Liczba postów: 1,313
Liczba wątków: 0
Reputacja:
30
Jak pogra więcej na 10 i to dobrze to się wyciszy i będzie czarował. Jemu bardzo zależy na dobrych występach i stąd hiszpańska irytacja ale to nie jest sprawa dla psychologa tylko oni tacy są. Gestykulują Hiszpanie, Włosi, Francuzi i ogólnie latynosi.
Liczba postów: 1,091
Liczba wątków: 28
Reputacja:
40
Dobrze, że te błędy pojawiły się w tym meczu, wygranym meczu. O niczym nie zdecydowały a jest za to konkretny materiał do omówienia przez sztab z piłkarzami. Poza tym trzeba wziąć poprawkę na to, że był to mecz zaraz po okresie przygotowawczym. Widać było, że u niektórych nogi ciężkie jak z betonu, ilość złych przyjęć piłki była bardzo duża. Zakładam, że precyzja podań też mogła być lekko zachwiana. Grunt, żeby z każdym dniem te nogi robiły się lżejsze a do tego koncentracja w kolejnym meczu musi być na jeszcze wyższym poziomie, tam margines błędu może być bardzo niewielki.
Liczba postów: 157
Reputacja:
3
Mi na przykład resztki włosów się jeżą od głupich i nonszalanckich zagrań zakończonych stratami Joela, do których już przywykłem i wiem, że mogę się tego co mecz spodziewać.
Jeżeli Terry będzie takie zagrania powtarzał regularnie to wtedy będą podstawy do obaw, ale nie po jednym meczu.
Swoją drogą oglądałem wczoraj powtórkę meczu na TVP sport i zwróciłem uwagę na coś czego nie wyłapałem na stadionie. Bramka na 2:1 to jest nasza akcja od rozpoczęcia ze środka, trwająca ponad minutę w trakcie której Górnik nawet nie powąchał piłki (tzn. ktoś tam trącił przecinając podanie, ale to było wszystko).
Liczba postów: 1,313
Reputacja:
30
Ja sobie też obejrzałem powtórkę wczoraj i w tv był to jeszcze lepszy mecz Lecha niż na żywo. Tak naprawdę tylko w 2 krótkich okresach Kolejorz nie kontrolował gry a przez większość non stop doskok, najlepiej jak najwyżej, fajna gra kombinacyjna Rodrígueza, Wålemarka, Kozubala. Natomiast Palma na skrzydle grał jak za karę a jak po zmianach poszedł na 10 to nastąpiła odmiana. Yegbe jak na najbardziej na duży +, w przeciwieństwie do Mońki, który wyglądał na bardziej stremowanego niż Terry. Pereira pokazał tę wersję siebie, która narażała nas na straty bramek rok temu z Crveną czy innymi, spoza Ekstraklasy zespołami.
Liczba postów: 53
Liczba wątków: 3
Reputacja:
2
W sumie nie wiem czy ktoś o tym napisał, ale.. po raz kolejny to samo, może ktoś ma dłuższe macki dosięgające „Klubu”… CZY SERIO TAK CIĘŻKO JEST PUŚCIĆ Z GŁOŚNIKÓW MELODIĘ PEŁNEGO HYMNU NARODOWEGO, tj. wszystkich jego zwrotek…??