Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Arka Gdynia - Lech Poznań, 09.11.2025 20:15
Tryb drzewa
(09-11-2025, 18:01)Kefas9494 napisał(a):
(09-11-2025, 17:56)bedi_18 napisał(a): Ishak podobno dziś poza składem

Mozna bylo sie spodziewac. Tylko błagam, żeby na szpicy był Jakóbczyk albo Rodriguez tylko nie któryś z tych dwóch czarnych gagatków.

Agnero jest za słaby na rezerwy, ale coach może ma jakiś nakaz z góry go wystawiać. Innej opcji nie ma

Odpowiedz
(09-11-2025, 17:56)Janiko napisał(a): Piękna statystyka. Joel wykonał 155 podań w pole karne, najlepsza statystka w całej Eklasie. Nie wiem czy się śmiać czy płakać. Dzisiaj dołoży pewnie z 20 ..

Jakby jeszcze te wrzutki zamieniały się w bramki... To jest to co piszę, że brakuje mi kreatywności w środku pola, większość ataków skrzydłami. A największe zagrożenie wychodzi jak pogramy z klepki środkiem.

Nie jestem zaskoczony brakiem Ishaka. Prędzej czy później musiało to nastąpić. Na Agnero po MP!!!

My wierzymy...w Agnero Wink

Odpowiedz
Mam nadzieję że z dwojga złego Fiabema wyjdzie w wyjściowej

Nie ma Ishaka? No jak. A Imaz gra w Szczecinie. Wina trenera bo … grał dwa mecze w LK ktore i tak przegraliśmy.

A serio na takie sytuacje miał być właśnie gracz za 2 mln

Odpowiedz
Panie miej ten klub w opiece. Jak wyjdzie to coś na szpicy warte 2 mln to gramy w 10 jak dołożą Fiabeme to w 9 Big Grin zajebiście.

Odpowiedz
Ej ale umiejący grać w piłkę? Bo jak nie to, moja żona złoży ofertę mojej osoby i zainkasujemy te 2 bańki

Odpowiedz
No wiadomo chyba, że lepiej Fiabema niż Agnero.

Odpowiedz
Niech spróbują Rodriego na ataku. Gorzej nie będzie a nóż coś strzeli.

Odpowiedz
(09-11-2025, 18:42)MichalM napisał(a): Ej ale umiejący grać w piłkę? Bo jak nie to, moja żona złoży ofertę mojej osoby i zainkasujemy te 2 bańki

Normalnie bym powiedział że w normalnym świecie to coś jednak gwarantuje. Te 2 bańki. Ale sobie przypomniałem że Pioter obiecał „tylko wartościowe transfery”. Więc …nie wiem Wink

Żeby to chociaż piłkarz zgarniał Wink

Polecam akcję obronną Jozwiaka. W ogóle to czemu on do nas nie pasował?

Odpowiedz
Zgarnie moja żona, także nawet jakby chciała rozwodu to na pół. Z banki na lokacie się dożyje emerytury Wink

Widziałem, dzięki TVP mam przynajmniej ekstraklasę w weekend. A w ogóle Jóźwiak miał jakąś asystę odkąd jest w Jagielloni? Bo bramki nie strzelił, jeśli dobrze kojarzę.

Odpowiedz
Wgl zobaczcie. Taki Rallis z Jagi. Tańszy niż Agnero, młodszy, też wysoki silny. Albo Bergiera jako drugiego napastnika. Lub nawet Szkurina czy Czubaka. Przecież każdy z nich tańszy niż Agnero, a dawałby wielokrotnie więcej. A jak tak patrzę na to ile dawali za tych napastników w tym okienku to gdyby odpuścić Agnero i kupić tych czterech (Rallis 200k, Bergier free, Czubak 400k, Szkurina 600k) to by jeszcze zostało na pensje dla Salamona. No ale nasz zawadiaka ma potencjał a tamci po prostu grają i strzelają.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości