Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: LM / LE / LKE
Tryb drzewa
(17-06-2026, 15:16)Onufry napisał(a): Gieksa też niezbyt dobre losowanie, bo trafią na przegranego z pary Hajduk / Żilina, choć Czerkasy byłyby chyba gorsze. Jedynie Raków przyfarcił i zagra z 
Maltańczykami.

jak to zrobiłeś - że żeby przeczytać co napisałeś trzeba Cię zacytować? Smile

Raków ma szczęście do losowań - tak ogólnie.

Odpowiedz
(17-06-2026, 12:53)raszko napisał(a): Ale się trafiło Górnikowi, wiadomo że Ligi Mistrzów tak czy siak ze ścieżki nie mistrzowskiej by nie zwojowali, a co wyjazd do Stambułu mają to ich.

Ja bym Górnika tak łatwo nie skreślał, 11 z kadry gra na MS - nawet jeśli szybko odpadną to czekają ich urlopy i z Górnikiem zagra praktycznie Kadra B - wiem, to pewnie wystarczy ale nadzieja jest.

Odpowiedz
(17-06-2026, 13:34)Ipacal napisał(a): @Adzio23 - w LM też tak mam. W LKE mieliśmy często szczęście w losowaniach.

Bardzo nie chciałem Bazylei, Crveny i dziś to już wiadomo. 
Nie pamiętam jak to było ze Spartą ale z pomijając ligę mistrzów, ten Genk rok temu, to był najtrudniejszy rywal z bodaj 10 możliwych.

Odpowiedz
Tak już abstrahując, gdybyśmy jakimś cudem odpadli z tym Aarhus to w III rundzie el. do LE jesteśmy rozstawieni?

Odpowiedz
Nie zakładajmy takich rzeczy!

Przeciwnik Górnika pokazuje jedno. Drugie miejsce nic nie daje. Jest to miejsce na pocieszenie serc. Awans tamtą drogą gdziekolwiek wydaje się niemożliwy. Także trzeba grać o pełną pulę.

Odpowiedz
Tak. Do końca eliminacji.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 13 gości