![]() |
Lech Poznań - GKS Katowice, 23 listopada, g. 17.30 - Wersja do druku +- Forum WL (https://www.wiaralecha.pl/forum) +-- Dział: Forum Kibiców Lecha Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Kibole (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Wątek: Lech Poznań - GKS Katowice, 23 listopada, g. 17.30 (/showthread.php?tid=30) Strony:
1
2
|
Lech Poznań - GKS Katowice, 23 listopada, g. 17.30 - Marceli - 11-11-2024 Mamy chwilę wytchnienia nijako z okazji występów naszej kadry narodowej. Za niespełna dwa tygodnie gramy z GKSem Katowice. Dawno ich przy Bułgarskiej nie widzieliśmy - a teraz będziemy mieć okazję zobaczyć sektor gości wypełniony do ostatniego miejsca. Na tę chwilę frekwencja wynosi 15-16 tys. kibiców. Nie będziemy pisać o jakieś specjalnej mobilizacji, ale miłoby było dobić przynajmniej do tych 30k. Nie wiem też, co musiałby się stać, aby trybuna III zaczęła uczęszczać i korzystać podczas meczu z szalików klubowych? Jakieś pomysły? RE: Lech Poznań - GKS Katowice, 23 listopada, g. 17.30 - zmudzik - 12-11-2024 Skoro klub promuje różne akcje,robi krótkie filmiki z podziękowaniami po meczu na YT czy FB , to niech nagrają z Kozubalem ,Mrozkiem czy innym Szymczakiem filmik...idzie zima,dbaj o zdrowie, załóż obowiązkowo szalik. Zawsze kilka koła to obejrzy. Niech marketing kombinuje. Albo " Akcja Szal".... stwórzmy żywą flagę z szalików na 3 trybunie. Poinformować, że będą robione zdjęcia z drona np. z szalikami. Tyle ode mnie RE: Lech Poznań - GKS Katowice, 23 listopada, g. 17.30 - R3K - 12-11-2024 Grzech dużego stadionu. Trybuna III żyje własnym życiem z specyficzną publiką. Nie widzę zbytnio sensu w tworzeniu specjalnych akcji pod jej aktywizację. Można kierować w jej stronę głośniki, można ich namawiać, a i tak śpiewać będą Ci co zawsze w narożniku. Cała III włącza się jedynie w przypadku wyzwisk czy przyśpiewek "anty" ewentualnie raz na ruski rok gdy jest genialna atmosfera. Lepiej działać nad doskonaleniem się II, by doping w razie niepowodzeń trzymał poziom. Jedyne akcje jakie mają sens w przypadku III to akcje typu "cały stadion w barwach" czy żeby zrobić cos o konkretnej porze np. "The Poznan". RE: Lech Poznań - GKS Katowice, 23 listopada, g. 17.30 - Pie - 12-11-2024 Można wykorzystać ostatnią wygraną z Legią i jakiś rabat na szalik dla tych co będą na następnym meczu a byli na Legii? RE: Lech Poznań - GKS Katowice, 23 listopada, g. 17.30 - mada - 13-11-2024 (12-11-2024, 16:29)R3K napisał(a): Grzech dużego stadionu. Trybuna III żyje własnym życiem z specyficzną publiką. Nie widzę zbytnio sensu w tworzeniu specjalnych akcji pod jej aktywizację. Można kierować w jej stronę głośniki, można ich namawiać, a i tak śpiewać będą Ci co zawsze w narożniku. Cała III włącza się jedynie w przypadku wyzwisk czy przyśpiewek "anty" ewentualnie raz na ruski rok gdy jest genialna atmosfera. Lepiej działać nad doskonaleniem się II, by doping w razie niepowodzeń trzymał poziom. Zdecydowanie się nie zgadzam. III trybuna przez ostatnie lata zalicza bardzo duży zjazd więc tym bardziej trzeba próbować ich aktywizować. Problemem jest też moim zdaniem bardzo duży przemiał ludzi na trybunach. Za mało ludzi chodzi na Lecha regularnie. Bo co z tego, że ktoś weźmie szalik na mecz z GKSem Katowice jak na następny mecz przyjdzie za pół roku? Tu konieczna byłaby akcja powtarzana regularnie przed każdym meczem. RE: Lech Poznań - GKS Katowice, 23 listopada, g. 17.30 - Cinek - 13-11-2024 Przede wszystkim podniesienie szala wiąże się ze wstaniem z krzesełka i tu może pojawić się pierwszy problem, że nie chce się dupy ruszyć. Jak już młody wstanie to może z tyłu od leśnych dziadków usłyszeć że ma siadać bo on chce mecz oglądać, jak mu się odezwie pięciu to schowa szal i usiądzie. Takie są realia na tych trybunach niestety. RE: Lech Poznań - GKS Katowice, 23 listopada, g. 17.30 - Jankes - 13-11-2024 Napisze coś zaskakującego - ludzie na te trybuny idą właśnie głównie po to żeby usiąść i obejrzeć mecz. Czy to dobrze czy źle to już nie mnie oceniać, stwierdzam tylko suchy fakt. RE: Lech Poznań - GKS Katowice, 23 listopada, g. 17.30 - małolat Małpa - 14-11-2024 Rozruszenie Czapczyka jest niemożliwe, trzeba by zmienić wiarę która tam chodzi. Bywam czasem mniej więcej na środku i tam żeby stać to trzeba pol meczu spędzić na dyskusji z ludźmi którzy "płacili za miejsce siedzące". RE: Lech Poznań - GKS Katowice, 23 listopada, g. 17.30 - Mosina - 14-11-2024 (13-11-2024, 16:21)Jankes napisał(a): Napisze coś zaskakującego - ludzie na te trybuny idą właśnie głównie po to żeby usiąść i obejrzeć mecz. Czy to dobrze czy źle to już nie mnie oceniać, stwierdzam tylko suchy fakt. to nie jest zaskakujące. mamy duży stadion, może nawet za duży. niech każdy znajdzie na nim swoje miejsce, nigdy u nas nie będzie niestety tak że standard kibicowania będzie taki sam na wszystkich trybunach, i może tak ma być. to było widać nawet po fali w niedzielę, III wypadła słabo. ale niech kibol robi swoje w Kotle (bo różnie to bywa), Ci co chcą się podłączyć są blisko na I, na II nie byłem sto lat więc nie wiem, i tyle. Ale Marceli ma rację w tamtym wątku - każda akcja mile widziana, nie zmieni to wszystkiego od razu, ale krok po kroku. barwy to wydaje się min przyzwoitości na początek - może klub, ostatnio robi dobre akcje, jakiś przekaz od piłkarzy? RE: Lech Poznań - GKS Katowice, 23 listopada, g. 17.30 - wiktur - 14-11-2024 Chodziłem jakiś czas na III, sektory dolne od strony Kotła, Podłączaliśmy się, ale kilka sezonów temu zrobili tam Silvera (C2-C1 i D2-D1). Nie wiem czy to miało jakiś wpływ , ale raczej nie pomogło. |