04-11-2025, 21:07
Piast walczy o życie w Ekstraklasie. Nie lekceważąc naszych problemów to nie sądzę, że będą się zabijali o Puchar Polski. Prędzej zrobią Lincolna.
|
Ocena wątku:
Title: Puchar Polski
Tryb drzewa |
(04-11-2025, 20:45)galis napisał(a): Generalnie to jestem za przywróceniem drabinki lub losowaniem z uwzględnieniem rozstawienia a także wcześniejszym rozpoczęciem tych rozgrywek. Należy minimalizować ryzyko gry na klepisku w Słupsku czy innym Świdniku w listopadzie, grudniu czy nawet w lutym. Wiem, Puchar Tysiąca Drużyn, kibicowanie Maluczkim ale ten sport jest już w pełni profesjonalny i średnio fajnie złapać głupią kontuzję w meczu na błocie czy liściach który dodatkowo trzeba zagrać w południe bo prundu nima
(04-11-2025, 21:14)koziołek napisał(a):(04-11-2025, 20:45)galis napisał(a): Generalnie to jestem za przywróceniem drabinki lub losowaniem z uwzględnieniem rozstawienia a także wcześniejszym rozpoczęciem tych rozgrywek. Należy minimalizować ryzyko gry na klepisku w Słupsku czy innym Świdniku w listopadzie, grudniu czy nawet w lutym. Wiem, Puchar Tysiąca Drużyn, kibicowanie Maluczkim ale ten sport jest już w pełni profesjonalny i średnio fajnie złapać głupią kontuzję w meczu na błocie czy liściach który dodatkowo trzeba zagrać w południe bo prundu nima
A ja mam nadzieję, że tak się nigdy nie wydarzy. Po pierwsze chciałbym czasem pojechać na boisko maluczkiego a dwa nie chcę by takie coś miało miejsce choćby w europejskich pucharach gdzie Reale nie będą chciały kopać z Lechem. Oczywiście wiem, że w Europejskich pucharach dużo opiera się na rankingu i rozstawieniu ale to zdania mojego nie zmienia