Liczba postów: 347
Liczba wątków: 15
Reputacja:
7
Andersson to wróci po sezonie do nas, nie zanosi się na to by była chęć wykupienia go, nie popisał się chłop na wypożyczeniu.
Liczba postów: 112
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
To będzie dobry przykład czy czegoś się nauczyli. Czy będą zaklinać rzeczywistość ja z Balujem czy od razu druga drużyną i wycieczki do Kartuz czy Wolina a jak chce jeszcze poważnie grać to goodbye
Liczba postów: 312
Reputacja:
6
26-05-2025, 13:06
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-05-2025, 13:11 przez Icek.)
A dlaczego go odesłali na wypożyczenie, pomimo tego, że oprócz Gurgula nie mamy drugiego nominalnego LO? Andersson jest bardzo dobrym przykładem. Obok Loncara, Hoffmana, Szymczaka i właśnie Ba Lou'y. Jeszcze mi Fabiemy brakuje do kompletu.
„Błędem było dawanie niektórym piłkarzom tyle czasu” - luty 2025.
Liczba postów: 426
Liczba wątków: 6
Reputacja:
7
Można powiedzieć że ten sezon po-mistrzowski to będzie egazamin dojrzałości zarządu. O trenera i zawodników którzy stanowili o sile w meczach tego sezonu jestem spokojny, niech się wykurują, może już się zaadaptowali do innych treningów, szczególnie że teraz będzie więcej grania a mniej trenowania, może ten sezon rzeczywiście zaprocentować. Ale zarząd ma maturę do zaliczenia żeby wesprzeć NA CZAS
Liczba postów: 52
Reputacja:
1
Jeszcze na poprzednim forum robiłem zestawienie transferów i jak dobrze pamiętam wychodziło że na 10 sprowadzonych zawodników 4 było okej reszta albo słaba,albo ciągle z kontuzjami.Nie każdy transfer wypali nawet w najlepszych drużynach jak Real i inne top ekipy.Na moje skład z tego sezonu był słabszy niż w 2022r ale nie jakoś mocno i chyba głównie za sprawą LO, braku zmiennika dla Ishaka i ogólnego szpitala jaki momentami był bo trzeba było lepić z tego co było.