Liczba postów: 781
Liczba wątków: 0
Reputacja:
20
Te drużyny musiały przejść znacznie dłuższą drogę niż my, by dotrzeć do tego samego miejsca i są tu ze względu na wyższość piłkarską na boisku a nie dzięki losowaniu (które w tej formie uważam za uczciwe).
Liczba postów: 678
Liczba wątków: 2
Reputacja:
13
Niestety ja nie wierzę w przypadku, że losowanie samoistnie przebiegło tak, że z 5 zespołów Ekstraklasy 4 grają ze sobą.
Forma losowania uczciwa, a czy wykonanie?
Tak wiem, że przeszły dłuższą drogę niż my. Tego im nie ujmuje.
Liczba postów: 1,519
Liczba wątków: 14
Reputacja:
57
10-12-2025, 18:09
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-12-2025, 18:10 przez Mosina.)
pomarzmy:
Lech Poznań – Górnik Zabrze 2:0
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Zawisza - Lech 1:3
Zawisza Bydgoszcz – Chojniczanka Chojnice
xxxxxxxxxxxxxxxxx Lech - Widzew 3:1
Avia Świdnik – Raków Częstochowa
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Raków - Widzew
GKS Katowice – Widzew Łódź
Liczba postów: 494
Liczba wątków: 1
Reputacja:
19
Wszystko się zgadza oprócz tego, że Raków nie trafi na Widzew tylko Chojniczankę albo Zawiszs.
Liczba postów: 585
Liczba wątków: 22
Reputacja:
18
Tak się zastanawiam nad terminem rozgrywania ćwierćfinałów PP. Żydki z GKS grają dziś co daje im dodatkowy dzień odpoczynku przed ligowym starciem z nami. To bardzo dużo w kontekście gry co kilka dni. Jeśli chodzi o poprzednią kolejkę ligową to i Widzew i GKS grali swoje mecze w ten sam dzień, 28.02. Przesuwając ich mecz na jutro gdzie grają wszyscy, oba zespoły dostają równo dodatkowy dzień odpoczynku. Wtedy też wyrównuje się ilość dni odpoczynku z Lechem przed ligą.
Liczba postów: 13
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Raków grał z nami w niedzielę a swój mecz w PP ma w czwartek jeśli mnie pamięć nie myli. Mamy 2 dni między dniamy meczowymi ( między meczami Raków - Górnik - Widzew). Za to będzie jeden dzień więcej oddechu przed meczem z Szachtarem.