Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Występy byłych piłkarzy Lecha
Tryb drzewa
Nie wiem co Ty masz z tą legenda. Piłkarsko bronił się w sezonie 21/22. Wtedy zagrał w 25 meczach i skończył z afera dopingową przed meczem z Fiorentina. Późniejsze trzy to plus minus 15. Są chyba różne definicje legend I zostawmy to pojęcie na inne osobowości.
A czego to dowodzi? Że u drugiego trenera jest totalnie skreślony. No pomyślmy...

Odpowiedz
Ok. Dla Ciebie nie jest dla mnie jest. Utożsamiał się z Lechem. Wrócił. Walczył. Wolę jego niż jakiegoś Velde czy innego Sousę.

Odpowiedz
Większymi legendami jest połowa obecnego składu. Którzy nie są legendami.

Odpowiedz
(03-01-2026, 19:39)Skorpion napisał(a): I czego to dowodzi. Że w pierwszych meczach bez lidera nasza obrona posysała? W sumie dopiero wejście Mońki coś poprawiło. Że Milic jebał akcję za akcję. Skrzypczak reprezentował biedę a Alexa nie było wcale? Bartek to legenda klubu a i meczy gdzie miał tragiczną formę nie było dużo.

Akurat wejście Mońki zbiegło się w czasie z przestawieniem całej gry Lecha więc pewnie i Salamon cudów by nie zwojował a tak sięgając dobrze pamięcią jego występy często nie różniły się wiele od występów Skrzypczaka.

Odpowiedz
Ok. Szkoda tylko, że jeszcze rok temu każdy nie wyobrażał sobie Lecha bez niego. I nie tylko pod względem sportowym ale także tego, że był Lechitą. Taki Palma pogra dwa sezony odejdzie i zapomni. A typowany przez klub i nie wiem kogo tam jeszcze Lewy powiedział wprost, że ma w nas wyjebane i nigdy nie wróci. Ot galeria sławy!

Odpowiedz
typowany przez klub? co masz na myśli? Lewy nigdy nie był Lechitą, i kompletnie nie rozumiem Twojego zdziwienia że tu nie wróci.. do czego miałby wrócić, i po co? nawet nie uważam że jest legendą - ot, grał tu i się wypromował, tyle. Strzelił trochę goli ale miał też super pakę do tego, ze Stilicem, Peszkinem i tak dalej.
i naprawdę - przeceniasz rolę Bartosza S w tym klubie także w charakterze osobowości. Myślę że byśmy się mocno zdziwili. Ja po nim nie płaczę a nawet uważam że dobrze się stało. także w kontekście jego "osiągnięć" po odejściu. I nie chcę nawet wracać do tematu afery dopingowej bo to było mega słabe. Fajnie że klub za nim stanął ale jednak...
Dla mnie już większą legendą, no może nie - osobowością był Bednarek i jego mi naprawdę szkoda. Fajny człowiek, Lechita, i dobry duch w szatni.

Odpowiedz
Ja nie umniejszam roli Bednarka. Ja tylko uważam, że w ostatnich latach to właśnie taki Bartek wrócił do Nas i walczył w naszych barwach. Jak typowy Lechita.

Odpowiedz
Taka ciekawostka, 43-letni Hernan Rengifo przedłużył kontrakt z AD Tarma na jeden sezon po to by zagrać wspólnie ze swoim synem. Potem planuje zakończyć karierę.

Odpowiedz
Dawać syna za Agnero.

Odpowiedz
Były takie plany, ale ani syn nie zna Europy ani Lech nie zna jego umiejętności,

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości