Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Ktoś jest coś więcej w stanie napisać o tym Niemcu? Nadaje się czy ogór?

Odpowiedz
(17-01-2026, 01:07)Skorpion napisał(a): Ktoś jest coś więcej w stanie napisać o tym Niemcu? Nadaje się czy ogór?

Do tej pory Janczyk miał najbardziej legitne info o transferach także raczej nie ma i nigdy nie było tego tematu: https://weszlo.com/lech-poznan-laczony-z...-transfer/

Odpowiedz
Czyli typowa kaczka dziennikarska.

Odpowiedz
(17-01-2026, 00:36)galis napisał(a): Czasem trzeba mieć trochę rozumu a nie tylko myśleć że się ma...
Pisząc "to mi pachnie Hofmannowo-Fabiemowym  wynalazkiem" jednak poważnie brałeś to pod uwagę tego kocopoła; wiem wiem po fakcie zawsze piszesz że Ktoś nie zrozumiał kontekstu i takie tam.

Napisałem tak, bo takie było pierwsze skojarzenie.Obydwoje grali w młodzieżówkach, obydwoje w rezerwach całkiem niezłych klubów europejskich. Nie tłumaczyłem kontekstu przed faktem, ani w trakcie faktu, bo ktoś dopierdolił się dopiero wtedy, gdy już o nim napisałem:-). No i nie zakładałem, że ktoś może wyciągnąć inny kontekst. Ale po raz kolejny nie zawiodłeś forum i próbowałeś pokazać, że lepiej rozumiesz, co ktoś miał na myśli. Niestety, ale była to misja niewykonalna, bo ciężko rozłożyć na czynniki pierwsze kogoś myśli, jeśli się ma problem z własnymi.Tyle, bo szkoda na Ciebie czasu. Smutne musisz mieć życie. Non stop w kompleksach....EOT

Odpowiedz
secret
(17-01-2026, 10:29)Skorpion napisał(a): Czyli typowa kaczka dziennikarska.

Niekoniecznie. Piszą internety, że mgłby przyjść teraz, albo w letnim okienku. Ale np. jako zmiennik "własciwego" defensywnego pomocnika, do rozwoju.

Pamiętajmy, że Murawski ma kontrakt do końca tego sezonu, którego większość straci przez kontuzję mającą niewiadomy wpływ na jego zdrowie i formę, i po którym będzie miał 32 lata.

Odpowiedz
Ale to i bez tego widać, że ogór. Zresztą temat umarł.

O teraz widzę post.

Ale nie taki ktoś. Dajmy spokój. On za 2 zł grać nie będzie przypominam. 

Co wy macie z tym EOT.. Tongue

Odpowiedz
Jak już zgrywasz Mądrale Wioskowego I tak pięknie wszystko tłumaczysz to pisz chociaż "obydwaj" ? również EOT

Odpowiedz
Po tym sparingu z MSK Zilina widać jak na dłoni, że przez ten brak solidnego defensywnego pomocnika dużo tracimy. Teoretycznie można tam grać Kozubalem, który chyba nauczył się tej pozycji, ale raz, że trochę na tym tracimy z przodu, dwa, że przez swoje warunki fizyczne Kozubal też ma swoje ograniczenia, a trzy, że na początku jest natłok meczów i sam Antek tego nie uciągnie. O ile z przodu wygląda to dobrze, o tyle w środku jest krater wielkości co najmniej galerii Posnania, a przez taki krater padają bramki jak nawet ta w sparingu, gdzie wystarczyła głupia kontra, bo nikt nie zaasekurował, brak doskoku ze strony zwrotnego jak wóz z węglem Skrzypczaka no i szybkie wyrównanie.

Odpowiedz
(17-01-2026, 21:14)galis napisał(a): Jak już zgrywasz Mądrale Wioskowego I tak pięknie wszystko tłumaczysz to pisz chociaż "obydwaj" ? również EOT

Też wolę formę obydwaj ale kiedyś mi ktoś udowodnił że niestety obie formy są poprawne Wink

Odpowiedz
(17-01-2026, 23:14)Mosina napisał(a):
(17-01-2026, 21:14)galis napisał(a): Jak już zgrywasz Mądrale Wioskowego I tak pięknie wszystko tłumaczysz to pisz chociaż "obydwaj" ? również EOT

Też wolę formę obydwaj ale kiedyś mi ktoś udowodnił że niestety obie formy są poprawne Wink

Serio? Chyba w Holandii albo Danii ? ? w Polsce mam nadzieję jeszcze długo nie. 
Edit. https://sjp.pwn.pl/poradnia/haslo/obaj-o...22593.html

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości