Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Mam nadzieje, że rezerwy spowodują odejście szanownego Pana do Czechów (wiem wiem to klub ale jak im będzie marudził to pewnie tam wróci)

Odpowiedz
(16-01-2026, 11:15)Róża napisał(a): Spóźnił się drugi raz do klubu, tym razem tylko 3 dni. Zapewne po poprzednim spóźnieniu dostał ostrzeżenie ale najwyraźniej je zbagatelizował.

No i podobno olał rozpiskę treningową na czas urlopu i po powrocie miał na badaniach słabe wyniki

Ian Hoffmann trafił na kolejne wypożyczenie. Do końca czerwca 2026 został wypożyczony do klubu Hamarkameratene zwanego w skrócie HamHam.

Odpowiedz
Do kiedy on ma kontrakt?
Ouma to niepoważny człowiek. Mam nadzieje, że już zimą nas opuści i tyle.

Odpowiedz
Lech nie ma opcji skrócenia wypożyczenia Oumy

Odpowiedz
(16-01-2026, 15:34)secret napisał(a): Lech ma opcji skrócenia wypożyczenia Oumy

karkołomne to twierdzenie Smile

w sensie "nie" ma?

Odpowiedz
Ouma - pamiętam tutaj nasze zachwyty nad nim i dywagacje, czy i za ile mozna by tę perłę wyciągnąć od Czechów (bo jednak nie za 6 mln). Nie dalej niż wczoraj mi mignął artykuł internetowy z jesieni o tym, jakiego megakozaka wytargalismy i szkoda, że prawdopodobnie nie zostanie w Lechu...

(16-01-2026, 11:15)Róża napisał(a): Spóźnił się drugi raz do klubu, tym razem tylko 3 dni. Zapewne po poprzednim spóźnieniu dostał ostrzeżenie ale najwyraźniej je zbagatelizował.

No jak to, przecież za pierwszym razem stanowisko klubu było, że opóźnienie było uzgodnione... pisałem, że to po prostu profesjonalne zachowanie zarządu, które nie chciało wywlekać brudów,

Zastanawiam się, czy nie można rozwiązać kontraktu z winy zawodnika na mocy przepisów ogólnych? Na pewno - zwykły kontrakt (oczywiście jest tu ryzyko zaskarżenia tego itp itd) - ale co w przypadku umowy wypożyczenia?

Odpowiedz
Przecież on miał dwa mecze gdzie pokazał przyzwoitą formę a potem był zjazd do bazy okraszony czerwoną kartką z Arką w trzy minuty? Od początku mówiłem, że to dziad tak samo jak Fiabema.

Odpowiedz
Dawno się tak nie zawiodłem na jakimś piłkarzu. PO wejściu z Breidablikiem myślałem, że to jakiś Bóg futbolu..no niestety już w kolejnym meczu musiałem zejść na ziemię.
Liczyłem, że popracuje, rozwinie się i wyeliminuje podwórkowe granie. Teraz jak przyjdzie inna 6 do odpalenia.

Odpowiedz
Teraz grany jest temat Samuele di Benedetto. Zawodnik Stuttgartu, ale głównie 3-ligowych rezerw. To mi pachnie Hofmannowo-Fabiemowym wynalazkiem.

Odpowiedz
No w sumie młodzieżowy reprezentant Niemiec. To chyba inwestycja w potencjał by miała być?

Sezon 23/24: Kontuzja 132 dni: Złamanie strzałki

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 3 gości