwierdziła, iż Palma zostanie wykupiony ale błyskawicznie po eliminacjach do europejskich pucharów sprzedany z zyskiem... RE: Korona Kielce - Lech Poznań, 22.02.2026 17:30 - uncoolben - 23-02-2026 (23-02-2026, 15:47)Pinkin napisał(a): @uncoolben Tak jak napisałem - wybory bedą dokonywane na koniec rundy. I jak napisałem - szanse na taki scenariusz (wykup Tofika) oceniam jako nieskie. Ale pamiętam, jak chciano np. żegnać Velde (a nawet Pereirę!), a na koniec sezonu był noszony na rękach. RE: Korona Kielce - Lech Poznań, 22.02.2026 17:30 - Lucyferek - 24-02-2026 W sensie oddać Tofika, a kasę nie wydaną na jego wykup dać Alemu? I gdy chrupnie kolano Irańczyka zostac bez dwóch piłkarzy? No, jest to w stylu gangu Rutkowskiego, ale nie wydaje mi się. W ogóle to naiwnie wierzę, że Rząsa usilnie już rozmawia z klasowymi piłkarzami, bo zanosi się na potrzebę dużych zakupów tego lata. A będzie tak - za niedługi już czas wypuszczone zostaną przypominajki, jak to źle jest w naszym skarbcu, jakie to cięzkie czasu naszły, jak to Dobrzycki psuje rynek i że musimy zaciskać pasa, i że w ogóle przykładowo Dudek dźwignie środek, Plamen to ukryty diament, a Agnero na pewno za chwilę odpali, więc nie trzeba kupowac, tylko trzeba dać czas starannie wyselekcjonowanym zawodnikom, których już mamy w klubie. Obym się mylił. RE: Korona Kielce - Lech Poznań, 22.02.2026 17:30 - Kefas9494 - 24-02-2026 (24-02-2026, 08:36)Lucyferek napisał(a): W sensie oddać Tofika, a kasę nie wydaną na jego wykup dać Alemu? I gdy chrupnie kolano Irańczyka zostac bez dwóch piłkarzy? No, jest to w stylu gangu Rutkowskiego, ale nie wydaje mi się. W ogóle to naiwnie wierzę, że Rząsa usilnie już rozmawia z klasowymi piłkarzami, bo zanosi się na potrzebę dużych zakupów tego lata. A będzie tak - za niedługi już czas wypuszczone zostaną przypominajki, jak to źle jest w naszym skarbcu, jakie to cięzkie czasu naszły, jak to Dobrzycki psuje rynek i że musimy zaciskać pasa, i że w ogóle przykładowo Dudek dźwignie środek, Plamen to ukryty diament, a Agnero na pewno za chwilę odpali, więc nie trzeba kupowac, tylko trzeba dać czas starannie wyselekcjonowanym zawodnikom, których już mamy w klubie. No z tym przedłużeniem Aliego i brakiem wykupu Tofika to znając nasze szczęście to by tak było. xd Z tym, że uznają że Dudek dźwignie środek pola to mogą tak uznać. I też nie zdziwię się jak będą mieli rację. Tych naszych chłopaków bym nie deprecjonował. Oczywiście duże zakupy będą potrzebne, ale jeśli chodzi o ogląd akademii i potencjału naszych chłopaków to mają fajny ogląd i wprowadzają ich najlepiej w kraju.
RE: Korona Kielce - Lech Poznań, 22.02.2026 17:30 - strzelisty jupiter - 24-02-2026 To nie jest brak szczęścia, tylko nieodpowiedzialność za kadrę i brak wyobraźni. Bardzo realny scenariusz przy kruchości Persa. RE: Korona Kielce - Lech Poznań, 22.02.2026 17:30 - Lucyferek - 24-02-2026 Kefas, ja jestem jak najbardziej za dawaniem szansy naszym młodym, bo zwyczajnie się sprawdzają. Tylko chodzi o ilość, teraz wiosną widać jak bardzo potrzebna jest szeroka kadra, ktoś ma kontuzję, ktoś bez formy, a zawsze jest ktoś kto w te buty wejdzie. Ale spokojnie, dajmy sto trzydziestą ósmą szansę Rząsie, teraz na pewno ogarnie temat i będziemy mieli zabójczą maszynę, połączenie doświaczenia i umiejętności z młodą krwią, będzie ogień
RE: Korona Kielce - Lech Poznań, 22.02.2026 17:30 - Kefas9494 - 24-02-2026 (24-02-2026, 09:03)Lucyferek napisał(a): Kefas, ja jestem jak najbardziej za dawaniem szansy naszym młodym, bo zwyczajnie się sprawdzają. Tylko chodzi o ilość, teraz wiosną widać jak bardzo potrzebna jest szeroka kadra, ktoś ma kontuzję, ktoś bez formy, a zawsze jest ktoś kto w te buty wejdzie. Ale spokojnie, dajmy sto trzydziestą ósmą szansę Rząsie, teraz na pewno ogarnie temat i będziemy mieli zabójczą maszynę, połączenie doświaczenia i umiejętności z młodą krwią, będzie ogień No na wiosnę tę kadrę Rząsa skonstruował nienajgorzej jak dla mnie. RE: Korona Kielce - Lech Poznań, 22.02.2026 17:30 - Lucyferek - 24-02-2026 Z olbrzymią rysą w tej perfekcji w postaci "szóstki". RE: Korona Kielce - Lech Poznań, 22.02.2026 17:30 - Skorpion - 24-02-2026 Z tego co było mówione były propozycje ale były tragiczne i dali sobie spokój. |