Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: QUO Vadis NF?
Tryb drzewa
Wyjebywal ale bronił Wink

Odpowiedz
Dokładnie dwukrotnie bądźmy dokładni. Drugi raz jak oddał pierwsze miejsce w lidze. Ale po zwycięstwie przyznałem, że nie miałem racji.

Teraz jednak jak widać 90% kibiców chce jego odejścia i głosy  5 osób z forum którzy jak zawsze udają kumantych ekspertów tego nie zmienią. Zostało wam tylko śmieszkowanie w swoim gronie na forum. Bo wszyscy ( i eksperci i kibice na innych stronach o Lechu) widzą co się odpierdala i, że nie ma to przyszłości. 
Wtedy chociaż była jakaś nadzieja. Teraz nie ma żadnej.

Odpowiedz
Wtedy to się sam obronił Wink Ty przyznałeś że nie miałeś racji. To co innego

Odpowiedz
Fakty kolego są takie, ze projekt tego pana dobiegł do końca. I żadne twoje fikołki, dawania szans czy liczenie na cud nic nie dadzą. Rutek zapowiedział co się stanie jak będzie pizda w tym sezonie. A jak chodzi o oszczędzania czy nie wydawanie siana to ja mu wierzę, że to zrobi. Także potem nie płacz i nie graj mędrca i eksperta w marcu jak już wszystko będzie przejebane. Że ty mówiłeś, ty wiedziałeś.

Odpowiedz
Chciałem żeby wyjebali trenera, zdobył tytuł, teraz też chcę żeby go wyjebali i mam rację.

Odpowiedz
Chciałem, żeby wyjebali trenera bo nie ogarniał tematu ale udało mu się zdobyć mistrza. W jakim stylu i dlaczego temat złożony nie da się jednym zdaniem o tym napisać. Super gratuluję udało się. Ale to już było. Mamy następny sezon. Fakty są takie w LKE nas nie ma. W Lidze mamy straty trudne do odrobienia a jak zagrają tak jak wczoraj z Arką to i PP pójdzie sobie. I możesz sobie tutaj ad personam śmieszkować bo tylko to ci zostało. Na szczęście chociażby na wyszydzanej przez was stronie KKS Lech widać jakie są zdanie kibiców. A zapomniałem tam jest plebs i nieuki tylko tutaj jest elyta.

Odpowiedz
Nawet nie wiesz co znaczy "ad personam". Ja podałem fakty z twojej twórczości na tym forum, zatem odnoszę się do argumentów i słów. Na szczęście się nie znamy, więc nie mam możliwości obrazić ciebie "ad personam". Domyślam się tylko że jutro do szkoły, masz dziś sporo czasu by rozłożyć złożony temat na czynniki pierwsze. Chętnie poczytam o tym jak nie ogarniał tematu, a ostatecznie UDAŁO mu się zdobyć mistrza.

Odpowiedz
Na stronie KKS w kwietniu tylko ze 2 kiboli (może 3) nie żądało głowy trenera i tylko ze 2 (może 3) wierzyło w tytuł. Reszta, na czele z administracją uderzało w te same, skorpionowe tony. Nastroje z tego portalu o niczym nie świadczą.

Odpowiedz
A kto tu się zaczyna pocić przed komputerem. Nasi kanapowi eksperci. Tylko pamiętajcie, ze w marcu jak wszystko będzie przejebane to nawet pensjonariusze ośrodka w Gnieźnie będę mogli powiedzieć ,,nie no trzeba go wyjebać było".

Ja się tylko z Was będę śmiał. Bo sytuacja w klubie będzie tragiczna i będzie można tylko popłakać nad nią.

Oczywiście już dawno przestałem liczyć na jakieś sensowne argumenty, że NF wyjdzie z kryzysu które pewnie Wy widzicie. Bo przecież to wiedza tajemna jest. Także trzymajcie się ciepło Smile jak mogę się z was jedynie pośmiać teraz. Bo w marciu to będzie nie elegancko kopać leżących ekspertów.

P.S
Nie wiesz co znaczy ad personam ojoj a takiego oświeconego tutaj zgrywasz. A widzę, że podstawówki nie udało się ukończyć.

,,Argumentum ad personam (łac. „argument wymierzony w osobę”) – pozamerytoryczny sposób argumentowania, w którym dyskutant porzuca właściwy spór i zaczyna opisywać faktyczne lub rzekome cechy swego przeciwnika bądź jego dokonania. W ten sposób unika stwierdzenia, że jego racjonalne argumenty zostały wyczerpane, a jednocześnie sugeruje audytorium, że poglądy oponenta są fałszywe. Dodatkowo obrażanie oponenta ma na celu wyprowadzenie go z równowagi, tak by utrudnić mu adekwatne reagowanie na przedstawiane argumenty. "

Masz łap za Wikipedią. Wiem, źródło chujowe ale nadal lepsze niż twoje.. ja wiem lepiej. Prosiłbym cię o przeczytanie swoich postów i wyciągniecie a nie czekaj jakich wniosków. ty i wnioski.. sorry głupie.

Ciebie nawet nie ma jak obrazić, bo do poziomu budki z piwem twojego środowiska nie będę się zniżał. A inteligentne nie działa bo ty tego nie rozumiesz.

Trzymaj się ciepło i pamiętaj. To nie trenera wina. To wiatr, mgła, Rząsa i ustawienie planet powodują chujnie. Nie on...

Odpowiedz
Szkoda, że teraz wszystko wiesz, co kto powie na wiosnę, bo tegorocznej nic nie wiedziałeś.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości