Liczba postów: 282
Liczba wątków: 13
Reputacja:
5
Co do Gonzalesa to mówili, że postawili wszystko na tego Hegebo. Niestety temat się wysypał i stąd na szybko wypożyczyli kogoś do grzania ławy. Można ich oczywiście winić za to, że za późno się za to zabrali albo, że nie mieli opcji rezerwowej na wypadek fiaska w temacie Hegebo. Co nie zmienia faktu, że cały zespół zaliczył kolosalny zjazd względem rundy jesiennej.
Też nie jestem za zmianą trenera. Zastanawiam się co tu jest nie tak, że tak to wygląda. Bo taka sytuacja mam wrażenie pojawia się cyklicznie. Przychodzi wydawać by się mogło sensowny trener. Na początku drużyna gra fajnie a później po jednej czy dwóch rundach jest totalna lipa i trzeba wypierdolić trenera. Tak było choćby z Bromem, Żurawiem czy Zielińskim i znajdą się pewnie jeszcze jakieś inne przykłady.
Liczba postów: 458
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
,,Oczywiście zmienię zdanie, jezeli Niels wtopi puchary (po takich meczach jak na początku tej rundy to wszystko możliwe, wszystko), bo to będzie naprawdę znaczyło, że zakontraktowaliśmy drugiego Broma. " to wtedy to będzie woda po parówkach a w zasadzie pusty garnek. Bo nie dość, że typ przejebie nam ten sezon to i następny zakończy w sposób spektakularny. I kogo będzie wtedy obchodziło wyjebanie go? Wtedy to przyjdzie jakiś przejściowy szczur co to będzie pół roku poznawał skład zajmie może to trzecie miejsce i będzie nas raczył opowieściami ,,że gdyby wcześniej był/znał skład to dałby radę" a tu
Nie ma mistrza nie ma osła trenera. Jesteśmy Lech Poznań jak i tutaj jest mentalność, że no może się uda albo nie niech pracuje se trzy lata to jesteśmy w dupie po całości.
Liczba postów: 40
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Kiedyś w lidze rywalizowaliśmy tylko z Legia pod względem finansowym i sportowym teraz dogonił nas Raków,Jagiellonia a za plecami jest Pogoń mimo że ma problemy.I Legia i My nie wykorzystaliśmy lat gdzie mogliśmy zbudować przewagę nad resztą klubów i zdominować ligę jak np w Czechach teraz będzie bardzo trudno żeby odskoczyć reszcie a brak pucharów to już będzie katastrofa coś czuję
Liczba postów: 12
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Dotknąłeś kolejnego problemu po genie przegrywu czyli braku rozwoju. Stoimy w miejscu, Raków i Jaga Nas przegonili a Pogoń wchodzi na plecy. Karmiliśmy się 1/4 LKE jako największym sukcesem piłki klubowej w XXI wieku a w ciągu dwóch lat okazało się że można to osiągnąć będąc poważnym kandydatem ma Mistrza czy zdobywcę PP. My grając w 1/4 LKE byliśmy już pół roku po tych marzeniach. Chcąc by było lepiej musimy być tego świadomi, My Kibice i tłuc to tak długo na Trybunach aż dotrze to do Zarządu. W przeciwnym razie do Jagi i Rakowa dołączy Pogoń czy inny Widzew
Reputacja:
3
Z tym trenerem to my się cofamy. Widzieliście jakąkolwiek poprawę w ostatnich meczach? Bo ja nie.
Liczba postów: 282
Liczba wątków: 13
Reputacja:
5
U nas jest stagnacja bo sie excel spina. Po co pompować siano jak można minimalnymi nakładami osiągać spore zyski. Myślę, że w momencie jak Piothek przejął pakiet większościowy udziałów to tym bardziej nic się tu nie zmieni. Ekstraklasa się rozwija, wchodzą do gry nowi gracze inwestujący siano w kluby. Nie wiem może paradoksalnie ta sytuacja zmobilizuje Rutkowskiego do zainwestowania większego siana i być może jakiś zmian kadrowych. Za chwilę to co jest teraz w Lechu może nie wystarczyć na miejsca premiowane grą w pucharach i trzeba będzie coś zmienić bo excel może przestać się spinać.
Reputacja:
3
Wtedy będzie za późno i wspomnicie moje słowa. Wtedy to już będzie woda po ogórkach bo rutek nie jest miliarderem co to nagle wpompuje w klub 30 milionów ekstra albo więcej. Wtedy usłyszymy o słynnej akademii i ze oni teraz będą się tylko na tym opierali i może kiedyś coś wyjdzie. Tylko, że bez sukcesów to i akademia padnie.