Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - FC Lausanne Sport, 27.11.2025 18:45 LKE
Tryb drzewa
Tak, gramy jutro mecz. Ważny w kontekście utrzymania się w grze w Europie i dalszej szansy podnoszenia pieniędzy z murawy na ewentualny wykup Palmy. Do roboty.

Odpowiedz
Frekwencja słaba, więc i doping będzie konkretny.
Lausanne w mocnym dołku, więc jeśli Lech zagra tak jak z Radomiakiem to mamy to.

Odpowiedz
Szwajcarzy mają pkt 7 my trzy. Tak gwoli przypomnienia aby awansować do TOP 24 musimy zrobić jeszcze z cztery pkt.
Skład mam nadzieje najmocniejszy. Na nich!

Odpowiedz
Zaprawdę powiadam Wam: wygramy wszystko do końca roku, nie przewiduję straty choćby punktu.

Ouma jutro ława, w niedzielę trzeba zluzować Antka, który bije rekordy występów.

Odpowiedz
Punktu nie możemy stracić. Jak już, to dwa. Smile

Odpowiedz
Dwa to już w ogóle.

Odpowiedz
dziś w trasie wysłuchałem obu konferencji. z tego co zrozumiałem Lausanne ma problemy w lidze i nie idzie im tak dobrze jak w LK (w lidze 9 miejsce) więc trener coś wspomniał że będzie rotował, 5 zawodników spoza pierwszej 11 gdzie liczy na ich "świeżość". więc ja liczę że wyjdą żeby raczej wywieźć remis niskim kosztem, może nawet kalkulują porażkę. musimy jutro wygrać - to ogromna szansa zwiększyć nasze szanse na awans do play-off. Oni zrobili te 7 pkt na Breidabliku, Hamrun i remisie z Omonią.

Odpowiedz
(26-11-2025, 19:38)Róża napisał(a): Ouma jutro ława, w niedzielę trzeba zluzować Antka, który bije rekordy występów.

Oumy ma nie być, podobnie z Douglasem.

Odpowiedz
Ktoś się orientuje jak wygląda ich skład na naszym tle. Mocne strony? Bramkarz?

Odpowiedz
(27-11-2025, 09:36)Icek napisał(a):
(26-11-2025, 19:38)Róża napisał(a): Ouma jutro ława, w niedzielę trzeba zluzować Antka, który bije rekordy występów.

Oumy ma nie być, podobnie z Douglasem.

Szkoda ale porządek musi być.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 3 gości