Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Wisła Płock - Lech Poznań, 30.11.2025 20:15
Tryb drzewa
A ja bym widział to tak: niedziela
Mrozek-Gumny,Mońka,Milić,Gurgul-Ouma,Jagiełło-Ismaheel,Rodríguez,Bengtsson-Ishak;

Środa: Mrozek-Pereira,Skrzypczak,Milić,Moutinho-Ouma,Thórdarson-Golizadeh,Palma,Lisman-Agnero

Odpowiedz
Brak Kozubala w obu meczach to celowy zabieg?

Odpowiedz
Nie liczyłbym na Pablo. Ponoć przed wczorajszym meczem ktoś mu zmarł w rodzinie, wyszedł na boisko, zszedł w 59. minucie i od razu odjechał z Bułgarskiej. Dobrasz tak mówił.

Odpowiedz
Też wydaje mi się, że w niedzielę bez Pablo. Poza tym pominięcie Antka mega dziwne. Stąd widziałbym to tak:
Niedziela
Mrozek-Gumny Monka Milic Moutinho - Ouma Jagiełło - Leo Palma Ismaheel - Agnero
Środa
Mrozek - Pereira Skrzypczak Milic Gurgul - Ouma Kozubal - Palma Pablo Ali - Ishak

Odpowiedz
(28-11-2025, 23:12)Skorpion napisał(a): Brak Kozubala w obu meczach to celowy zabieg?

Może wejść z ławki w obu meczach. Bardzo dużo gra ale nie mam dostępu do danych o stanie zdrowia, więc tylko przypuszczam, że przydałaby mu się rotacja.

Odpowiedz
No gra dużo ale pamiętamy, że to ostatnie prosta. Odpocznie sobie w grudnia i styczniu.

Odpowiedz
Ale mi nie chodzi o urlop dla Koziego tylko rozsądną rotację w zespole. Jest 5 meczów do końca, wszystkie ważne i każdy musi być gotowy do dźwignięcia.

Odpowiedz
Spoko. To bardziej bym dał mu ławkę z Wisłą a z Piastem podstawę bo to jeden mecz.

Odpowiedz
Dałbym zagrać Gumnemu od początku z Wisłą - i dał odpocząć Kozubalowi. Chyba nie ma fakycznie co liczyć na Pablo, więc zmęczony Palma pewnie będzie musiał zacząć na dziesiątce, na lewej Bengtsson.

Odpowiedz
Tofik też dał sygnał, że potrafi. Także Leo-Ali-Tofik wyjściowym jak najbardziej.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Lewik, Xequs, 1 gości