Liczba postów: 2,400
Liczba wątków: 5
Reputacja:
21
No właśnie też mi coś tu nie grało. Antek jest bezczelnie przewracany a tu zero reakcji nawet Varu. Nasi są non stop faulowaniu zero kartek. Nasi robią pierwszy faul od razu żółta.
Liczba postów: 61
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Nie no Mosina to była zupełnie inna sytuacja niż w meczu z Arką, tam sam nasz zawodnik dążył do starcia próbując robić wyblok i po prostu okazał się słabszy, tutaj Kozubal jest po prostu popychany w plecy, ale z powtórki jaką widzę w skrótach nie jestem w stanie tego ocenić, choć już na żywo wydawało mi się że faul i to w kluczowym dla przebiegu akcji miejscu.
Co do dawania kartek, to tak naprawdę chyba Luquinhas mógł wylecieć za dwie żółte już po jakiś 15 minutach gry, ale Arys wyznaczył sobie bardzo wysoki próg jaki trzeba było osiągnąć żeby zarobić żółtko i się go konsekwentnie trzymał w obie strony, więc ja nie mam do niego pretensji, choć bywało to trochę frustrujące. Żółta dla Kozubala też jak najbardziej prawidłowa także gdyby nie ta sytuacja z bramką Radomiaka napisałbym, że całkiem ok posędziowane zawody.
Liczba postów: 16
Reputacja:
0
Ciekawe rzeczy właśnie opowiedział Radek Murawski w lidze + a mianowicie co się stało na trybunach w Radomiu. Moutinho skrojony z klubowej kurtki a Guma po chwili ją odbił.
Liczba postów: 1,031
Reputacja:
25
Od razu finał PP się przypomina, swołocz i hadziajstwo.