Liczba postów: 619
Liczba wątków: 0
Reputacja:
17
A, ok @Pinkin. Teraz rozumiem całość.
Liczba postów: 1,498
Liczba wątków: 5
Reputacja:
8
Tak naprawdę to wszystko to są dywagacje. Może jest zapis, że nie wolno skrócić wypożyczenia? A może, że teraz już można go wykupić. Tak naprawdę tego się nigdy nie dowiemy.
Liczba postów: 349
Liczba wątków: 1
Reputacja:
7
Tak z półtora miesiąca temu ciotka barbera stryja kuzyna kogoś z klubu mówiła mi, że rzekomo w klubie boja się, że nam Palmę zabierze Celtic juz zimą. Że ponoć "ktoś czegoś nie doczytał w umowie", że zarząd wkurwiony, bo "coś tam jest w kontrakcie", czego wczesniej nie zauwazono/nie wizęto pod uwagę. Wydawało mi się to tak nierealistyczne, by w umowie wypozyczenia były jedoczesnie klauzula wykupu i jednoczesnego wcześniejszego odwołania z wypozyczenia, że nawet tego nie śmiałem podawać na forum. No ale temat wraca...
Liczba postów: 1,015
Liczba wątków: 11
Reputacja:
32
Jeśli to okaże się prawda i Celtic aktywuje klauzulę której w klubie nie zauważyli, to będzie piękne podsumowanie jakości pracy naszego super zarządu
Liczba postów: 398
Liczba wątków: 17
Reputacja:
9
To teraz pytanie czy jeśli obie takie klauzule są to czy mamy sytuacje kto pierwszy ten lepszy? Jeśli tak to te dzbany powinny aktywować klauzule wykupu i brać go teraz. Ciekawe jak się na to wszystko zapatruje Palma. Czy chciałby wrócić do Celticu czy może jednak tutaj mu się spodobało i będzie chciał zostać.
Liczba postów: 1,498
Liczba wątków: 5
Reputacja:
8
Ale jak nie przeczytał? To żart? Przecież taką umowę czyta cały sztab ludzi. Prawnik. Jak to jest prawda to można gasić światło.