Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Znaczy - miałby przyjśc zimą. Znaczy - Gurgul też odchodziłby zimą, bo nie sądzę, żeby a) było nas stać na 3 LO, b) ryzykowanoby zakontraktowaniem zawodnika przed finalizacją sprzedaży pikarza zastepowanego.
Czyli - a) potrzebna jest szybka kasa (np. na jakiś manewr z wykupieniem Palmy - a la Walemark, jakiś upust może w związku z tym, albo Celtic naprawde potrzebuje szybko kasy na zakup tego utalentowanego młodego Angola), albo b) wjechała oferta nie do odrzucenia, zwłaszcza jak na zimowe okienko, kiedy niby kwoty transferowe sa niższe...
...albo c) menedżer Petretty (wg TM kuzyn, babka albo stryj) prężnie działa w internecie, wyławiając kluby potencjalnie zainteresowane LO i siejąc ploty by zrobić szum wokół piłkarza i zwrócić uwagę tych, którzy naprawde szukają LO.

Odpowiedz
W przypadku Gurgula to oferta poniżej 6-7 mln Euro to oferta do kosza a i nad taką bym pomyślał.

Odpowiedz
Başakşehir, HSV i Aris Limassol też zainteresowani tym Włochem

Pululu się kończy kontrakt w przyszłym roku - nasi powinni się zainteresować

Odpowiedz
Mamy Agnero także pewnie odpada.
Taka ciekawostka widział ktoś wyceny piłkarzy na transfermarkt? To robili Żewłakow z Kosowskim? Jakiś dzieciak z Jagi 12 milionów a u Nas którego forma rośnie 4. Moje pytanie czemu tak dużo mogli dać milion albo za darmo. Żenada kto to tam ustawia.

Odpowiedz
(13-12-2025, 21:28)Skorpion napisał(a): Mamy Agnero także pewnie odpada.
Taka ciekawostka widział ktoś wyceny piłkarzy na transfermarkt? To robili Żewłakow z Kosowskim? Jakiś dzieciak z Jagi 12 milionów a u Nas którego forma rośnie 4. Moje pytanie czemu tak dużo mogli dać milion albo za darmo. Żenada kto to tam ustawia.

Ja bym zapytał inaczej. 
Kto się tym sugeruje?

Odpowiedz
To taka ciekawostka Big Grin Oczywiście bez znaczenia.

Odpowiedz
(14-12-2025, 10:50)Skorpion napisał(a): To taka ciekawostka Big Grin Oczywiście bez znaczenia.

No chyba nie do końca bez znaczenia, skoro się zbulwersowałeś tymi wycenami.

Odpowiedz
Oczywiste jest że znaczenie ma tutaj wiek zawodnika Smile 17 lat to tak jak pisałes jeszcze małolat, ale 20-21 to takich jest na pęczki i z takiego Pietuszewskiego w wieku 20-21 może byc na prawdę solidny zawodnik a nie średniak jakich wielu. Nawet jak Gurgul, Kozubal, będą w formie to nikt więcej nie da niż te 4 miliony euro. Mońka zaraz 19 lat i jak będzie miał fajny regularny sezon to cena też wzrośnie do tych 4 baniek.

Odpowiedz
Nie ma znaczenia dla klubów które kupują zawodnika Wink Tam nikt na takie wyceny nie patrzy. My możemy się bulwersować i nie tylko ale co to zmieni?
Po prostu dla mnie taka ocena jest żenująca i jakby ktoś przyszedł i położył za Kozubala 4 to bym go wyśmiał.

Odpowiedz
Po informacjach, że Lisman i Barański idą na wypożyczenie, dzisiaj się dowiadujemy o zakończeniu współpracy z trenerem od stałych fragmentów gry po meczu w Ołomuńcu.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości