Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Quo Vadis Rodzina R.
Tryb drzewa
(20-11-2025, 08:48)Skorpion napisał(a): Dobrze, niech zostanie. Za rok Widzew wyda też 10 na transfery, Legia to samo nawet pewnie jakaś Pogoń. A my nic i tak przez kolejne pięć lat po była wtopa i siana nie ma (już to było przerabiane) tylko chwila stop. Tym razem nie uratują nas magiczne transfery z akademii bo po pierwsze nikogo z niej nie wprowadzamy a po drugie kwoty rzędu 1-2 miliony będę od razu przejadane.

Ja pierdole, jaka Ty jesteś maruda to ja nie mam pytań... 

Już widzę co wygadywałeś po sezonie 20/21.

Odpowiedz
Ej ale wiecie o tym, że ja się opieram na faktach. A Wy tylko na tym byle napisać coś w kontrze do mnie prawda? XD

Rutek po mistrzu 2010 też poszedł grubo gówno zdobył rok później i zaczęły się chude lata. Ile się z nim wygrzebywaliśmy słuchając o akademii i młodych?
Od tamtego czasu nic się nie zmieniło. Rutek to nadal gołodupiec syn swojego ojca który nie ma skąd dać. To jest fakt powszechnie znany. Sam jego ojciec chwali się, ze na całego Lecha wydał raz parę milionów i nigdy więcej nic nie dorzucił. To ma być poważny właściciel?
Dwa już teraz poszedł asekuracyjnie i zaczął zapowiadać, że nic nie da jak przejebiemy i cofamy się.
Patrząc na to co wyżej napisałem ja mu wierzę. Akurat w kwestii siana to on jest perfekcyjny. Nie ma i nie da i co mu zrobisz?
Tyle, że teraz sytuacja jest taka, że to nie biedna eklapa gdzie nawet lata chude to budżet top2-3 tylko rozwijająca się liga i bez poważnego wsparcia finansowego zaraz nam zaczną odjeżdżać. Tego też nie widzicie co?
Akademia to też już nie to co kiedyś. Sprzedajemy rzadziej i za mniej. I tu też trudno wam będzie napisać, ze piszę bajki takie są fakty. Już teraz mówi się o 2 mln za Gurgula co jest żenującą kwotą? Serio obrońca mistrza Polski młody perspektywiczny z własnej akademii i jest wart tyle samo co jakiś koleś z Zagłębia albo Zabrza?

Kadra jest do znacznego uzupełenia i wymiany i to nas czeka. Mrozek musi mieć konkurenta albo następne który broni lepiej, Joel ma już zjazd i jego milion wrzutek nic tu nie da, Milic młodszy nie będzie. Po sprzedaży Gurgula będzie potrzebny drugi LO. Muraś kończy kontrakt i nie wiadomo czy przedłuży. Pewnie awaryjnie za jakieś 4 miliony wypchną byle gdzie Kozubala byle tylko mieć siano na utrzymanie. Skrzydła to samo zniknie Ali, Palmy w życiu nie wykupią. A Ishak to już jest drugi napastnik nie te lata nie ta siła. Samo serducho nie wystarczy. Gdybyśmy my chociaż mili dyrektora sportowego i scautnig na poziomie.. ale nie mamy potrafimy ściągać Fiabeme i dać mu kontrakt na 5 lat. Agnero który jest jeszcze większa pała niż poprzednik czy Gumnego.

Generalnie pewnie i tak nie doczytacie dotąd a już odnieść się to nie będzie jak bo nie zrozumiecie. Ale ja swój punkt przedstawiłem. Nic nie ugramy w tym sezonie to będziemy w dupie.

Odpowiedz
No to trzeba wyjebać Rutka. Nie czytałem całości tylko po łepkach.

Odpowiedz
No to go wyjeb. Wyjebać Rutka i Rząse i pora na CS. Super plan tylko pamiętaj aby go zrealizować.

Odpowiedz
Liczę na Twoją pomoc.

Odpowiedz
Ech ten pseudo sarkazm i ironia. Tyle Ci zostało. Pisz sobie dalej jak jest zajebiście ze swoimi klakierami. I pamiętajcie winny jest tylko Rutek i Rząsa nikt inny. Pozdro

Odpowiedz
Żebym choć raz tak napisał, nawet bez klakierów.

Odpowiedz
(20-11-2025, 18:04)Skorpion napisał(a): Sam jego ojciec chwali się, ze na całego Lecha wydał raz parę milionów i nigdy więcej nic nie dorzucił. To ma być poważny właściciel?
Pełna zgoda. Gdzie mu tam do poważnych ludzi w piłce nożnej, których się u nas trochę przewinęło. Pawlak, Grajewski, Ptak, Wojciechowski..... Żałuję tylko, że Vana Ly nie dostał poważnej szansy i tak go potraktowano.

Odpowiedz
Jesteśmy skazani na kibicowanie Rutkowskim. Aż do przyjścia jakichś panów ze skośnymi oczami, którzy w ramach podboju Europy zasypią ich górą złota za Lecha i stanowiskiem honorowego prezesa-seniora dla Piotra.
A więc zaciskajmy kciuki i zęby.

Odpowiedz
No jesteśmy więc zwalanie wszystkiego na tych idiotów plus Rząsa nic nie da. Żaden zn ich jest nie do ruszenia. Nie można bronić trenera i piłkarzy argumentem ,,ale winny jest Rutek i spółka" to nie ma sensu.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości