Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Puchar Polski
Tryb drzewa
OMG to dobrze bo mam tak samo....lepiej mieć zawsze większego frajera Smile

Odpowiedz
A ja bez zmian twierdzę, że Legia nie może zagrać w pucharach w przyszłym sezonie ze względów finansowych, więc... puchar dla Pogoni tym razem. Jak to brzmi. Smile
Uno titul. Niech mają.

Odpowiedz
To jest cholernie trudna decyzja komu kibicować w finale, legia bez pucharów czy pogoń zero tituli. Chyba nie ma jednoznacznej odpowiedzi, obojętnie kto wygra - "źle" dla nas Wink Jeszcze w ostatniej kolejce pogoń jedzie do Jagi, mając PP kompletnie odpuści ten mecz.

Odpowiedz
Finał 02.05

Kazda przegrana będzie cieszyć chociaż porażka Legii bardziej jednak.
Jak na razie pierwsze pół godziny pełna dominacja właśnie ich.

Późno wchodzą ich kibice. To znaczy rozumiem jakieś jaja na bramkach jak zwykle na narodowym. Albo w myśl zasady że kto ma pod nosem pracę się spóźnia bo zawsze wychodzi za późno. Portowcy nie prowadzili dopingu. Niech się niehonorowa uczy

Chętnie bym zobaczył linie spalonego przy pierwszej bramce.

Ależ się trudno gra przeciwko Legii Marciniaka. Faul w ofensywie przy drugiej bramce. Później Wszołek faul w polu karnym na Grosickim. Dodam kopnięcie w głowę przez Kapuadiego. Oczywiście komentarz Borka "takie przypadkowe..."

Odpowiedz
Linie spalonego pokazywali w telewizji.

Nie wiem co gorsze, bycie kibicem Lecha czy Pogoni. Ale w pewnej kwestii możemy se przybić z nimi piątkę ..

Odpowiedz
No to kurwy będą zmotywowane i na luzie z nami grać, szkoda, im większa sraczka w tym kiblowym klubie tym lepiej dla nas, "puchar pocieszenia" dla nas taki, że paprykarze nadal bez nagrody.

Odpowiedz
( 9 godzin(y) temu)Janiko napisał(a): Linie spalonego pokazywali w telewizji.

Nie wiem co gorsze, bycie kibicem Lecha czy Pogoni. Ale w pewnej kwestii możemy se przybić z nimi piątkę ..

Serio nie wiesz. Chyba nie jesteś aż tak młody żeby chociaż jednego trofeum nie wygrać będąc na żywo na stadionie. Pomyśl że tam całe pokolenia czekają na coś. Nie kilka lat. Ja te swoje pięć szanuje i to bardzo

Odpowiedz
Pogoń to nie ta marka co Lech. Już pomijając że nie jestem obiektywny, jednak tam wyżej srają niż dupy mają.

Odpowiedz
Patrząc na to co ich właściciel wygaduje to lepiej, że nie mają tego pucharu. Będą jeszcze wojowali z Jagą w lidze to sprowadza się do tego, że ta meczu z Rakowem nie odpuści. A to jest plus dla Nas. No i można dalej się z nim śmiać bezkarnie.

Odpowiedz
A to akurat w punkt Skorpion

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 3 gości