Forum WL
KuPS Kuopio - Lech Poznań, 19.02.2026 18:45 LKE - Wersja do druku

+- Forum WL (https://www.wiaralecha.pl/forum)
+-- Dział: Forum Kibiców Lecha Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Dział: Lech Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3)
+---- Dział: Mecze Lecha Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=15)
+---- Wątek: KuPS Kuopio - Lech Poznań, 19.02.2026 18:45 LKE (/showthread.php?tid=196)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: KuPS Kuopio - Lech Poznań, 19.02.2026 18:45 LKE - Kefas9494 - 19-02-2026

Wbrew pozorom ładnie zostało zarotowane. Na Kielce wyjdą na całkowitej świeżości Gumny, Ali, Leo. Ważna trójka zawodników. Po pierwszej połowie zdjęci Gurgul i Kozubal - kluczowi zawodnicy w tym sezonie. Walemark mogący grać od początku również zagrał tylko chwilę. Zdjęcie tez Milic i Jagiełło, Ishak wiadomo miał tydzień przerwy. Także na Kielce powinien wyjść zespół gryzący trawę, bez wyraźnego (na ten moment) zmęczenia. Na rewanż pewnie początek raczej w podstawie, ale jak się nic nie spierdoli to znowu można rotować. Także zachowajmy pokorę, ważne że mecz odhaczony, znowu czyste konto. Jedziemy dalej i z Koroną tylko trzy punkty!

RE: KuPS Kuopio - Lech Poznań, 19.02.2026 18:45 LKE - Skorpion - 19-02-2026

No to się cieszę że się podobało mi nie. Ale dla niektórych minimalizm jest spoko

RE: KuPS Kuopio - Lech Poznań, 19.02.2026 18:45 LKE - Adzio23 - 19-02-2026

Dobrze, że Kuopio też miało Oume.
Debilne zagranie łokciem, które sporo nam ułatwia życie w dwumeczu.
Znowu strzelamy z różnego, jest postęp.

RE: KuPS Kuopio - Lech Poznań, 19.02.2026 18:45 LKE - Kleju - 20-02-2026

Tej, Malkontenci, proponuję zadzwonić do Włoch i spytać Piotrka Zielińskiego ile by teraz Inter dał za wynik 0:2 ze słabszą drużyną na sztucznej murawie

Przypomnę, że choć aspirujemy wyżej (no właśnie na razie aspirujemy) to niegdyś o taki wynik drżeliśmy i liczyliśmy czy uda się osiągnąć nawet remis. Lodu na głowę.

RE: KuPS Kuopio - Lech Poznań, 19.02.2026 18:45 LKE - Lucyferek - 20-02-2026

Mecz ułozył się idealnie, więc i emocji jak na lekarstwo, ale to akurat dobrze. Mecz w zasadzie zaliczony, do zapomnienia. Mi osobiście brakowało takiego spotkania, które mogę sobie obejrzeć na luzie, bez nerwów i obgryzania paznokci. No i taki mecz dostałem, dziękuję.
Personalnie nie umiem nikogo wyróżnić, ewentualnie na plusik nasza gwiazda z Zabrza, chciało mu się i sporo tam biegał. Reszta przeciętnie, ale to i mecz taki był. Ja tam moge oglądać więcej takich z takim przebiegiem.

RE: KuPS Kuopio - Lech Poznań, 19.02.2026 18:45 LKE - rojber - 20-02-2026

K... rozumiem, że można mieć lekki niedosyt ale, żeby cisnąć po drużynie, która wygrała bądź co bądź w trudnych warunkach no to już przesada. Mam niedosyt, że nie wcisnęli jeszcze z dwóch bramek zamykając ten dwumecz no ale chłopaki zrobili swoje i raczej trzeba ich pochwalić. Zapewne każdy przed meczem wziąłby w ciemno z pocałowaniem rączki taki wynik. Oprócz tego co ważne, udało się zrotować większą ilość zawodników, nie było ostrego jeżdżenia na dupie i co chyba najważniejsze obyło się bez kontuzji. W rewanżu zagrać mądrze w defensywie, może warto się cofnąć i dać trochę pograć rywalowi i skarcić z kontry i po temacieSmile

RE: KuPS Kuopio - Lech Poznań, 19.02.2026 18:45 LKE - Skorpion - 20-02-2026

Z jednej strony piszecie tutaj o historii i drżeniu o wynik i pięknym 2:0 po czym nie pamiętacie o meczach na styku gdzie potem przyjeżdżały takie ogórki ładowały nam na 1:0 na szybko i była sraczka. Mecz był do wygrania znacznie wyżej i na szczęście to nie ja mam problem tylko wy.. bo większość komentatorów także czuła niedosyt i lekką żenadę, że czołowy klub z Eklapy nie jest w stanie wturlać przez 45 minut grając w przewadze ani jednej bramki.

Także nic jeszcze zamknięte nie jest a powinno być i za tydzień powinny zagrać rezerwy totalne z Alexem, Agnero czy innymi piłkarzami którzy są na ławce od wielu spotkać albo wracają po kontuzji. A tak to się nie da bo 2:0 to niebezpieczny wynik.

RE: KuPS Kuopio - Lech Poznań, 19.02.2026 18:45 LKE - Mosina - 20-02-2026

większość czyli Kołtoń, który tak nas nie znosi że przez pół roku od maja 2025 jechał po nas że jesteśmy Mistrzem bez stylu. większość chciałaby więcej bramek ale docenia wykonanie zadania.
I co, przy 3:0 wystawiasz skład jak w Lincoln i potem jedziesz po trenerze, wyborne Smile

RE: KuPS Kuopio - Lech Poznań, 19.02.2026 18:45 LKE - Skorpion - 20-02-2026

No tak bo kanapowi ,,eksperci" z forum którzy już wielokrotnie pokazali jakimi są ekspertami to jedyna wyrocznia.

I te twoje pseudo założenia pod twoją tezę ja pierdole..
a może przy 6:0 wystawiam skład jak przy Lincoln wygrywamy skromne 1:0 ale podstawowi piłkarze odpoczywają. Tego już nie napisałeś..a no tak nie ta narracja.

Także fajnie fajnie, ale powinni strzelić więcej bramek a druga połowa to żenada. Pozdro

RE: KuPS Kuopio - Lech Poznań, 19.02.2026 18:45 LKE - rojber - 20-02-2026

Pierdolisz tak jakby za tydzień do Poznania miała przyjechać jakaś skoksowana drużyna. Oni są w początkowej fazie przygotowań, za tydzień ta drużyna nie będzie wyglądała lepiej jak wczoraj. Do tego odejdą im takie atuty jak swoje boisko, sztuczna murawa czy pogoda. I teraz co najważniejsze to oni muszą atakować i się odkryć co bardzo lubi Lech. Jasne może zdarzyć się jakiś babol na początku i nerwówka, taka jest piłka. Wykluczyć tego nie można bo nie takie akcje widział futbol nawet u najlepszych. Jednak jechać po zespole jak po łysej kobyle bo zamiast 3-0 wygrali 2-0 to przegięcie. Ciekawi mnie coś być pierdolił jakby się skończyło 0-0. Pojechałbyś pod stadion i zrobił pikietę, że wszystkich WON?