Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Zapewne Ouma będzie grał i czekamy na wystrzał kogoś z Akademii. Oprócz Prajsnara na obóz poleci zapewne Delikat i Śledziński.

PS. Dudek też wrócił do trenowania.

Odpowiedz
Dudek, Prajsnar oraz Śledziński byli na letnim obozie, raczej niczym nie zachwycili skoro żaden nie znalazł się w pierwszej drużynie. Jedynie Delikata nie było, jeśli dobrze kojarzę

Odpowiedz
Swoją drogą Widzew ładuje ponoc 5 baniek euro w Osmana Bukariego. Smile 27 letniego skrzydłowego pochodzeniem z Ghany, który ostatni sezon spędził w MLS robiąc 3 gole i 5 asyst. Wcześniej podobne liczby w znajomej na Crvenie. Patrząc na CV, to 4 bańki za Palmę to brzmi jak sroga promocja. Smile

Odpowiedz
Sindre Tjelmeland podobno jedną nogą w Molde...

Odpowiedz
(16-12-2025, 21:28)MichalM napisał(a): Dudek, Prajsnar oraz Śledziński byli na letnim obozie, raczej niczym nie zachwycili skoro żaden nie znalazł się w pierwszej drużynie. Jedynie Delikata nie było, jeśli dobrze kojarzę

Sammy Dudek jest w pierwszej drużynie.

Odpowiedz
A no, faktycznie w kadrze. Tak samo jak Barański.

Biję do tego, że obaj nie są na tyle zdolni by grać w pierwszej 11 a nawet wchodzić z ławki względem Oumy.
Także nie wiem co oni chcą kombinować a mam wrażenie że będzie to szukanie kwadratowych jaj.

Odpowiedz
Na podstawie czego twierdzisz, że nie są na tyle zdolni? Odkąd to się bierze 16-17 latków z założeniem, że będą grali w pierwszej 11-ce? Przecież Twój wywód to nic innego jak "zamknąć Akademię", skoro albo dzieciak wskakuje do pierwszej jedenastki, albo papa..

Odpowiedz
(16-12-2025, 23:19)uncoolben napisał(a): Sindre Tjelmeland podobno jedną nogą w Molde...

Dziwne to wszystko...Najpierw jeden teraz drugi. Może obaj się tam znajdą?

Odpowiedz
Ja tylko chciałem zapytać ekspertów od akademii w jakim wieku mamy wprowadzać młodych do składu? 25?

Odpowiedz
Ekspertem od akademii nie jestem ale skoro podstawowymi piłkarzami Lecha są 19 letni Gurgul i 18 letni Mońka to pewnie coś koło tego.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości