Liczba postów: 646
Liczba wątków: 1
Reputacja:
22
Ja wam powiem tak. Można dywagować, ale może być różnie. Każdy kolejny mecz to będzie mały finał. Z Legią są w stanie wygrać. Palma wraca do formy. Ali w gazie. Ishak już chyba drugi raz tak fatalnie nie zagra. Jestem dobrej myśli.
Liczba postów: 251
Liczba wątków: 0
Reputacja:
7
Dokładnie tak. Wystarczy, że się teraz potkniemy i zrówna się z nami punktowo Górnik/Jaga i zacznie się robić zbyt gorąco. Liczenie, że te 7 punktów da MP jest nazbyt optymistycznym podejściem.
Liczba postów: 69
Reputacja:
1
Ludzie jakie 7-8 punktów? widać że Jagiellonia wyszła z kryzysu i będą teraz cisnąć, Wisły też bym nie skreślał widząc jaki mają kalendarz i z kim grają.
Liczba postów: 1,354
Liczba wątków: 14
Reputacja:
55
Jak po jednym wygranym meczu można stwierdzić, że ktoś wyszedł z kryzysu. Przed Arką oni mieli trzy mecze bez zwycięstwa. Może się okaże, że jedna jaskółka wiosny nie czyni.
Liczba postów: 596
Reputacja:
24
Wynik meczu Jagi kompletnie zakłóca obraz tego meczu. Gdyby nie skandaliczne sędziowanie i skuteczność Arkowców to byśmy o wyjściu z kryzysu nie mówili.
Liczba postów: 1,680
Liczba wątków: 14
Reputacja:
62
tak to jest jak wyciąga się wyniki tylko po wyniku, a nawet nie zaglądając w statystyki.
Podobnie zresztą Raków, który w pierwszej połowie nie istniał za bardzo, a nawet grając z przewagą, potrafił stracić bramkę i (prawie) drugą na remis.
Liczba postów: 120
Reputacja:
3
Abstrahując od tematu czysto piłkarskiego.
Na filmikach z szatni widać, że Guma ma solidną rzeźbę.
Zawsze mnie zastanawiało czemu niektórzy piłkarze wyglądają tak kulturystycznie a inni wręcz przeciwnie.
Milić dla przykładu nigdy tak nie wyglądał i raczej nie będzie.
Jest to kwestia zamiłowania do dodatkowych sesji na siłowni, fenomenalnej diety czy prawda leży gdzieś indziej?
Liczba postów: 113
Reputacja:
7
Jak dla mnie oni nie musza być aż tak atletycznie zbudowani. Zakładam, że prędzej to, że Gumny lubi lub ma predyspozycje.