Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Arka Gdynia - Lech Poznań, 09.11.2025 20:15
Tryb drzewa
(10-11-2025, 10:44)MichalM napisał(a): Czy widzieliście filmiki z wczorajszego meczu a raczej już po zakończonym przy "naszej" trybunie?
Pewnie będzie, że znów się dowalam i źle interpretuje. Gdy już dostali, że trzeba w Lechu zapierdalać to pożegnały ich gwizdy, a Mrozek zacząć klaskać w stronę trybuny....

Dodatkowo gniazdowy "panowie nie może być tak, że wy się kłócicie na boisku..." Ktoś, coś zauważył czy też prowadzący wie więcej?

Zwara między Pereira a Mrozkiem w drugiej połowie bo ten nie doskoczyl do zawodnika i poszła wrzutka.  Bardzo źle sie dzieję jeśli juz na boisku sami do siebie skaczą

Odpowiedz
A czyli nie tylko trener to amator który nie panuje nad taktyką ale dodatkowo w drużynie jest kwas. Każdy ma wywalone w każdego nie ma mocnych charakterów jak Bartek czy Bedi i mamy co mamy. Super sprawa dzięki za zwrócenie na to uwagi.

Odpowiedz
(10-11-2025, 11:41)Tobias777 napisał(a): Gniazdowi to ewidentnie dostają tantiemy od klubu aby cicho siedzieć. Kocioł już od dawna to siedziba selfy zjebów i motłochu stadionowej mody.

Obrażasz wiele osób, które chodzą tam zdzierać gardło.

Odpowiedz
(10-11-2025, 11:41)Tobias777 napisał(a): Gniazdowi to ewidentnie dostają tantiemy od klubu aby cicho siedzieć. Kocioł już od dawna to siedziba selfy zjebów i motłochu stadionowej mody.

Jak szybko tu przyszedłeś tak szybko odejdź.
Tutaj zgodzę się ze strzelistym. Pomyśl co piszesz, weź rozpęd, a jak będzie ściana to się nie zatrzymuj..

W końcu zabrzmiało dawno wyczekiwane "Kurwa mać Kolejorz grać" o kilka meczy za późno

Odpowiedz
Dobre spostrzeżenie apropo braku Bednarka czy Salamona. Może nie odgrywali wiodącej roli na boisku, to jednak wydaje się, że pomagali trzymać szatnię. I jak się okazuje, taki Gumny czy Skrzypczak nie potrafili wejść w ich buty. A Mrozek to wcześniej miał spiny z Miiciem, teraz Pereira. Nie wiem, z drugiej strony takie akcje to też jakieś odzwierciedlenie tego, że im zależy i Mrozek tez się wkurwia tym jak to wygląda. Nie jest w jakiejś dobrej formie, ale coś tam w ostatnich dwóch meczach wybronił.

Odpowiedz
bardzo dobre nawet. Bednarek żył tym klubem, taka kibolska dusza. uważam że pogonienie go było błędem. ale częściowo przysłużyliśmy się krytykując go na prawo i na lewo.
A może w ostatnich tygodniach przydałby się do podmiany Mrozkowi żeby ten chociaż mógł trochę mentalnie odpocząć. nawet na 1-2 mecze

Odpowiedz
mikomik13 dzięki za wyjaśnienie.

Mosina a to nie było tak, że Bednarek nie chciał być drugim bramkarzem?

Odpowiedz
Miał grać młody bo potencjał sprzedażowy. I takie tam bla bla bla efekt jest taki że Mrozek pod formą a za niego nie ma kto wejść

Odpowiedz
(10-11-2025, 15:18)MichalM napisał(a): mikomik13 dzięki za wyjaśnienie.

Mosina a to nie było tak, że Bednarek nie chciał być drugim bramkarzem?

nie wiem czy nie chciał, ja nawet nie wiem czy on w tej Sparcie w Holandii jest pierwszym.

wydaje mi się że w klubie grającym na poważnie w 3 rozgrywkach, miejsce dla 2 bramkarzy by się znalazło. to poprzedni sezon mógł być problemem. Zresztą w wywiadzie w foottrucku coś naokoło wspominał o traktowaniu u nas ludzi nie za fajnie...ale nie chciał więcej powiedzieć

w ogóle ktoś zna poważny klub który nie wykorzystuje takiego faktu do ogrywania kogoś? Kogokolwiek?

Odpowiedz
Naprawdę nie róbmy spiny o spiny na boisku między bramkarzem i obrońcą, generalnie chleb powszedni. I tak, na pewno zdarza się częściej jak nie idzie, bo jakim cudem miałoby być na odwrót.

Tak, "wypadnięcie" w jednym momencie z drużyny Bednarka, Salamona i Murawskiego jest odczuwalne.

Co do meczu - bardzo słabo wychodzi nasze wyjście spod pressingu. Poza pojedynczymi przypadkami prosimy się o kłopoty. I tak, wiem, że padł z tego gol dla nas. Ale trzeba to robić lepiej i trzeba to poprawić.

Agnero od pierwszej minuty w końcu przypominał piłkarza... Nie wartego 2,3 mln EUR, ale może od czegoś trzeba zacząć...

Mecz pod pozorną kontrolą, do czasu defektu mózgu Oumy. Nie obwiniałbym NF tutaj, 3 minuty to za mało na korektę po żółtej, to było po prostu nie do uniknięcia...

Rodriguez powoli, powoli daje jakieś sygnały. Aczkolwiek ja uważam, że to jakość, którą docelowo powinniśmy mieć z ławki, a nie w pierwszej 11. Drugi raz po zawalonej przez niego 100% okazji na zamknięcie meczu sypiemy się.

W przerwie wprowadziłbym Pereirę i Moutinho, żeby polepszyć nasze wyjście spod pressingu. Zmienienia Oumy (co jak widać nalezało uczynić...) to bym za Chiny nie przewidział...

Mrozek się zrobił niedoceniany. Za dużo nam wybronił w zeszłym sezonie i teraz zbiera tego żniwa Smile Dawno nie mieliśmy pustych przelotów i wypuszczania piłki z rąk w naszej bramce i trochę zapomnieliśmy jak się puszcza prawdziwe babole. Żeby nie było, widzę obniżkę w stosunku do poprzedniego sezonu. Ale to nadal top w polskiej lidze.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości