Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań- Górnik Zabrze 02.08.25, 20:15
Tryb drzewa
Kilka razy przy rzutach różnych zostawaliśmy samym Moutihno. Taka to różnica między nim a innymi to było doświadczenie. Myślałem,że zrobią go 3razy , a ten zawsze doskok czy główka w odpowiednim momencie. Może dawał mniej podań do przodu,ale za to tył lepiej ogarniał. Z poza meczowych rzeczy to zabrakło mi dziś flagi Poznań z godłem.

Odpowiedz
(03-08-2025, 12:08)Jerry2015 napisał(a): No podatność na kontuzje obu tych zawodników tonjest naprawdę dramat. Z Walemarkiem obawiam się casusu Dagerstala. Na 1 mecz zagrany 5 odpoczywa.

Ile razy można to wałkować… Dagerstal do pechowej kontuzji miał czystą kartę, jeżeli chodzi o problemy zdrowotne. To nie była szklanka łapiąca kontuzje po potknięciu się otrawę.

Odpowiedz
Nie no ale jak ten nowy Podsiadło chce lansować się ze spuszczonymi skarpetami to musi grać tak ze 3 poziomy lepiej!

Odpowiedz
Jagiełło w tym sezonie wyrósł nam na naszego najlepszego zawodnika w środkowej części boiska. Mourinho w porównaniu z Gurgulem dwie półki wyżej. Z nowych z przodu będzie pociecha, kwestia złapania rytmu.

Odpowiedz
Jak dla mnie, to The Special One skończył się już kilka lat temu.

Odpowiedz
(Wczoraj, 16:02)Jankes napisał(a): Jagiełło w tym sezonie wyrósł nam na naszego najlepszego zawodnika w środkowej części boiska. Mourinho w porównaniu z Gurgulem dwie półki wyżej. Z nowych z przodu będzie pociecha, kwestia złapania rytmu.

Dokładnie, Palma i Rodriguez występy na plus, mimo że bez szału

Odpowiedz
Jagiełło po zimowym obozie gra coraz lepiej, już w meczu z żydzewem na skrzydle (4:1) był bardzo aktywny, praktycznie brał udział w każdej (chyba) akcji bramkowej i obecnie jest na fali wznoszącej. Może grać 6,8,10 - kto by pomyślał.

Odpowiedz
(03-08-2025, 00:04)Mosina napisał(a): * Torcida późno przyjechała czy tyle ich wpuszcali? Szkoda że tak późno weszli

Mieli postoje przez jakieś problemy z taborem i interwencję medyczną.

Odpowiedz
Zawał jednego z kibiców ponoć.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 4 gości