Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Liga Typerów MŚ 2026
Tryb drzewa
Gratulacje dla PACALA!

Szacunek również za bardzo dobry wynik kolegi Mosiny, który długo był liderem.

Ja zaś jestem zadowolony z podium, można powiedzieć, że to taki awans do eliminacji do Ligi Konferencji. Big Grin

Odpowiedz
bardzo fajna zabawa, chociaż przez tę akcję czasami podczas meczu martwiłem się np. żeby nie strzelali więcej bramek, co trochę zabijało normalną spontaniczność kibicowską Wink
Gratulacje dla wszystkich uczestników oraz przede wszystkim dla pomysłodawcy i dyrektora.
czekamy na wątek ligowy, od razu proponuję zakładać osobny jeden wątek na dyskusje i ranking i osobne na poszczególne kolejki Wink Żeby nie było wszystko na głowie jednej osoby zgłaszam się do pomocy

Odpowiedz
Dzieki Strzelisty za ogarniecie tematu.Fajna zabawa! Pomysł na Ekstraklase też ciekawy i tak jak wcześniej wspomniałem, jak wypali to jestem chętny.
Gratulacje dla Zwycięzcy!

Odpowiedz
Czy możemy już wystartować w temacie Ligi Typerów Ekstraklasy? Im wcześniej zapisze się więcej osób tym fajniejsza będzie zabawa

@kefas @strzelisty ogarniecie?

Odpowiedz
Ewentualnie można by skorzystać z kicktippa. W przypadku ekstraklasy to przy takiej ilości meczy to roboty by było full. Znowu typowanie tylko meczy Lecha to chyba za mało. Chyba, że dorzucimy do tego Warte.

Odpowiedz
kicktipper byłby optymalny tylko musimy się sprężyć i tam pologować,  itd. mamy na to dwa dni.

chyba że pacal ogarnia xls a my zakładamy wątek ogólny Liga typerów ESA gdzie dyskutujemy i wpisujemy typy w podwątkach żeby nie było haosu. jaka decyzja / uwagi?

może załóżmy wątek i niech się tam wpisują osoby którą chcą brać w tym udział, bo w sumie nie wiemy jakie jest zainteresowanie (mogę założyć) Smile

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 3 gości