Liczba postów: 347
Liczba wątków: 15
Reputacja:
7
W jednym z wywiadów nasi stwierdzili, że sprawa Carstensena nie jest przekreślona i będą się starać aby został na dłużej w Lechu. Sam zawodnik też bardzo pozytywnie się wypowiada w temacie gry dla nas. Zobaczymy jak bardzo nasi będą zdeterminowani. Myślę, że bez min 2 mln euro nie ma co w ogóle podchodzić do tematu.
Liczba postów: 812
Liczba wątków: 3
Reputacja:
6
A ja uważam, że taniej będzie można go kupić jeśli będzie mistrz, puchary a i sam zawodnik będzie chciał do Nas przejść.
Latem będzie trzeba na pewno wzmocnić:
LO- do rywalizacji z Gurgulem
SO- niestety mamy tylko trzech a potrzebujemy minimum czterech
PO- tutaj nic jak obaj Panowie zostaną.
ŚP- jeśli liczymy Jagiełłę to mamy czwórkę jak nie to jeszcze jednego zawodnika by się przydało pozyskać
PS-mamy tylko Hakansa potrzebny jest jeszcze jeden.
LO- licząc Aliego to nikogo
na pozycję Sousy jeśli odjedzie to dwóch
No i napastnika do rywalizacji z Ishakiem ale nie jakiegoś z piątej ligi tylko takiego co da nam bramki
Jeśli Bednarek powie pa, pa to również w jego miejsce ktoś przyjść musi.
Oczywiście jest to plan maksimum
Minimalny to lewy obrońca, prawe skrzydło i napastnik.
Bo pewnie Pingot, Bąkowski czy Fiabama uzupełnią skład.
Chyba, że będziemy liczyli na wystrzał formy takich asów jak Andersen albo Hofmman ale to raczej nie da rady.
Liczba postów: 347
Liczba wątków: 15
Reputacja:
7
Jeśli chodzi o napastnika to też między wierszami w wywiadzie padło, że mogą spróbować latem ponownie podejść pod tego Hegebo.
Liczba postów: 246
Liczba wątków: 2
Reputacja:
12
@Skorpion - na moje na środku obrony jest pięciu kandydatów do gry, bo jeszcze wspominany Pingot i pokazujący potencjał młody Mońka. To jest akurat dobra sytuacja, że ten czwarty, piaty w kolejce to młody. Jakoś trzeba ich wprowadzać, a przy czterech mocnych doświadczonych wyjadaczach nie będzie na to szans.
Reszta Twojej listy - podpisuje się. Z jednym dodatkiem, problemem może być nie tylko zmiennik dla Mrozka, ale i sam Mrozek. W takiej formie, w jakiej jest, ustawi się po niego latem kolejka chętnych.
Liczba postów: 331
Liczba wątków: 0
Reputacja:
7
03-03-2025, 12:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-03-2025, 13:08 przez Icek.)
Ja, będąc na miejscu takiego FC Koeln, gdybym miał sprzedawać do ekipy, która jest mistrzem, ma przez to więcej kasy oraz dodatkowo potencjał na dużo większy zarobek, w perspektywie dużo więcej meczów do zagrania, co wiąże się z większym zapotrzebowaniem na danego grajka, to raczej bym podbijał cenę, a nie spuszczał z niej...
Istotniejsze będzie to, czy będą go potrzebowali u siebie po sezonie. Nie zakładam jednak, abyśmy faktycznie musieli wykładać wspominane 2 bańki, skoro oni przed tym sezonem kupili go za 1,5 ,mln...
Jeśli natomiast nie chciałby do nas iść, to kwestia ceny w takim wypadku staje się raczej nieaktualna..
Liczba postów: 812
Liczba wątków: 3
Reputacja:
6
Ciekawa uwaga co do tego 4-5 stopera. Ja jednak uważam, że tam musi być doświadczony piłkarz a nie jakiś młodzik. Owszem fajnie by było aby to był nasz wychowanek ale wtedy albo Pingot na serio walczy o bycie drugim stoperem albo robimy jakieś inne manewry. Obecnie też mamy czterech doświadczonych co prawda jeden jest na wiecznych wakacjach ale w teorii może grać.
Liczba postów: 15
Reputacja:
0
Dagerstal wypada na minimum pół roku kolejna operacja wątpię by po takiej przerwie kolejnej wrócił do formy.
Liczba postów: 58
Liczba wątków: 2
Reputacja:
2
Czyli w Lechu już raczej nie zagra, bo kontrakt ma do tego roku
Liczba postów: 215
Reputacja:
6
Transfer Recy do Lecha możliwy latem, zawodnik chce wrócić do Polski - menedżer "po rozmowach z kilku klubami".