Liczba postów: 153
Liczba wątków: 2
Reputacja:
13
Ale Lozanna nas wyjaśniła. Ale wyaśniliśmy Lozannę. Oba zdania prawdziwe.
Drużyna z charakterem! I dzisiaj w końcu szczęściem. Brawo!
Liczba postów: 7
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Już wiem po co jest lokomotywa przed stadionem. Dzisiaj przyciągnęła ze 5 wagonów szczęścia. Palma jest poza nasza drużyne. Nie wiem co myśleć o Tofiku. Mońka dzisiaj swietnie. Wazna wygrana i kasa plus pkt do rankingu. Plus cieszy na zero z tylu. Mrozek ładnie obronił w pierwszej połowie. 2 wygrana z rzędu. Psychologicznie oby to też zadziałało.
Liczba postów: 484
Liczba wątków: 2
Reputacja:
7
Wierzę, że ten mecz będzie przełomowy. W naszym wykonaniu dramat ale to jak jeździli na dupach, biegali! W końcu!
Ktoś pisał, że to taki Radomiak...poważnie?
Mońka, obyś zagościł na stałe w składzie.
Trenerze dziękuję za zmianę Perreiry!
Liczba postów: 21
Reputacja:
1
Drogi Panie Mońka, mam nadzieję, że to czytasz. Dziś wygrywamy głównie dzięki Tobie! Szacunek i ukłony.
To jak wyjaśniłeś sytuację w doliczonym czasie przy 1:0, gdzie wielu by strzeliło samobója to klasa światowa.
Mecz z gatunku tych, których nie mieliśmy prawa wygrać patrząc na przebieg - dawno takiego nie było, raczej zawsze w drugą stronę.
Tofik i Agnero brawo za wejście i za liczby. Mam nadzieję, że to natchnie was dodatkowo na dalsze spotkania.
Liczba postów: 83
Reputacja:
2
Nie wiem jak oni to wygrali, ale brawo, ambicja top, w końcu. Agnero bramki strzela, świat się kończy. Trochę się martwię niedzielą, ledwie żyliśmy już, mnóstwo sił dziś ten mecz kosztował, oby nie brakło paliwa.
Liczba postów: 350
Liczba wątków: 1
Reputacja:
7
Pewnie w niedzielę Bengtsson, Pablo, Ismaheel, Ouma i Agnero od początku. Może nawet i Gumny.