![]() |
|
Pogłoski transferowe 2026 - Wersja do druku +- Forum WL (https://www.wiaralecha.pl/forum) +-- Dział: Forum Kibiców Lecha Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Lech Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3) +---- Dział: Transfery Lecha Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=14) +---- Wątek: Pogłoski transferowe 2026 (/showthread.php?tid=183) |
RE: Pogłoski transferowe 2026 - pacal - 05-05-2026 Ja go zapamiętałem że niby dobry obrońca, niezła technika, nieźle wyprowadzał piłkę, ale zdecydowanie za czesto byl zamieszany w utracone bramki. A to jakaś przypadkowa ręka, a to się dal latwo ograć w polu karnym, a to kogoś zahaczył, albo się dal przepchnąć przy rogu... Tak że hmm. RE: Pogłoski transferowe 2026 - Skorpion - 06-05-2026 Nie ten garnitur dla Nas. My potrzebujemy kota za Alexa plus jeszcze jednego w razie co na uzupełnienie (Taki Kamiński) Satka grał w słabszym klubie i niech tam zostanie. Dla mnie Karol jest spalony, niech gra sobie w tej Turcji. Zresztą pewnie tematu nie ma. RE: Pogłoski transferowe 2026 - Antonio - 06-05-2026 Satka grał w słabszym klubie? Słabszym od kogo? RE: Pogłoski transferowe 2026 - marekst - 06-05-2026 Głupa palisz? W słabszym klubie od LECHA, chyba, że dla ciebie Samsunspor jest lepszym klubem to nie ma co dalej pisać. RE: Pogłoski transferowe 2026 - Kefas9494 - 06-05-2026 Dla mnie to potrzebujemy stopera, ale lewonożnego, który wejdzie do pierwszego składu w miejsce Milicia, który nawet jak przedłuży kontrakt, to przecież często wypada, a młodszy nie będzie. Już ten sezon w jego wykonaniu rewelacyjny nie jest. Jako alternatywa na środku obrony Milić idealny, ale według mnie trzeba już teraz szukać kogoś do pierwszego składu. Prawonożnych stoperów mamy trzech: Mońka, Skrzypczak i Douglas. Mońka kot, a Skrzypczaka i Douglasa nikt teraz nie kupi, a może się jakoś ogarną i jako ta alternatywa dowiozą. I w takiej sytuacji para stoperów Mońka-lewonożny kot i w odwodzie Milic, Skrzypczak, Douglas. Nie wyglądałoby to źle. A co, ściągając Satkę, to zostajemy z czterema prawonożnymi stoperami i jednym, stary, kontuzjogennym Miliciem. RE: Pogłoski transferowe 2026 - rojber - 06-05-2026 Janyszka jest lewonożny, w nim pokładam duże nadzieje. Fakt jednak jest taki, że pożegnałbym Douglasa, trzeba się zastanowić co ze Skrzypą. Do tego kupiłbym jakiegoś kozaka do pierwszego składu a Milić to już chyba bardziej do rotacji. RE: Pogłoski transferowe 2026 - Antonio - 06-05-2026 (06-05-2026, 08:49)marekst napisał(a): Głupa palisz? W słabszym klubie od LECHA, chyba, że dla ciebie Samsunspor jest lepszym klubem to nie ma co dalej pisać. A na jakiej podstawie mówisz, że Samsunspor jest gorszy? Bo tak dzisiaj ci się wysrało? RE: Pogłoski transferowe 2026 - marekst - 06-05-2026 No wysrało mi to: wicemistrzostwo (2): 1968/1969, 2010/2011 Puchar Turcji: finał (1): 1988[1] LKE: 12 miejsce obecnie w kebabowej lidze: 7 miejsce NO W CHUJ WIELKA POTĘGA RE: Pogłoski transferowe 2026 - Pucenty - 06-05-2026 (06-05-2026, 09:31)Kefas9494 napisał(a): Dla mnie to potrzebujemy stopera, ale lewonożnego, który wejdzie do pierwszego składu w miejsce Milicia, który nawet jak przedłuży kontrakt, to przecież często wypada, a młodszy nie będzie. Już ten sezon w jego wykonaniu rewelacyjny nie jest. Jako alternatywa na środku obrony Milić idealny, ale według mnie trzeba już teraz szukać kogoś do pierwszego składu. Prawonożnych stoperów mamy trzech: Mońka, Skrzypczak i Douglas. Mońka kot, a Skrzypczaka i Douglasa nikt teraz nie kupi, a może się jakoś ogarną i jako ta alternatywa dowiozą. Pełna zgoda. O ile Janyszka nie ma wejść w poważne granie od ręki (jak Mońka) to potrzebujemy top lewonożnego stopera. A na prawym najbliższy rok uciułamy, jestem przekonany, że Mońka pogra jeszcze minimum rok. RE: Pogłoski transferowe 2026 - hif - 06-05-2026 Też się z tym zgadzam, lewonożny stoper do pierwszego składu w typie kot jest obowiązkowym transferem dla klubu. Nowy + Mońka, + Milic + Skrzypa + Janyszka, Guma w odwodzie i tak można grać. Jeśli chodzi ogólnie o transfery i potrzeby kadrowe Lecha w tym momencie, to ja bym szedł po: - Hellebranda na 6/8 (ile on może kosztować? maks 3M) - Pululu na wolnym transferze - ŚO - kot na pierwszy skład - jeśli Gurgul odejdzie - LO na pierwszy skład - jesli Kozubal odejdzie - ŚP na pierwszy skład - Lis na kastę (+ jeszcze jeden BR, jeśli Mrozek odejdzie) - kota na skrzydło, poziom Palma+ - nie brałbym Tofika, tylko szukałbym innego piłkarza za niego w tej cenie Co do Samsunsporu, rzekomo tak słabszego od nas, to można się tylko uśmiechnąć widząc, jak niektórzy odlecieli. Widać, że w narodzie radość i wiara w dobrą przyszłość, skoro takie stwierdzenia tutaj padają. Ja tylko przypominam, że nasza niegdysiejsza gwiazda wcale tak w Turcji nie błyszczy po transferze. |