Liczba postów: 1,213
Liczba wątków: 14
Reputacja:
48
2 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2 godzin(y) temu przez strzelisty jupiter.)
Chciałem byśmy go wzięli jak strzelał w Bytovii, to już ze sześć lat temu. Wtedy skusił się Widzew, który w zasadzie nie dał mu szansy. Co do Arkadiusza - inny przypadek, bo Żelę coś tam jednak nastrzelał w Auxerre. Czubak to bardziej przykład Piechny, który powinien wymiatać w Ekstraklasie do końca kariery, przy czym nie w tak słabych piłkarsko klubach jak Widzew, Arka czy Motor. Gdybym był jego menadżerem, po sezonie ogarnąłbym mu długi kontrakt w drużynie z czołówki naszej ligi, a gościu na pewno odpłaci się skutecznością.
Liczba postów: 495
Liczba wątków: 1
Reputacja:
19
1 godzinę temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 1 godzinę temu przez Antonio.)
Analiza wyników Czubaka w Lechu jest mniej więcej tyle warta co stwierdzenie, że Pau Sans nastrzela więcej bramek niż Agnero.
Gdyby ktoś wykupił tego Szkurina ze Stali Mielec albo Karola Angielskiego z Radomiaka...
Liczba postów: 383
Liczba wątków: 0
Reputacja:
8
Z Agnero to mam jednak trochę problem z oceną - nigdy nie byłem entuzjastą tego transferu, porównywałem go nawet z Szymczakiem (którego słusznie odpaliliśmy) którego jest niemalże rówieśnikiem i blado wypadł na jego tle. Szymczak, w czasie gdy Agnero do nas przyszedł, miał lepsze liczby w lepszej lidze i udaną przygodę w młodzieżowych reprezentacjach. Agnero wygląda pokracznie i robi złe wrażenie to jest oczywiste natomiast zastanawia mnie jedna sprawa - bawię się w Fantasy Ekstraklasa i tam jest on pod względem punktów 9 napastnikiem ligi i bezapelacyjnie 1 rezerwowym, Jednak w tej rundzie sporo daje Klubowi.
Nie zmienia to faktu, że wolałbym Czubaka czy Stępińskiego zamiast niego i nie jest to analiza wsteczna.
Liczba postów: 562
Liczba wątków: 0
Reputacja:
20
A to apropo takich strzałów z pierwszej ligi to np. kontrakt kończy się Łukaszowi Zjawińskiemu z Polonii Warszawa. Aktualnie 26 meczów i 15 goli. W zeszłym 30 meczów i 23 gole.